Evet cnm gorunuyor benimde ilk yaptigimda boyle cok silik cikmisti gunden gune belirginlesti 2 gun sonra tekrar yap daha belirgin olacaktirArkadaşlar bende dün yaptım testi reglime üç gün var silik çıktı 7-8. Dakikada. Testte 20 dk beklemem gerektiği yazıyordu kaset test. Bugün kan vermeyi düşünüyorum. Arkadaşlarımda gördü kendim istediğim için görüyorum sandım ama görünüyomuş sizde görüyor musunuz hala emin olmaya çalışıyorum. Teşekkür ederimEki Görüntüle 3131000
Kan testim 4.03 çıktı. Normalde negatifken 0.100 çıkardı bu değer ilk kez çıktı kimyasaldan sonra, o benim kafanı karıştırdı var mı yok mu anlamıyorum ikilemde kalınca üzülüyorum belirsizlikten dolayı.Evet cnm gorunuyor benimde ilk yaptigimda boyle cok silik cikmisti gunden gune belirginlesti 2 gun sonra tekrar yap daha belirgin olacaktir
Adetime bir gün kala yaptım pozitif çıktı. Belirtilerimi anlamdım bile hatırladığım yoğun uyku hali halsizlik ve bacak krampları normal regl durumundan ayıran tek belirtim buyduarkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Baya sonra baktm dedgınız ıcın kurumada olabilir bende sabah gıdıp hemen kan verın bebek varsa rıske atmamıs olursunuzKIZLAR test yaptıktan baya sonra baktım çift çizgi çizgi silik şekilde ilişkiden 14 gün geçti kasıklarda hafif kasılmalarım var sizce sonuç nedir?
Evet sağlıkocapının açılmasını bekliyorumBaya sonra baktm dedgınız ıcın kurumada olabilir bende sabah gıdıp hemen kan verın bebek varsa rıske atmamıs olursunuz
inşallah olsun bebişş dualarım sizinle :))Evet sağlıkocapının açılmasını bekliyorum
Çok teşekkürler sıra bekliyoruminşallah olsun bebişş dualarım sizinle :))
ben bu hamişlik belirtilerine artık hiç inanmıyorum.bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde adet belirtilerinin aynısı.bu sitede sayılan ne kadar hamilelik belirtisi varsa her ay yaşıyorum ama tık yok.en iyisimi bu belirtileri takılıp boş boşuna umutlanmamak..
geçmiş olsun peki adetleriniz düzenli miydiBen her ay yaşıyordum bu yaşananları hep hamileyim sanıyordum en son dr a gittim bunların sebebi yumurtlayamıyormuşum bu sebepten umarım siz de olmaz hemen tadaviye başladık klomen ve ovitrelle çaylama oldu bu gğn 13. Günün yarın test yaptıracağım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet düzenliydi hiç bir sıkıntı yaşamıyordumgeçmiş olsun peki adetleriniz düzenli miydi
evet düzenliydi hiç bir sorun yaşamıyordum tsh değerim çok yüksek olduğundan yumurtlamıyormuşum onunda tedavisini görüyorumgeçmiş olsun peki adetleriniz düzenli miydi
geçmiş olsun peki adetleriniz
Kesinlikle haklısın bende aynı durumdayımbence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor
Evett hemen kan verinnn tebrkklerrrEki Görüntüle 3133281 adete 3 gün var bugün böyle cikti 2 gün önce yapmıştım negatifti acaba hamile miyim
Evett hemen kan verinnn tebrikler adet günümü bekliyorum.1 kere kimyasal yaşadım.bu sefer çıkan çift çizgide bile korkuyorum sevinemiyorum o yüzden adetim geciksin emin olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?