Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Testinin ismi nedir :)

Allah razı olsun. Arkadaşınızın başına gelenin aynısı benim başıma geldi işte. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. Bu fotoğraf için fikrinizi söyler misiniz

Tabii

Eklentiler

• 488053EF-3FB7-47F3-9859-731EB92BEA6D.jpeg
    96,1 KB · Görüntüleme: 127
  • E7C3EAD4-8F53-413B-87EE-478C3AC91335.jpeg
    98,2 KB · Görüntüleme: 105
  • FE1A88EC-47E5-4A36-96DA-F8056F1697E4.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 87
  • F78D3640-6826-4059-B4FB-D00761DEA7A4.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 84
  • FD2131D7-03D6-4B81-902A-0E343A791601.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 140
Merhaba allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah benim bata 5-6 gün var benim de mide yanmam var normalde yediğim içtiğim şeylerden farklı bişey yiyip içmediğim halde, bel ve sırt ağrısı bacak ağrısı var ama meme ucunda herhangi bir ağrı sızı yok sadece meme ucu büyüdü ve dikleşti normalde adet zamanları böyle olur muydu onu da bilmiyorum açıkçası şimdi her şeyimi incelediğim için ilgimi çekti bu belirtiler ilişkiden ortalama ne kadar süre sonra ortaya çıkıyor peki? Benim adet döngüm kısa da boşuna umutlamayım diye soruyorum :)))

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun tam bat 3 gün öncesinde başladı benim yumurtlama dönemim belli ama tam tutturuyorum sadece o günlerde ilişkiyle kalıyorum herkeste farklıdır biraz bekle kan ver bence

Teşekkür ederim canım hayırlısı tabii nasip :)) benim döngüm kısa adet sürem ve yoğunluğum fazla olduğu için uygulama üzerinden ve akıntıma göre yumurtlama dönemimi bilebiliyorum ama net doğru değil tabi, bakalım hafta sonu regl olmazsam test yapcam olmadı diğer ay ovü test kullanıp denicem

Kızlar selam 5 gün önce ovülasyon zamanımdı ve değerlendirdik. Bugün iş yerinde bıçaklanır gibi bir ağrı oldu sağ kasığımda kilitlendim kalakaldım yerimde nefes bile alamadım battı sürekli sonra yavaş yavaş yürüdüm 1-2 saat içinde geçti adetime 10 gün var bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum bu şekilde bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Merhaba kızlar benim de bir sorum olucak adetim 5 gün gecikti 4. Gün idrar testi yaptım ve negatif sonucunu aldım , birde ihtimal vermiyorum eşim ile iliskiye geçen ay adet bitiminden hemen sonra korunmasız ilişki yaşadık sizce böyle bir ihtimal var mıdır? Arada sırada bir bacak sızım var başka bir belirtim Yok bu durumu yaşayan var mı

Benim döngüm 28 gün bata 5-6 gün kala mide yanmam vardı ve klasik regl belirtileri de vardı ağlamıştım bile yine olmadı diye ama sonrası çift çizgi, regl ağrısı bir süre daha devam etti şimdi yok

Benim bat 12 ocak canım uygulamada görünen, genelde de doğru çıkıyo döngüm de 25-26 gün son zamanlarda 26 daha çok. Bugün 2 kaset 1 erken gebelik yaptım ama negatif adet belirtilerim sabahtan beri vardı akşam hafifledi kasık ağrısı vs batmalar var ara sıra ben de sabah baya üzüldüm yok diye ama sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum ya hep kendimi pazar yapcam test diye şartlamıştım bi his bi umut bakalım.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm çok mutlu oluyorum böyle bebiş haberi verenlere dua et bana da rabbim nasip etsin bu duyguyu

Amin inşallah Benim de umudum tükendiği çok zaman oldu ama inan bı vakti var, dilerim en hayırlısı en yakın zamanda bulur sizi

Merhabalar bişi sormak istiyorum bilgisi olanlara sat 15 Kasım emzirdigm için bazen uzun süreli gecikmem oluyordu o yüzden hiç hamile olabileceğim aklıma gelmedi normal gecikme sanmıştım miğde bulantısı ve kasık ağrılarım başlayınca test yaptım pozitif çıktı . Yarın kan vereceğim sata gore 8 haftalık olmam gerekiyor ama o kadar olduğunu sanmıyorum kimyasal vs olabilrimi

Merhaba canım bende de belirtiler sizinki gibi test yaptınız mı. Merak ettim sonuç alabildiniz mi?

Merhaba canım bende de belirtiler sizinki gibi test yaptınız mı. Merak ettim sonuç alabildiniz mi?
Merhaba canım bugün regl oldum ne yazık ki regl olmadan önce test yapmıştım negatif çıkmıştı zaten, şubat gebelik planlayanlar diye konu bile açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…