Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Adet günüme daha 10 gün var ve kahverengi lekelenme oldu regl sancısı gibi sancılar da bazen eşlik ediyor bir kereye mahsus oldu kanamam daha da olmadı acaba benim gibi olan var mı yardımcı olur musunuz gebelik belirtileri mi ?

Kızlar her ay adete 4 5 gun kala goguslerim şişer hassaslasir adetten bir gün önce de geçer hemen adet olurum . Bu sefer yumurtlamadan hemen sonra başladı. Ben adet bitiminden 3 gün sonra yumurtluyorum. Adetime şimdi 2 gün kaldı geçer gibi olmuştu goguslerim bugün yine elleyince aciyor. 6 gün ka erken gebelik testi yaptım cikmadi . Acaba diyorum bir ihtimal varmidir . Test alsam normal bi denesem çıkar mı. Bu arada bir de gaz fazla var karnımda.
Bende şuan sizin gibiyim. Sizin sonuç ne çıktı acaba?

Kızlar 8 aralık yumurtlama günümdü değerlendirdim ama 2-3 gün sonra göğüslerde aşırı hassasiyet basladı ve reglim 25 aralıkta daha. Normalde 2-3 gün öncesinde göğüslermde acı olurdu ama şmdiden olması ilginç nedendir size?

Benim belirtilerim normalde göğüs hassasiyetim 10 gün önce başlardı reglden bu sefer reglde 2 gün kala basladı 1 hafta gecikti hala devam ediyor baska da bi belirtim olmadı bazen tatlı tatlı sancı girdi
399DCBBD-9A52-4E7C-8D65-039FFCDF792A.jpeg

Daha 1 gün var regle bende önce 10 gün önce meraktan yaptım birşey çıkmadı 3 gün önce yaptım belli belirsiz çıkınca ard arda 2 gün daha yaptım her testte daha koyu çıktı çizgi ve bugün normal gebelik testi de pozitif çıkınca kan verdim o da pozitif çıktı. Henüz doktora gitmedim ne zamn gidilir ne yapılır insan bilmiyor. Belirti olarak sarı beyaz akıntı ve kaşık karın ağrısı var sanki her an adet olacak gibi. Birde belki kuruntu ama geçen hafta sol kasıklarımda değişik bir batma oldu daha önce öyle hiç olmamıştı eşime de söyledim tuhaf bir ağrım var diye.
İlişkiden ne kadar süre sonra pozitifimgördünüz peki

Merhabalar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu ve çatlama günü dahil 4 gün değerlendirdim regl öncesi belirtilerim henüz yok ve reglime 6 gün var gebelik olusmus mudur yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum 🥺

Merhabalar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu ve çatlama günü dahil 4 gün değerlendirdim regl öncesi belirtilerim henüz yok ve reglime 6 gün var gebelik olusmus mudur yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum 🥺
Bende seninle aynı şekilde :/ umarım bu ay yüzümüz güler

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba benim ayın 1 adet olmam lazım ama bir haftadır çok kötü akıntım var hamilelik belirtisi olabilir mi foto attım tansiyonum da düşüyor ilk defa böyle bir şey oldu

Back