Canim bendede aynisi oldu;
Martın başında adet oldum, 2 hafta sonra döllendikten 3 gun sonra yerlesme belirtilerimi hisettim (aşırı fazla akıntı, karnimda pıt pıt atışlar, Göğüste hassaslaşma, Kabızlık, Baş ağrısı, Bel Ağrısı, Aşırı duygusallık) bunları fark edince dedim AHHA kapmışım ki demek ki yerleşme oluyor derkeeen birdaha ki ay (nisanda) adet olacagım günüm geçti dedim hamileyim kesin günüm geçtigine göre (ki cok duzenliydim ben 28 gun) evde idrar testi yaptim aksam negatif cikti. Sasirdim oysa cok emindim hamileydim belirtiler cok vardi. Ertesi gun oldu gene tık yok. Sonra bir gün daha gecti gene test yaptim aksam gene negatif. Dedim allah allah 3 gun geciktim ve negatif gosteriyor, biraz daha bekleyim bari dedim ve ertesi sabah kan geldi dedim tuh adet oldum ama cokk az bende normalde 5 gun surer ve dolu dolu gelir. Bundada 5 gun surdu ama azar azar, 2/3 gunde bi ped degistiriyordum dusun ped temizdi hep. Dedim bunda bi is var hayirlisi bakalim. Derken adetim bitti temizledim. Ama icimde hala bi umit vardi, tuhaf geldi bu ayin adeti cok az gelmesi ve 1 hafta sonra birdaha test yaptim (sabah idrarimla) ve coookk kalin çift çizgi çıktı positif! Cok sasirdim hemen ettesi gun hastaneye gittim jinekologa, kan alindi ve alttan ultrasyona bakildi. Ultrasyonda bisey gozukmedi ama kanda hcg yani 559 cikti HAMİLEYDİM yani. 2 gun sonra birdaha gel dediler, tekrar kan alindi ve ultrasyon. Kanda artış vardı ama cok yavas (normalde 2/3 gunde bi iki katina cikarmis) ve kese gene gorulmedi. 5 gun sonra bidaha gel dedi gene kan aldin ve ultrasyon. Gene artis var ama gene cok yavas ve kese gene gorulmedi. Doktor dış gebelikten süpheleniyor ama emin degil. Belkide cok kucuk oldugu icinde goremiyoruzdur dedi. 9 gun sonra birdaha gel dedi oda bu önümüzdeki carsamba gunu iste. İNSALLAHHH kan degerlerim kat kat artış yapar ve bu sefer bebegim ultrasyonda gözükür hayirlisi bakalim. Bu benim 2. gebeligim. 4 ay once 8 haftalikken düşük yaptim, bu seferde dıs genelikten süphe ediyorlar ama bakalim insallah degildir. Bu demek oluyor ki; ben hamileyken üstüne adet görmüşüm demekki.