Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pozitif gözüküyor maşallah, kan testi vermelisin bence. :) Sağlıklı kucağına almak nasip olsun inşallah.Selam kizlar benim regl tarihim 2gun gecti ancak surekli duzensiz olur reglim bugun gebelik testi yaptim 4dk sonra sonuc bu sizce pozitifmi
Allah hayırlı bir gebelik nasip etsin. Kaçıncı ayınızdı canım ?Arkadaşlar belki bir yararım olur diye yazıyorum hamilelik belirtilerimi. Öncelikle geçen aylardan daha az taktım bu ay, stres minimumdu. Yumurtlamadan 5 gün sonra aşırı fazla göğüs ağrısı hassasiyeti yaşadım. Taaa ki bat günüme kadar , o gün azaldı sonraki bi kaç gün de fazla hissetmedim. Sonra tekrar arttı. Bacaklarım çok ağrıdı bu süreçte. Kasık ağrılarım oldu hala devam ediyor. Adet tarihime doğru akşamları uyku bastırmaya başladı. Ben adet tarihim geçtikten 5 gün sonra test yaptım ve resimdeki gibi çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda.
Teşekkür ederim inşallah. Valla geçtiğimiz Eylül itibari ile denemeye başladık. Bu 4. Ayımızdı.Allah hayırlı bir gebelik nasip etsin. Kaçıncı ayınızdı canım ?
Tebrik ederim benim de yumurtlama dönemim de çok ağrım oldu göğüslerde şimdi bat 4 gün var ve ağrım geçti sizde de mi böyle olduArkadaşlar belki bir yararım olur diye yazıyorum hamilelik belirtilerimi. Öncelikle geçen aylardan daha az taktım bu ay, stres minimumdu. Yumurtlamadan 5 gün sonra aşırı fazla göğüs ağrısı hassasiyeti yaşadım. Taaa ki bat günüme kadar , o gün azaldı sonraki bi kaç gün de fazla hissetmedim. Sonra tekrar arttı. Bacaklarım çok ağrıdı bu süreçte. Kasık ağrılarım oldu hala devam ediyor. Adet tarihime doğru akşamları uyku bastırmaya başladı. Ben adet tarihim geçtikten 5 gün sonra test yaptım ve resimdeki gibi çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda.
Teşekkür ederim. Benim bat günü geçmişti sonraki 2-3 gün hissetmedim. Sonrasında artmaya başladı. Ama her vücut farklı tepki veriyordur bence stres yapmayınTebrik ederim benim de yumurtlama dönemim de çok ağrım oldu göğüslerde şimdi bat 4 gün var ve ağrım geçti sizde de mi böyle oldu
Bende de aynı belirtiler var benimde adetime 10 gün var. Ama vajinadaki hisler olmuyor sadece diğer belirtilerin hepsi var umarım biri aydınlatır biziMerhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 8 gun kaldı. Bugün goguslerimde hassasiyet var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler azaldı. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı
Benim de bu tarz belirtilerim var iki gündür, yumurtlama dönemim henüz bitmedi takvime göre adetime 12 gün var. Karnımda ve göğüste şişlik kasıklarımda batma kasılma ve acı var, afedersiniz o bölge de yerinden çıkacakmış gibi zonk zonk atıyor ara sıra, bacak ağrım var sürekli bacaklarımı germek istiyorum. Sanki tuvalet ihtiyacım varmış ya da regl olcakmışım gibi bir his anlamlandıramadım ancak 1 haftada belirti göstermez diye umutlanmak istemiyorum kendimi çok dinlemek istemiyorum bu süreçte bat geçerse bakarım diyorum ama insanın elinde de olmuyorMerhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 8 gun kaldı. Bugün goguslerimde hassasiyet var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler azaldı. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı
Ayni belirtiler bende de vardı. Ara ara eğilip kalktığımda anı kasık batması kaldı. Bir de bugün köri soslu.makarna yedim. Ve kustum. İğrendim. Oysa çok severim. Maalesef insan kendini dinliyor. Akıl sağlığımızı kaybetmeden umarım bir bebeğimiz okur.......Benim de bu tarz belirtilerim var iki gündür, yumurtlama dönemim henüz bitmedi takvime göre adetime 12 gün var. Karnımda ve göğüste şişlik kasıklarımda batma kasılma ve acı var, afedersiniz o bölge de yerinden çıkacakmış gibi zonk zonk atıyor ara sıra, bacak ağrım var sürekli bacaklarımı germek istiyorum. Sanki tuvalet ihtiyacım varmış ya da regl olcakmışım gibi bir his anlamlandıramadım ancak 1 haftada belirti göstermez diye umutlanmak istemiyorum kendimi çok dinlemek istemiyorum bu süreçte bat geçerse bakarım diyorum ama insanın elinde de olmuyor
Çok teşekkür ederim. Benim adet olmama 3 gün kaldi. Ağır kaldırdığımda sadece kasık.agrisi oluşuyor. Sonra geçiyor. Adetime 8-9 gün kala sol kasigimda ağrı ve nabiz gibi pit pit atma oluşmuştu. 3 gün boyunca aralıklı.sekilde devam etti. Meme hassasiyetine vardı. Şimdi sadece yeğenimi kaldırıp sevince kasigim.agriyir. allahtan hayirliai olsun. Bebeğinizi sağlıklı.sihhatli kucağınıza alın insallah. Çok guzel ömrü olsun :)Merhabalar ben de hamileyim erken belirtileri yaziyim bat 3 gün öncesi sancılarım başladı ama ara ara gelip geçen sancılar ve hep rahmimin ortası sancı yapıyodu bat günü kesildi 3 gün geçince test yaptım pozitif çıktı benim midemde de yanma oluyodu sırt boyun ağrısı meme ucu sızlaması oldu
Merhaba. Erken gebelik.testi al bence. Fotolara.bakiyorum. pembeli.goeuyorum. ama.cozgo şeklinde değilde dağınık gi i. Ama bende bu konularda çok tevrubesizim ilk korunmasız ilişkimi yaşadım bebek için. Ama bence erken gebelik.testi al. Bir yap öğren. Haber ver eğer yaparsan :))))) ben adetime 4 gün kala erken gebelik.testj yaptım. Negatif cikti. Allahtan hayirliis olsun:)))benimde adetime 10 gün kaladan itibaren gögüslerimde inanılmaz bir acı var. Uyku hali ve kasımlarımda ağrı. Çok istiyoruz çocuğumuz olsun. Bugün 7 gün kaldı adetime ama gögüslerim çok acıyor hala. Şişti üstelik. Hatta 10 gün kala test yaptım çok erken biliyorum ama böyle hafif belli belirsiz bir leke çıktı bana da bi yardımcı okur musınuz. Bugün hassas test yapsam çıkar mı varsa ?
Çok teşekkür ederim amin inşallah ama nolur nolmaz ağır kaldırmayın sizÇok teşekkür ederim. Benim adet olmama 3 gün kaldi. Ağır kaldırdığımda sadece kasık.agrisi oluşuyor. Sonra geçiyor. Adetime 8-9 gün kala sol kasigimda ağrı ve nabiz gibi pit pit atma oluşmuştu. 3 gün boyunca aralıklı.sekilde devam etti. Meme hassasiyetine vardı. Şimdi sadece yeğenimi kaldırıp sevince kasigim.agriyir. allahtan hayirliai olsun. Bebeğinizi sağlıklı.sihhatli kucağınıza alın insallah. Çok guzel ömrü olsun :)
Dikkat etmeye başladım ağır kaldırınca kasigimin ağrıdığını fark edince. Çok teşekkür ederim :))))Çok teşekkür ederim amin inşallah ama nolur nolmaz ağır kaldırmayın siz
Evet dağınık şekilde ama bi iz ver gibi. Erken gebelik testi aldım yaptım ama bilmediğim bi marka testti ilk defa gördüm adını ve internete yazdım çıkmadı bile marka. Bide 7 gün kala yaptım sanırım yine de erken çünkü en az 6 gün kala yapmak gerekiyormuş. O da negatif çıktı ama gögüslerimde acı çok ekren başladı şişlik vs. Şimdi günümü bekliyorum. İnş hamileyimdir. Dua edin ne olur. Çünkü bundan önce mayıs ayında bebeğimin kalp atısını duyamadık alındı malesef o yüzden rabbim bir kez daha yaşatmasın. Hala atlatmadım acısı bir evlat istiyorum gözümden sakınarak büyütmek. Ona sonsuz sevgimi vermek..Merhaba. Erken gebelik.testi al bence. Fotolara.bakiyorum. pembeli.goeuyorum. ama.cozgo şeklinde değilde dağınık gi i. Ama bende bu konularda çok tevrubesizim ilk korunmasız ilişkimi yaşadım bebek için. Ama bence erken gebelik.testi al. Bir yap öğren. Haber ver eğer yaparsan :))))) ben adetime 4 gün kala erken gebelik.testj yaptım. Negatif cikti. Allahtan hayirliis olsun:)))
Allahtan dilerim ki çok sağlıklı çok akıllı çoooook güzel veya yakışıklı en hayırlısını bir evlat nasip olsun size. Acınızi anlayamam... Ama kendimi yerinize koyduğumda, içim kötü olduEvet dağınık şekilde ama bi iz ver gibi. Erken gebelik testi aldım yaptım ama bilmediğim bi marka testti ilk defa gördüm adını ve internete yazdım çıkmadı bile marka. Bide 7 gün kala yaptım sanırım yine de erken çünkü en az 6 gün kala yapmak gerekiyormuş. O da negatif çıktı ama gögüslerimde acı çok ekren başladı şişlik vs. Şimdi günümü bekliyorum. İnş hamileyimdir. Dua edin ne olur. Çünkü bundan önce mayıs ayında bebeğimin kalp atısını duyamadık alındı malesef o yüzden rabbim bir kez daha yaşatmasın. Hala atlatmadım acısı bir evlat istiyorum gözümden sakınarak büyütmek. Ona sonsuz sevgimi vermek..