Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba hanimlar,

7-8 gun önce ovulasyon oldu. Bi kaç gun önce goguslerimde sanki uçlari içten çekiliyormus gibi agri vardi. Kararma veya buyume yok.

Su anda da göbek çukurumda agri var.

Acaba hamilelik belirtisi olabilirmi? Veya döllenme, ya da yerlesme gibi?
Goguslerim ve göbek çukurunda agri kesildi. ama kizlar bi kaç gundur de anarahmimin içerisinde sanki igne batiyor gibi bir his var. 3 gundur geçmedi. Regl olmama 2-3 gun kaldi.
Erken hamilelik testleri çok pahali. sizce hamile olabilirmiyim? lutfen bilgisi olan varsa bisey desin.

Dün test verdim 0.26000 çıktı yükselme olmuş hamilelik olurmu acaba 6 gün kaldı adete Perşembe tekrarliyacagim

İnşallah canım daha erken bence bende meraktan hep erken yaptım aslında biraz sabır ama duramıyoruz😁
Ay ben de yapam göğüslerim patlayacak sanki. Hesapladım. Yumurtlamadan bir hafta sonra ağrı olmuş not almışım . Acaba diyorum ?

fazla bilgim olmadigi icin soriorum gebelik varsa bile erken oldugu cikmaz öyleyse
Bana erken geldi canım biraz bekle istersen. İnşallah vardır tabi ama hayalkırıklığı olmasın diye dedim

Ay ben de yapam göğüslerim patlayacak sanki. Hesapladım. Yumurtlamadan bir hafta sonra ağrı olmuş not almışım . Acaba diyorum ?
Yarin tekrar gideceğim doktora ağrılarım geçmedi şimdide rahimde sancı gibi oluyor gebelik yoksa bile niye olduğunu bulsunlar 👏

Goguslerim ve göbek çukurunda agri kesildi. ama kizlar bi kaç gundur de anarahmimin içerisinde sanki igne batiyor gibi bir his var. 3 gundur geçmedi. Regl olmama 2-3 gun kaldi.
Erken hamilelik testleri çok pahali. sizce hamile olabilirmiyim? lutfen bilgisi olan varsa bisey desin.
Adetini bekle canim 😊 inşallah sende hamilesin dur 👏

bu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.

Son düzenleme:
merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
Ben de her ay o belirtileri yaşıyorum🤦‍♀️

ben bu hamişlik belirtilerine artık hiç inanmıyorum.bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde adet belirtilerinin aynısı.bu sitede sayılan ne kadar hamilelik belirtisi varsa her ay yaşıyorum ama tık yok.en iyisimi bu belirtileri takılıp boş boşuna umutlanmamak..
Ben de aynı durumdayım

Kızlar her ay adete 4 5 gun kala goguslerim şişer hassaslasir adetten bir gün önce de geçer hemen adet olurum . Bu sefer yumurtlamadan hemen sonra başladı. Ben adet bitiminden 3 gün sonra yumurtluyorum. Adetime şimdi 2 gün kaldı geçer gibi olmuştu goguslerim bugün yine elleyince aciyor. 6 gün ka erken gebelik testi yaptım cikmadi . Acaba diyorum bir ihtimal varmidir . Test alsam normal bi denesem çıkar mı. Bu arada bir de gaz fazla var karnımda.

Kızlar her ay adete 4 5 gun kala goguslerim şişer hassaslasir adetten bir gün önce de geçer hemen adet olurum . Bu sefer yumurtlamadan hemen sonra başladı. Ben adet bitiminden 3 gün sonra yumurtluyorum. Adetime şimdi 2 gün kaldı geçer gibi olmuştu goguslerim bugün yine elleyince aciyor. 6 gün ka erken gebelik testi yaptım cikmadi . Acaba diyorum bir ihtimal varmidir . Test alsam normal bi denesem çıkar mı. Bu arada bir de gaz fazla var karnımda.
Ben de aynı durumdayım yumurtalama sonrası başladı bir hafta gibi. Hiç erken olmazdı. Yarın yapacağım test. Birkaç gün bekleyin sonra kan verin venvey

Ben de aynı durumdayım yumurtalama sonrası başladı bir hafta gibi. Hiç erken olmazdı. Yarın yapacağım test. Birkaç gün bekleyin sonra kan verin venvey
Beklicem evet. Sabah göğüsler daha hassasti smdi de yine azaldı. Ben anlamadım valla bu ay nasil oldu böyle. Sanırım adet olucam

Merhaba arkadaşlar , normalde 14 ünde adet olmam gerekiyordu. 16 sında kahverengi leke geldi ve dün de aynıydı. Ama kasıklarım aşırı ağrıyor . 17 sinde de çok az leke geldi yine durdu. Bu sabah adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım yine bir şey yok. Eşim yumurtlama gününde eğitime gittiğinden bir önceki günü değerlendirdik. Dün akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sabahı bekleyemedim negatif. Stresli bir dönemde değilim normalde eşim stres yaptırır test yap diye , o da yok zaten diye bu ay beklemiyordum gebelik. Böyle olan var mı enfeksiyon kaynaklı olabilir sık sık tekrarlıyor çünkü. Enfeksiyon adeti geciktirir mi ?

Hiç duymadım enfeksiyondan geciktiğini canim. Belki yumurtlama daha gec olmustur bu ay ve sonraki birlktleginizden gebe kalmış olabilir misin acaba . Erken oldugu icinde testte çıkmamıştır yani insallh 🙏

3 geçti benim de. 4. Günü olmasi gerekiyordu adetimin bugün. En cok iki gun geciktigi olurdu. Test yaptim sabah negatif çıktı. Aslnda ilk cok asiri hafif beyazimsi bi cizgi oldu gibi oldu bi kac dk sonra netlesti tek çizgi. Hala adet olmadim ama.. acaba var mıdır yine de hamilelik diye düşünüyorum

Kızlar 7 Kasım beta 38.71 10 kasımda 205.01 çıktı 17 kasımda tekrar Kan verdim 5067. 11 çıktı değer artışı normal mi acaba 😊

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen kafayı yicem galiba evlenmeden önce adetim çok düzenliydi 4 aylık evliyim ilk ay sorunsuz gününde adet oldum sonra 2 ay adet olmadım Dr ve ilaçla geçen ay adet oldum 10 gün sürdü ve şimdi tekrar adet olmama 5 gün kaldı dünden beri kahverengi akıntım var hafif kasik ağrım hafif bel ağrım bide baş ağrım var ilk defa başıma geliyor bunlar gerçekten adetim kafayı yemiş banada az kaldı sanırım 😪

Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.

Eklentiler

• IMG_20211127_164932.jpg
    IMG_20211127_164932.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 107
Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
Hayırlı olsun canım hamilesin inşallah ama yinede kesin çözüm kan testi yaptır 🥰

Back