İnşallah canım daha erken bence bende meraktan hep erken yaptım aslında biraz sabır ama duramıyoruzÇok sevimdim inşallah artarak devam eder. Benim de 10 gün var adete ama korkuyorum test yapmaya zaten çıkmaz herhalde
Goguslerim ve göbek çukurunda agri kesildi. ama kizlar bi kaç gundur de anarahmimin içerisinde sanki igne batiyor gibi bir his var. 3 gundur geçmedi. Regl olmama 2-3 gun kaldi.Merhaba hanimlar,
7-8 gun önce ovulasyon oldu. Bi kaç gun önce goguslerimde sanki uçlari içten çekiliyormus gibi agri vardi. Kararma veya buyume yok.
Su anda da göbek çukurumda agri var.
Acaba hamilelik belirtisi olabilirmi? Veya döllenme, ya da yerlesme gibi?
Dün test verdim 0.26000 çıktı yükselme olmuş hamilelik olurmu acaba 6 gün kaldı adete Perşembe tekrarliyacagim
Ay ben de yapam göğüslerim patlayacak sanki. Hesapladım. Yumurtlamadan bir hafta sonra ağrı olmuş not almışım . Acaba diyorum ?İnşallah canım daha erken bence bende meraktan hep erken yaptım aslında biraz sabır ama duramıyoruz
Bana erken geldi canım biraz bekle istersen. İnşallah vardır tabi ama hayalkırıklığı olmasın diye dedimfazla bilgim olmadigi icin soriorum gebelik varsa bile erken oldugu cikmaz öyleyse
Yarin tekrar gideceğim doktora ağrılarım geçmedi şimdide rahimde sancı gibi oluyor gebelik yoksa bile niye olduğunu bulsunlarAy ben de yapam göğüslerim patlayacak sanki. Hesapladım. Yumurtlamadan bir hafta sonra ağrı olmuş not almışım . Acaba diyorum ?
Adetini bekle canimGoguslerim ve göbek çukurunda agri kesildi. ama kizlar bi kaç gundur de anarahmimin içerisinde sanki igne batiyor gibi bir his var. 3 gundur geçmedi. Regl olmama 2-3 gun kaldi.
Erken hamilelik testleri çok pahali. sizce hamile olabilirmiyim? lutfen bilgisi olan varsa bisey desin.
bu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
Ben de her ay o belirtileri yaşıyorummerhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
Ben de aynı durumdayımben bu hamişlik belirtilerine artık hiç inanmıyorum.bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde adet belirtilerinin aynısı.bu sitede sayılan ne kadar hamilelik belirtisi varsa her ay yaşıyorum ama tık yok.en iyisimi bu belirtileri takılıp boş boşuna umutlanmamak..
Ben de aynı durumdayım yumurtalama sonrası başladı bir hafta gibi. Hiç erken olmazdı. Yarın yapacağım test. Birkaç gün bekleyin sonra kan verin venveyKızlar her ay adete 4 5 gun kala goguslerim şişer hassaslasir adetten bir gün önce de geçer hemen adet olurum . Bu sefer yumurtlamadan hemen sonra başladı. Ben adet bitiminden 3 gün sonra yumurtluyorum. Adetime şimdi 2 gün kaldı geçer gibi olmuştu goguslerim bugün yine elleyince aciyor. 6 gün ka erken gebelik testi yaptım cikmadi . Acaba diyorum bir ihtimal varmidir . Test alsam normal bi denesem çıkar mı. Bu arada bir de gaz fazla var karnımda.
Beklicem evet. Sabah göğüsler daha hassasti smdi de yine azaldı. Ben anlamadım valla bu ay nasil oldu böyle. Sanırım adet olucamBen de aynı durumdayım yumurtalama sonrası başladı bir hafta gibi. Hiç erken olmazdı. Yarın yapacağım test. Birkaç gün bekleyin sonra kan verin venvey
Hayırlı olsun canım hamilesin inşallah ama yinede kesin çözüm kan testi yaptırMerhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
Değilmişim canım kan testi yaptırdım sonuç negatif değerinde 2.30 çıktıHayırlı olsun canım hamilesin inşallah ama yinede kesin çözüm kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?