Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar,daha adetime 8 gun var.göğüslerimde hafif bir dolgunluk ve acıma hissi,akıntı,gaz şikayeti,uyku hali (sarhoş gibi) akşama doğry mide bulantısı,ve son olarak uc gun önce gelen kahverengi akıntı.Bunların Hepsi psikolojikmi yoksa değil mi 8 gün sonra göreceğiz.Bugün yaşgünüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin

İnşallahhhhhh sağlıklı bir miniğe hamilesindir canım iyi doğdun bir dahaki doğum gününü bebeğinle kutlamak dileğiyle

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Bayağıdır uzaktan forumları okuyordum. Bu ay bebiş için denemeler yaptık. Düne kadar belirgin bir belirtim olmadı ama dün akşam ayaklarımın üst kısmı sanki bir şey ısırmış gibi kaşınıp şişti. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı :)

Gece rüyamda bir ay önce vefat etmiş dedemi gördüm. Bebeğin mercimek gibi bak diyordu. Veriyordu bna. Ufacık bir şey. Dha sonra emzirdikçe büyüdü değişik bir rüyaydı :) Bugün de adet olacak gibi sancım var Rabbim hayırlısını versin :)

Merhabalar , aranıza yeni katıldım. Henüz eşimle düşünmediğimiz için araştırma gereği duymamıştım. Gebelik hakkında çok çok az bilgiye sahibim. Sizlere bir soru sormak istiyorum. Adete iki gün kala olan bir korunmasız birliktelikten gebelik ihtimali var mıdır ?

Kızlar merhaba size birşey soracağım adete 5-6 gün kala hamile kalanınız oldu mu ben 6 gün kala ilişki yaşadım dünde adet olmam gerekirdi hala olmadım böyle bir ihtimal var mı acaba

Teste bakar mısınız ben cızgı görüyorum

Eklentiler

• 5DF717B1-8266-4CE4-A4D5-C1ECEFB60765.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 152
  • EA9EB952-C4F2-497A-90DB-9B0C53CD0A29.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 110
Bugün
Daha adete 7 gün var ama ben çizgi görüyorum dn yaptım yoktu çizgi
Regl yakın zaman da böyle çıkabiliyor net sonuc için kan verin bnm de böyle olmustu hüsrana uğradım ama bu ay bende de umut var inşllah bebişin vardır karnında

Kan için de erken değil mi vermek için sizce
Buda negatif hali resmin

Eklentiler

• 68B1F706-46D6-4034-B75A-B224882EB7B9.png
    509 KB · Görüntüleme: 118
Ne zaman test vereceksin yani gün olarak bende öyle yapıyım heyecanımızı payşasalıö

Kızlar merhaba size birşey soracağım adete 5-6 gün kala hamile kalanınız oldu mu ben 6 gün kala ilişki yaşadım dünde adet olmam gerekirdi hala olmadım böyle bir ihtimal var mı acaba
Bazı kadinlarin yumurtlamayı adete yakın olabiliyor eğer öyle olduysa kalmış olabilirsiniz

arkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Ben 3 gün kala test yaptım erken gebelik pozitif çıktı kan verdim 108 çıktı pazartesi tekrar gideceğim ben de test yapmadan 3 gün önce başlayan sırt agrilari oldu boynumdan sol tarafına doğru ve adet olacakmışım gibi sancılarım bide göğüslerin diğer aylardan farklı olarak sis ve hasattı ayirca biraz garip gelecek ama çok duygusallastim çizgi filmde bile ağlamaya başlayacak kadar umarım yardımcı olmuşumdur

Hayırlı olsun bebeğiniz . Peki yumurtlamdan sonra hala kasik ağrısi hafif bel ağrısı oldu mu ? Yumurtlamnin üzerinden 4 gün geçti hala kasik ağrım sızlama şeklinde var ama bu ay sogan kürü yaptım belkide onun etkisi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…