İnşallahhhhhh sağlıklı bir miniğe hamilesindir canım iyi doğdun bir dahaki doğum gününü bebeğinle kutlamak dileğiyleMerhaba arkadaşlar,daha adetime 8 gun var.göğüslerimde hafif bir dolgunluk ve acıma hissi,akıntı,gaz şikayeti,uyku hali (sarhoş gibi) akşama doğry mide bulantısı,ve son olarak uc gun önce gelen kahverengi akıntı.Bunların Hepsi psikolojikmi yoksa değil mi 8 gün sonra göreceğiz.Bugün yaşgünüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Amin canım inşallah çok teşekkür ederımİnşallahhhhhh sağlıklı bir miniğe hamilesindir canım iyi doğdun bir dahaki doğum gününü bebeğinle kutlamak dileğiyle
Silikte olsa var bişey gibi kaçıncı gününüz adet gecikmeniz var mı bi kan tahlili verinTeste bakar mısınız ben cızgı görüyorum
Daha adete 7 gün var ama ben çizgi görüyorum dn yaptım yoktu çizgiSilikte olsa var bişey gibi kaçıncı gününüz adet gecikmeniz var mı bi kan tahlili verin
Regl yakın zaman da böyle çıkabiliyor net sonuc için kan verin bnm de böyle olmustu hüsrana uğradım ama bu ay bende de umut var inşllah bebişin vardır karnındaDaha adete 7 gün var ama ben çizgi görüyorum dn yaptım yoktu çizgi
Siz kan verdiniz miBugün
Regl yakın zaman da böyle çıkabiliyor net sonuc için kan verin bnm de böyle olmustu hüsrana uğradım ama bu ay bende de umut var inşllah bebişin vardır karnında
Ben o an için vermemiştim tam silik gördüğüm an 1 saat sonra regl oldum ama bu ay 10 gün sonra kan vericem belirtilerim mevcutSiz kan verdiniz mi
Bat a mı 10 gün varBen o an için vermemiştim tam silik gördüğüm an 1 saat sonra regl oldum ama bu ay 10 gün sonra kan vericem belirtilerim mevcut
Bat 23 aralık ama ben daha erken vericem aslında erken değil iğnem 10.gün geçmesi yeterli 16 gün de test yapıcam sabırsızlanıyorum zaman gecmiyorBat a mı 10 gün var
Bazı kadinlarin yumurtlamayı adete yakın olabiliyor eğer öyle olduysa kalmış olabilirsinizKızlar merhaba size birşey soracağım adete 5-6 gün kala hamile kalanınız oldu mu ben 6 gün kala ilişki yaşadım dünde adet olmam gerekirdi hala olmadım böyle bir ihtimal var mı acaba
Ben 3 gün kala test yaptım erken gebelik pozitif çıktı kan verdim 108 çıktı pazartesi tekrar gideceğim ben de test yapmadan 3 gün önce başlayan sırt agrilari oldu boynumdan sol tarafına doğru ve adet olacakmışım gibi sancılarım bide göğüslerin diğer aylardan farklı olarak sis ve hasattı ayirca biraz garip gelecek ama çok duygusallastim çizgi filmde bile ağlamaya başlayacak kadar umarım yardımcı olmuşumdurarkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Hayırlı olsun bebeğiniz . Peki yumurtlamdan sonra hala kasik ağrısi hafif bel ağrısı oldu mu ? Yumurtlamnin üzerinden 4 gün geçti hala kasik ağrım sızlama şeklinde var ama bu ay sogan kürü yaptım belkide onun etkisi bilemiyorumBen 3 gün kala test yaptım erken gebelik pozitif çıktı kan verdim 108 çıktı pazartesi tekrar gideceğim ben de test yapmadan 3 gün önce başlayan sırt agrilari oldu boynumdan sol tarafına doğru ve adet olacakmışım gibi sancılarım bide göğüslerin diğer aylardan farklı olarak sis ve hasattı ayirca biraz garip gelecek ama çok duygusallastim çizgi filmde bile ağlamaya başlayacak kadar umarım yardımcı olmuşumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?