Yükselen çok okudum bu sitede ben . Erken daha geç döllenme olayı var cunkuMerhabalar, adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce erken mi sonradan yükselme ihtimali var mı?
Hayirli olsun.belirti nelwr yasadinizReglime 3 gün var dün test yaptım silik çizgi vardı bugün tekrarladım yine var cuma günü gidip kan vericem umarım hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırız
Mrb benimde bu durum sence?
Evet 1 aylık hamileyim beyaz cizgi cıkmış tı sadece ısıkda belli oluyorduOrada hayalet bir çizgi var sanki
Gözünüz aydın inşaallah sağlıkla ilerler süreciniz bebeğinizi kucağınıza alırsınız . Darısı tüm isteyenlerin başınaEvet 1 aylık hamileyim beyaz cizgi cıkmış tı sadece ısıkda belli oluyordu
Ya akıntı bendede var bu ay ilginç bir şekilde yumurta akı gibi 29 bat kasık ağrılarım var birde gebe olabilir miyim yoksa usuttum mu ki acaba ya termal otele gitmiştik. Ama öyle korkulu falan değil renksiz yumurta aki gibiCovid döneminde acilden uzak durmak lazımrandevu aldım ama hemen Belirtilerim Bir hafta 10 gün kadardır kasıklarımda ara ara ağrı girip çıktı. Birkaç gün önce de adet olmuş gibi ağrıyordu karnım, bacaklarım. Bir de fazla akıntım oldu o da adet olmuş gibi hissettiriyordu. biraz da iştahım açıldı
Bende yaptım bat a 5 gün var iğne 10.günüydü negatif. Erken yapıyoruz testi sanırım inşallah hamileyizdir. Bende de batma var . Eskiden de olurdu adet olurdum ama bu sefer cokKızlar merhaba benim 12 ekimde yumurtam çatladı evet bata 5 gün var bugün idrarda normal gebelik testi yaptım ama sonuç negatif sizce erken mi davranmışım birde sağ kasığım da 3 günden beri ağrı ve batma var
Merhaba yumurta akini arastirirken sizin yprumunuzu okudum az once yumurta akini gordum adete yakin acaba siz adet oldunuzmu? insallah pozitifi gormustursunYa akıntı bendede var bu ay ilginç bir şekilde yumurta akı gibi 29 bat kasık ağrılarım var birde gebe olabilir miyim yoksa usuttum mu ki acaba ya termal otele gitmiştik. Ama öyle korkulu falan değil renksiz yumurta aki gibi
Canım yok henüz görmedim adet ama bugün gebelik testi yaptım negatif hayalet çizgi bile yok malesef. İlk idrar değildi ama yinede olsa çıkardı bencrMerhaba yumurta akini arastirirken sizin yprumunuzu okudum az once yumurta akini gordum adete yakin acaba siz adet oldunuzmu? insallah pozitifi gormustursun
Canim uzulme vardir bunda bir hayir daha adetin gelmemis insallah gelmez yarin sabah ilk idrarinla pozitifi gorursun insallahCanım yok henüz görmedim adet ama bugün gebelik testi yaptım negatif hayalet çizgi bile yok malesef. İlk idrar değildi ama yinede olsa çıkardı bencr
Hayırlısı olsun tabiki canım. Gebelik testim de bitti artık bakalım pazartesi gelemzse gider kan veririm en sağlamıCanim uzulme vardir bunda bir hayir daha adetin gelmemis insallah gelmez yarin sabah ilk idrarinla pozitifi gorursun insallah
Bunlar adet belirtisi de olabiliyor canım. Kendin de belirti arama. Bende her ay arardım ama sonuç negatif olurdu. Hamile oldugumu belirtisiz sadece adet gecikmesiyle öğrendim. Rahat ol kafana takma o zaman oluyo emin ol.Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Aylık iğne baya koruyor hamile kalmassinizMerhaba 3 aylık iğne vuruluyordum kaldırılmış aylık iğne vuruldum ayın 13nde iğnelerimi hiç şaşmam tam gününde vuruldum ama garip bir şey oldu adetliyken hiç ağrımaz göğüs uçlarim çok açıyor bir şey değince canım yanıyor ve beyaz akıntım var çokça kafam karıştı aylık iğne böyle yan etki yapar mı ya da aylık iğne vurulup hamile kalan var mı olabilir mi yani? Üç aylık iğnede ara kanamalarım çok oluyordu böyle göğüs ağrısı da yoktu iğnenin etkisimidr acaba
Aylık iğne baya koruyor hamile kalmassiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?