Evet bugün kanla da kesinleştirdim adetime henüz 2 gün var beta değerim 550 civarında ama dediğim gibi hiç bir belirtim yok ne göğüs ağrısı ne akıntı hatta kupkuru diyebilirimHiçbir belirti olmadı mı akıntı bile? Lekelenme, göğüs hassasiyeti, uyku yada herhangi bişey? Bende de pek belirti yok da o yüzden merak ettim. Kanla kesinleştirdiniz mi gebeliği
3 Farklı testle yaptım toplamda 8 taneHayırlı olsun testin resmini atar mısınız hangisi marka test
Peki ne için test yapma ihtiyacı hissettiniz hiçbir belirti yokken yani nasıl şüphelendiniz gebe olduğunuzdan?Evet bugün kanla da kesinleştirdim adetime henüz 2 gün var beta değerim 550 civarında ama dediğim gibi hiç bir belirtim yok ne göğüs ağrısı ne akıntı hatta kupkuru diyebilirim
3 Farklı testle yaptım toplamda 8 taneve hepsi pozitif çıktı ve ben yine de hepsinin yanlış olduğunu düşündüm çünkü hiç belirtim yok Labaquick predictor ve after10
Peki ne için test yapma ihtiyacı hissettiniz hiçbir belirti yokken yani nasıl şüphelendiniz gebe olduğunuzdan?elinle
Maşallah hisleri çok kuvvetliymişEşimle otururken bi anda bence sen hamilesin demesiyle yaptıkhiç ihtimal vermiyordum şehir dışından dönünce cam kapı halı sildim bi de
Öyleymiş gerçekten çünkü bi anda söyledi bende saçmala iki ilişkiyle kim hamile kalır dedimMaşallah hisleri çok kuvvetliymiştebrik ederim hayırlı olsun
Amin canım inşallah ne zaman hayırlı ise o zaman gelsin bekliyoruzÖyleymiş gerçekten çünkü bi anda söyledi bende saçmala iki ilişkiyle kim hamile kalır dedimcanım benim çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sen yaşarsın bu duyguyu
Bunun içiN dua edicem Rabbim hayırlısını versinAmin canım inşallah ne zaman hayırlı ise o zaman gelsin bekliyoruz
Regl öncesi belirtileriniz nelerdi acaba? Böyle regl olmadan bikaç gün önce karın şişer ya sizde öyle bişey oldu mu ta genital bölgenin üst kısmına kadar inen bir şişkinlik?Evet 1 aylık hamileyim beyaz cizgi cıkmış tı sadece ısıkda belli oluyordu
Regl öncesi belirtileriniz nelerdi acaba? Böyle regl olmadan bikaç gün önce karın şişer ya sizde öyle bişey oldu mu ta genital bölgenin üst kısmına kadar inen bir şişkinlik?Ben ilk gebeliğimde arkadaşımın zoruyla eczaneye gittik yok ya dedim ben adet olucam agrılarım var. Yok yok dedi sen hamilesin. Sonuç hamileydim. Sonrasında bir gebelik daha yaşadım ama onda hiç bir belirtim olmadı. Onu zaten çok çok erken öğrenmiştim 3 hafta 2 günlüktü ama malesef nasip olmadı yaşayamadılar. Kasım’da kürtaj olmustum sonrasında her ay denememde ben yanıldım hamıleyım sanıyordum ama hep adet oluyordum. Sonrasında temmuzda ara verdim ve bu ay ilk denemem sanırım oldu. Adet gecikti testler pozitif ama kan belirleyecek Herşeyi. Umarım sizinde bel agrınız bebiş haberidir
Regl öncesi belirtileriniz nelerdi acaba? Böyle regl olmadan bikaç gün önce karın şişer ya sizde öyle bişey oldu mu ta genital bölgenin üst kısmına kadar inen bir şişkinlik?İkinci çizgi bariz görünüyor hayırlı uğurlu olsun inşaallah sağlıkla ilerler sureclerimiz
Regl öncesi belirtileriniz nelerdi acaba? Böyle regl olmadan bikaç gün önce karın şişer ya sizde öyle bişey oldu mu ta genital bölgenin üst kısmına kadar inen bir şişkinlik?Sizce bu testte bir şey varmıEki Görüntüle 2705670
Regl öncesi belirtileriniz nelerdi acaba? Böyle regl olmadan bikaç gün önce karın şişer ya sizde öyle bişey oldu mu ta genital bölgenin üst kısmına kadar inen bir şişkinlik?Hamilelikle regl belirtisi birebir oldu.Sadece belim aşırı yandı.
Aynı regli olacakmış gibi ağrı ve şişkinlik vardı evetRegl öncesi belirtileriniz nelerdi acaba? Böyle regl olmadan bikaç gün önce karın şişer ya sizde öyle bişey oldu mu ta genital bölgenin üst kısmına kadar inen bir şişkinlik?
Aynı regl olduğum zamanki gibi genital bölgede çatallaştığı yere kadar şişti ve bastırıp bıraktığımda sertçe geri geliyor iter gibi. Sorma sebebim şuydu, gebelik olduğu zaman rahim yukarı çıkıyor regl olacağı zaman aşağı iniyor deniyor ya benim şişkinlik o kdr aşağıda olunca ihtimal veremiyorum. Başka ne belirtiler oldu gecikmeden önce?Aynı regli olacakmış gibi ağrı ve şişkinlik vardı evet
Gayet belirgin hayırlı olsunEvet bugün kanla da kesinleştirdim adetime henüz 2 gün var beta değerim 550 civarında ama dediğim gibi hiç bir belirtim yok ne göğüs ağrısı ne akıntı hatta kupkuru diyebilirim
3 Farklı testle yaptım toplamda 8 taneve hepsi pozitif çıktı ve ben yine de hepsinin yanlış olduğunu düşündüm çünkü hiç belirtim yok Labaquick predictor ve after10
Gerçekten iyi mi değerler araştırma yapıyordum heyecandan bu kadar yüksek çıkması dış gebelik olabilir denmişGayet belirgin hayırlı olsunbence artış gayret iyi hiç dert etmeyin kese için 3000 falan olması lazım en az yani daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?