Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar benim bat 2 aralık ama size sorum olacak
1 yasında bir oğlum var
18 kasım çarşamba yumurtlama günümdü ovu ile takip etmedim takvime göre öyle
15 kasım birliktelik oldu
Sadece bir kez yani bu ay
Eger bebek varsa mucize olur gibi geliyo
Çünkü pkoluyum eşimde hız morfoloji sayı sorunu var
Bu oğlum ersağ gıda takviyeleri artı sogan kürü ile oldu tabi bunlar vesile rabbim nasip etti oldu çok şükür
3 4 gündür kasıkta batma oluyodu bugün sabah 1 kez oldu
Bazen adet sancım oluyo sonra birden kesiliyo ani hareket te veya oglumu kaldırdıgımda kasıklarımda çekilme sancı gibi bişey oluyo
3 gün önce cok bel agrım vardı
Akıntı konusuna gelince öyle sürekli akıntım yok sadece lavaboya gidince afedersiniz peçeteye geliyo sarı beyaz gibi yumurta akı kıvamında (akıntı konusu için özür dilerim tekrar)
Göğüs büyümesi hassaslıgı konusunda da emziriyorum zaten göğüslerim damarlı felan anlamıyorum o yüzden
Her ay aynı durumlar varmı derseniz yok kasık agrısı batma bel agrısı felan
Sizlerden yorum almak istiyorum sizce?

Kızlar benim bat 2 aralık ama size sorum olacak
1 yasında bir oğlum var
18 kasım çarşamba yumurtlama günümdü ovu ile takip etmedim takvime göre öyle
15 kasım birliktelik oldu
Sadece bir kez yani bu ay
Eger bebek varsa mucize olur gibi geliyo
Çünkü pkoluyum eşimde hız morfoloji sayı sorunu var
Bu oğlum ersağ gıda takviyeleri artı sogan kürü ile oldu tabi bunlar vesile rabbim nasip etti oldu çok şükür
3 4 gündür kasıkta batma oluyodu bugün sabah 1 kez oldu
Bazen adet sancım oluyo sonra birden kesiliyo ani hareket te veya oglumu kaldırdıgımda kasıklarımda çekilme sancı gibi bişey oluyo
3 gün önce cok bel agrım vardı
Akıntı konusuna gelince öyle sürekli akıntım yok sadece lavaboya gidince afedersiniz peçeteye geliyo sarı beyaz gibi yumurta akı kıvamında (akıntı konusu için özür dilerim tekrar)
Göğüs büyümesi hassaslıgı konusunda da emziriyorum zaten göğüslerim damarlı felan anlamıyorum o yüzden
Her ay aynı durumlar varmı derseniz yok kasık agrısı batma bel agrısı felan
Sizlerden yorum almak istiyorum sizce?
Benim de 16 aylık oğlum var ve emziriyorum benzer bir durumdayız bizde sağlık problemi pko vs yok ama günüm az kaldı son 2 ya da 3 gün adet olacağıma dair de belirti yok hamileliğe dair de.. En kesin durum günün geçtikten bir hafta sonra test yapmak sanırım ben öyle yapacağım tabi günüm geçerse.. Çünkü hormonal durumlardan emzirirken bat ta şaşabiliyor ve bazı yanıltıcı tepkiler verebiliyor vücut. 3 4 ay önce senin gibi hatta daha fazlasını gecikme de dahil yaşadım üstelik 2.yi istiyoruz bir de... Sonuç negatif ve kist çıktı :))

Benim de 16 aylık oğlum var ve emziriyorum benzer bir durumdayız bizde sağlık problemi pko vs yok ama günüm az kaldı son 2 ya da 3 gün adet olacağıma dair de belirti yok hamileliğe dair de.. En kesin durum günün geçtikten bir hafta sonra test yapmak sanırım ben öyle yapacağım tabi günüm geçerse.. Çünkü hormonal durumlardan emzirirken bat ta şaşabiliyor ve bazı yanıltıcı tepkiler verebiliyor vücut. 3 4 ay önce senin gibi hatta daha fazlasını gecikme de dahil yaşadım üstelik 2.yi istiyoruz bir de... Sonuç negatif ve kist çıktı :))
Yaa rabbim önce acil şifalar versin
Sonrada 2. miniğini nasip etsin sana da bana da tez vakitte sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallahhhhhh 🤲🤲🥰

sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Selam kızlar. 1 senedir bebek istiyoruz ve deniyoruz ama henüz kısmet olmadı. Bu ay garip bir durum yaşıyorum. Kasıklarımda ağrı ama tam kasıkta değil özel bölgemin tam üstü. Özel bölgemde garip bir his ve hassasiyet. Aşırı şişkinlik karnımda. Sanki vajinam hafiften gıdıklanıyor gibi huzursuz bir his tam anlatamıyorum. İdrar yolu sandım ama testlerim temiz çıktı. 3 gün zonklama gibi oldu o şimdi geçti ama o garip his devam ediyor. Yorgunluk 3 gün ço k aşırı vardı şimdi o kadar değil. Mide bulantım yada gögüslerim de birşey yok. Bu durumu bu anlatamadığım hissi anlayan var mı. Adetim 2 gün sonra başlayacak. Adetime 6 gün kala kan yaptılar ama 0.100 çıktı yani negatif ama öncesinde yapıldığında 0.5 ti yani önceki aylardan bahsediyorum. Beni bir aydınlatın nolur ya 😢 kimseye de nasıl bir his olduğunu anlatamıyorum da.
Alıntı CevaplaŞikayet Et •••

Mesajınızı yazınız...

Dosya Ekle
Benzer Konular
kimysal gebelikten sonra gecikme ya da hamilelik
Ftmth Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum
Mesaj 45
28 Ekim 2020
Chocolita
Neden yapamadığını biliyorum
Chocolita Diyet Günlükleri
Mesaj 155
Cumartesi 20:13
Katre643
Hamilelik Belirtilerim 🤰
Katre643 Hamilelik Belirtileri
Mesaj 130
Pazartesi 13:56
oziozz1215
Klomen,menepur,gonapeptyl,Spermiyogram testinde IMSI tekniği incelemesi, Çapa da aşılama, Memorial Tüp bebek , OPU ve Rahim dinlendirme
oziozz1215 Tüp Bebek Özel Bölüm
Mesaj 16
Dün 22:36
ayneyn
Popüler Konu Dr. Felice Gersh, PCOS SOS adlı kitabın özeti.
ayneyn Jinekoloji / Kadın Hastalıkları
Mesaj 193
2 Kasım 2020
Paylaş

Hamilelik Belirtileri

Kadınlar Kulübü
Bize UlaşınKullanım SözleşmesiGizlilik PolitikasıYardımRSS
Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.
Alıntı |

Merhaba hanımlar. Tecrubeli olanlar yanit verirse sevinirim. 39 yasinda 2 aylik evliyim. Yas nedeniyle hemen bebek calismalarina basladik. SAT 2 Kasim, BAT 30 Kasım. Ancak 1 haftadir tutulmuscasina bir bel agrisi var. Dun ve bugun de (25-26 Kasım) lekelenmem oldu. Adet belirtisi gibi dolgunluk ve agri da var karnimda. Acaba adet gunum erkene mi kayiyor diyorum. Bazen 4-5 gun de one cekebiliyor cunku. Ama bu bel agrisi ilk defa oluyor. Hamilelik belirtisi olmasini cok isterim. Ama tecrubeliler ne dusunuyor, olabilir mi?

Merhaba hanımlar. Tecrubeli olanlar yanit verirse sevinirim. 39 yasinda 2 aylik evliyim. Yas nedeniyle hemen bebek calismalarina basladik. SAT 2 Kasim, BAT 30 Kasım. Ancak 1 haftadir tutulmuscasina bir bel agrisi var. Dun ve bugun de (25-26 Kasım) lekelenmem oldu. Adet belirtisi gibi dolgunluk ve agri da var karnimda. Acaba adet gunum erkene mi kayiyor diyorum. Bazen 4-5 gun de one cekebiliyor cunku. Ama bu bel agrisi ilk defa oluyor. Hamilelik belirtisi olmasini cok isterim. Ama tecrubeliler ne dusunuyor, olabilir mi?
Hayırlı akşamlar inşallah hamilesindir. Ama hamilelik yoksa tüp bebede acele etmeyin
Hormonlara baktırın yumurta rezervine baktır
Tüpler açık mı kapalı mı diye hsg çektirin
Eşinizde sperm kalitesine baktırsın bence
Sorun varsa Ona göre tüp bebeye gidin bence
Öncelikle iyi bi kadın doğumcu ve üroloji uzmanı bulun
Tavsiye
Tüp bebeye gidecek olursanızda iyi bi doktora gidin çok araştırın
Aşamaları kolay değil
Hem maddi hem manevi zor bi süreç
Rabbim hayırlı ve sağlıklı olan evlatlar versin size. İsteyen herkese versin

Hayırlı akşamlar inşallah hamilesindir. Ama hamilelik yoksa tüp bebede acele etmeyin
Hormonlara baktırın yumurta rezervine baktır
Tüpler açık mı kapalı mı diye hsg çektirin
Eşinizde sperm kalitesine baktırsın bence
Sorun varsa Ona göre tüp bebeye gidin bence
Öncelikle iyi bi kadın doğumcu ve üroloji uzmanı bulun
Tavsiye
Tüp bebeye gidecek olursanızda iyi bi doktora gidin çok araştırın
Aşamaları kolay değil
Hem maddi hem manevi zor bi süreç
Rabbim hayırlı ve sağlıklı olan evlatlar versin size. İsteyen herkese versin
Tesekkurler. Zaten bu belirtiler adet baslangiciysa zaman kaybetmemek adina hemen doktora gidecegiz. Ama gebe kalamazsam tup bebek dusunecegimi sanmiyorum. Hic dusunmedim yani acikcasi. Ama belli de olmaz. Cunku zaten omrumu yarilamisim olursa ne ala olmazsa zorlamam diye dusunuyorum

Ya kızlar merhaba benim aklıma bisey takılıyor bilen lütfen cevaplasın :/
Ben bazen 25 bazen 26 bazen 27 günde bir adet oluyorum. Başka da değişmez günüm.
Ovulasyon hesaplarken hangi döngüye göre hesaplicam?
Mesela geçen ay 27.gunde olmustum ona göre birliktelik olmuştu.
Bu ay 25 günde oldum bugün.
Şimdi adetim bitince kacinci gün değerlendirmeliyiz?

Merhaba kızlar, bir acaba da benden olacak? Benim son adetim 1 kasımda başladı ve 5 Kasım da bitti(5 gün sürdü) , 8 Kasım da korunmasız birlikte olduk.
Normalde adet döngüm 35 günde bir yani 5 aralıkta olmalıyım. Neyse bizim bebek düşüncemiz yok o yüzden korunuyoruz normalde ama 8.de korunmamıştık. Şimdi benim 4 gündür çok midem bulanıyor. Ben bu durumu ilk başladığında bindiğim otobüsün şoförünün ani hareketlerine bağlamıştım, sonra ki gün yine devam etti ertesi gün yine derken ben korona oldum sandım ve test yaptırdım, o da negatif çıktı ama benim mide bulantım hala devam ediyor. Yanı sıra midemde yanma da var (bulantımdan daha erken başladı) ama ilginç olan midemin bulanmasına karşın çok yemek istiyorum.
Anlayacağınız garip bir haldeyim. İşe de daha yeni başladım 2 ay oldu o yüzden hamilelik en son düşüneceğim şey. Sizce hamile olma olasılığım var mı? Göğüslerim hassas ama benim zaten adetime 1 hafta kala göğüslerim hassaslaşır, bunu saymıyorum o nedenle.
Tecrübeli bayanlar yorumlarınızı rica ediyorum. En erken yarın test yapabilirim :(

Ya kızlar merhaba benim aklıma bisey takılıyor bilen lütfen cevaplasın :/
Ben bazen 25 bazen 26 bazen 27 günde bir adet oluyorum. Başka da değişmez günüm.
Ovulasyon hesaplarken hangi döngüye göre hesaplicam?
Mesela geçen ay 27.gunde olmustum ona göre birliktelik olmuştu.
Bu ay 25 günde oldum bugün.
Şimdi adetim bitince kacinci gün değerlendirmeliyiz?
Canım avulasyon 1 gün değil zaten 14. günün öncesi ve sonrası 2-3 gün olarak söyleniyor. O yüzden sen 26 güne göre, 2 3 gün önce ve sonrası olacak şekilde aralık hesabı yap.
Bir de o dönemlerde akıntın yoğunlaşıyor ve isteğin artıyor bundan da anlayabilirsin.

Canım avulasyon 1 gün değil zaten 14. günün öncesi ve sonrası 2-3 gün olarak söyleniyor. O yüzden sen 26 güne göre, 2 3 gün önce ve sonrası olacak şekilde aralık hesabı yap.
Bir de o dönemlerde akıntın yoğunlaşıyor ve isteğin artıyor bundan da anlayabilirsin.
Adetin 1.gununden itibaren 14.gun 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası değerlendirmeliyiz o zaman demi :) ovulasyon testi de alsam iyi olucak . Pik olduğu zaman o gün ve ertesi günümü degerlendirmeliyim testte Peki?
Akıntı nedense bir iki aydır göremiyorum yumurtlama akıntısını.normal arada beyaz akıntım geliyor

Adetin 1.gununden itibaren 14.gun 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası değerlendirmeliyiz o zaman demi :) ovulasyon testi de alsam iyi olucak . Pik olduğu zaman o gün ve ertesi günümü degerlendirmeliyim testte Peki?
Akıntı nedense bir iki aydır göremiyorum yumurtlama akıntısını.normal arada beyaz akıntım geliyor
Aslında şöyle beklenen adet tarihinden 14 gün geri geleceksin. Normalde adet döngüsü 28 gün olduğu için adet başlangıcı ya da beklenen diye ayırt etmeye gerek duymamışlar direk adetin14.günü deniyor ama 28 günde bir olmayanlar beklediği tarihten 14 gün önceyi ovulasyon günü olarak almalı.
Bence en garantisi ovulasyon testi ama o da anne adayını strese sokabilir her ay oldu mu olmadı mı diye! O yüzden bir süre akışına bıraksan daha sonra olmazsa denesen senin için daha iyi olur diye düşünüyorum naçizane.

Aslında şöyle beklenen adet tarihinden 14 gün geri geleceksin. Normalde adet döngüsü 28 gün olduğu için adet başlangıcı ya da beklenen diye ayırt etmeye gerek duymamışlar direk adetin14.günü deniyor ama 28 günde bir olmayanlar beklediği tarihten 14 gün önceyi ovulasyon günü olarak almalı.
Bence en garantisi ovulasyon testi ama o da anne adayını strese sokabilir her ay oldu mu olmadı mı diye! O yüzden bir süre akışına bıraksan daha sonra olmazsa denesen senin için daha iyi olur diye düşünüyorum naçizane.
Mesela önümüzdeki ay beklenen adet tarihimi kestiremiyorum bir iki gun erken yada geç geldiği için. Ama haklisiniz testte insanı etkilicek biraz . Bakalım önümüzdeki ay 1 gün dolu 1 gün boş şekilde değerlendirelim bi de .. insan da kendini sartlandirinca ilişkiye girmek de istemiyor ya

Tesekkurler. Zaten bu belirtiler adet baslangiciysa zaman kaybetmemek adina hemen doktora gidecegiz. Ama gebe kalamazsam tup bebek dusunecegimi sanmiyorum. Hic dusunmedim yani acikcasi. Ama belli de olmaz. Cunku zaten omrumu yarilamisim olursa ne ala olmazsa zorlamam diye dusunuyorum
Rabbim hayırlı uzun ömür versin öyle düşünmeyim doktorlar 6 ay bekleyin diyor genelde zaten
Hiç bir şekilde hamile kalmazsınız denip de hamile kalan nice kadınlar var
Banada yüzde yüz denip de 7 yıldır bekliyoruz nasip bu işler
Rabbim sizide hayırlı evlatlar versin

Rabbim hayırlı uzun ömür versin öyle düşünmeyim doktorlar 6 ay bekleyin diyor genelde zaten

Amin tesekkurler Allah size de saglikli bir evlat versin insallah

iyi akşamlar kıslar; sat 8 kasım, bat 4 aralık ovulasyon testi 20 kasım pik ve 19-21 kasım günlerini değerlendirdik. Hamişlik ne zaman belli eder kendini eğer olursa 7 gün var bata

merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
Merhaba bende ayni belirtiyi yasiyorum gebe kaldinizmi

Back