Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Evet oldu ve ben de bu ay soğan kürü yapmiştim :) hala da bel ve kasik agrisi cekiyorum ara ara

bence var

Arkadaşlar adetim bitti ama karın içlerimde batma var çok fena bıçak gibi kesiyor illa hamilelik için söylemiyorum da belki de farklı bir rahatsızlığım vardır acaba böyle şeyler yaşayan var mı adeti bitince karın içinde batma yaşayan

Arkadaşlar adetim bitti ama karın içlerimde batma var çok fena bıçak gibi kesiyor illa hamilelik için söylemiyorum da belki de farklı bir rahatsızlığım vardır acaba böyle şeyler yaşayan var mı adeti bitince karın içinde batma yaşayan

Adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım iki farkli markadan toplamda 5 tane ve pozitif ve küçücük bir belirti dahi yok

Ben 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum öncesinde böyle bişey olduğundan bile haberim yoktu. Ama şunu söyleyim ben çok stres oldum o testleri kullanınca, ilişkiden bile zevk almadım böyle mecburiyetten yapıyormuş gibi oldu ve üstümde baskı oluşturdu. Günlerce değerlendirdik özellikle Geçen ay ve olmadı. bu ay da biraz daha seyrek olsun dedim nispeten geçen aya göre ve tutmadı muhtemelen bikaç güne regl olcam. Elimdeki testleri bitirdim ve bidaha almayı düşünmüyorum kesinlikle takip etmicem, regl bittikten sonraki 8-10 gün içinde gün aşırı değerlendirme yapıcam sadece akışına bırakmaya karar verdim

Adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım iki farkli markadan toplamda 5 tane ve pozitif ve küçücük bir belirti dahi yok
Hiçbir belirti olmadı mı akıntı bile? Lekelenme, göğüs hassasiyeti, uyku yada herhangi bişey? Bende de pek belirti yok da o yüzden merak ettim. Kanla kesinleştirdiniz mi gebeliği

İnşallah sağlıkla doğar bu sefer ayıp olmazsa sorabilir miyim bu kadar kez hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuz tam 7 olmuş biz 1 taneyi beceremedik

Regliniz bittiği andan itibaren o bir hafta 10gün 2gunde bir ilişki yaşayın.Ben mesela hep adetin ilk gününden sayarsak 8.gün yada 10.gün yumurtluyorum adetim ise 5gun sürüyor..Hic bir zaman o ovulasyon testlerinden kullanmadım.

Çok haklısınız.bende Bu ay kullandım günleri değerlendirdik. Kesinlikle bende kullanmayı düşünmüyorum bidaha.dediginiz gibi zoraki bir ilişki oluyor .mecbur gibi.yani canımız istedi yapalım olayı olmuyor . Benimde adetime 9 10 gün var ama hamile kaldığımı bende hiç zannetmiyorum.ustune dusmucem. Ne zaman tutarsa o zaman olur .

Kesinlikle katılıyorum size herşeyin hayırlısı ilk gebe kaldığımda ne takvime baktım ne ilişki sonrası bekleyip ayaklarımı diktim. Olması gereken zamanda oluyor üstüne düşünce değil bunu öğrendim

Üstelik bu ay soğan kürü de yaptım, beslenmeme nispeten dikkat ettim ama yok, zorladım yani elimden gelen herşeyi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…