Evet oldu ve ben de bu ay soğan kürü yapmiştim :) hala da bel ve kasik agrisi cekiyorum ara araHayırlı olsun bebeğiniz . Peki yumurtlamdan sonra hala kasik ağrısi hafif bel ağrısı oldu mu ? Yumurtlamnin üzerinden 4 gün geçti hala kasik ağrım sızlama şeklinde var ama bu ay sogan kürü yaptım belkide onun etkisi bilemiyorum
Aaa gerçekten miEvet oldu ve ben de bu ay soğan kürü yapmiştim :) hala da bel ve kasik agrisi cekiyorum ara ara
Yanlış anlamazsınız bişey daha sormak istiyorum.. ilişki sıklığı nasıl oldu ben yumurtlama gunlerinde hergunu değerlendirdim şimdi de gün aşırı devam ediyorumEvet oldu ve ben de bu ay soğan kürü yapmiştim :) hala da bel ve kasik agrisi cekiyorum ara ara
Yumurtalara günü ovulasyon testi yapmıştım o gün ve sonraki günü değerlendirdik sonrasında devam etmedikYanlış anlamazsınız bişey daha sormak istiyorum.. ilişki sıklığı nasıl oldu ben yumurtlama gunlerinde hergunu değerlendirdim şimdi de gün aşırı devam ediyorum
Yumurtalara günü ovulasyon testi yapmıştım o gün ve sonraki günü değerlendirdik sonrasında devam etmedik
[/QUOTEBenim ovu testim yok ne yazık ki onun için bir kaç defa daha yapmayı düşünüyorum kaçırmayalım ne olur ne olmazYumurtalara günü ovulasyon testi yapmıştım o gün ve sonraki günü değerlendirdik sonrasında devam etmedik
9 gün uzun bir süre ama adetinize 2 3 kala tekrar edin bence ben de pozitif çıkmasından 2 gün önce yaptığımda negatif çıkmıştıBenim adete 9 gün var erken gebelik yaptım laboquick ve comfort ikisinde de çıkmadı
bence varMerhaba arkadaşlar,daha adetime 8 gun var.göğüslerimde hafif bir dolgunluk ve acıma hissi,akıntı,gaz şikayeti,uyku hali (sarhoş gibi) akşama doğry mide bulantısı,ve son olarak uc gun önce gelen kahverengi akıntı.Bunların Hepsi psikolojikmi yoksa değil mi 8 gün sonra göreceğiz.Bugün yaşgünüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin
bu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu adetime
Hayırlı olsun testin resmini atar mısınız hangisi marka testAdetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım iki farkli markadan toplamda 5 tane ve pozitif ve küçücük bir belirti dahi yok
Ben 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum öncesinde böyle bişey olduğundan bile haberim yoktu. Ama şunu söyleyim ben çok stres oldum o testleri kullanınca, ilişkiden bile zevk almadım böyle mecburiyetten yapıyormuş gibi oldu ve üstümde baskı oluşturdu. Günlerce değerlendirdik özellikle Geçen ay ve olmadı. bu ay da biraz daha seyrek olsun dedim nispeten geçen aya göre ve tutmadı muhtemelen bikaç güne regl olcam. Elimdeki testleri bitirdim ve bidaha almayı düşünmüyorum kesinlikle takip etmicem, regl bittikten sonraki 8-10 gün içinde gün aşırı değerlendirme yapıcam sadece akışına bırakmaya karar verdimMesela önümüzdeki ay beklenen adet tarihimi kestiremiyorum bir iki gun erken yada geç geldiği için. Ama haklisiniz testte insanı etkilicek biraz . Bakalım önümüzdeki ay 1 gün dolu 1 gün boş şekilde değerlendirelim bi de .. insan da kendini sartlandirinca ilişkiye girmek de istemiyor ya
Hiçbir belirti olmadı mı akıntı bile? Lekelenme, göğüs hassasiyeti, uyku yada herhangi bişey? Bende de pek belirti yok da o yüzden merak ettim. Kanla kesinleştirdiniz mi gebeliğiAdetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım iki farkli markadan toplamda 5 tane ve pozitif ve küçücük bir belirti dahi yok
İnşallah sağlıkla doğar bu seferMerhaba henüz yeni hamile olduğumu öğrendim 4+2 ama belim ve dizlerim çok ağrıyor göğüslerim büyüdü hafif sızlıyor arada sizce normal mi 3 düşük 1 ölü doğum 3 kimyasal geçirdim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Regliniz bittiği andan itibaren o bir hafta 10gün 2gunde bir ilişki yaşayın.Ben mesela hep adetin ilk gününden sayarsak 8.gün yada 10.gün yumurtluyorum adetim ise 5gun sürüyor..Hic bir zaman o ovulasyon testlerinden kullanmadım.Ben 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum öncesinde böyle bişey olduğundan bile haberim yoktu. Ama şunu söyleyim ben çok stres oldum o testleri kullanınca, ilişkiden bile zevk almadım böyle mecburiyetten yapıyormuş gibi oldu ve üstümde baskı oluşturdu. Günlerce değerlendirdik özellikle Geçen ay ve olmadı. bu ay da biraz daha seyrek olsun dedim nispeten geçen aya göre ve tutmadı muhtemelen bikaç güne regl olcam. Elimdeki testleri bitirdim ve bidaha almayı düşünmüyorum kesinlikle takip etmicem, regl bittikten sonraki 8-10 gün içinde gün aşırı değerlendirme yapıcam sadece akışına bırakmaya karar verdim
Çok haklısınız.bende Bu ay kullandım günleri değerlendirdik. Kesinlikle bende kullanmayı düşünmüyorum bidaha.dediginiz gibi zoraki bir ilişki oluyor .mecbur gibi.yani canımız istedi yapalım olayı olmuyor . Benimde adetime 9 10 gün var ama hamile kaldığımı bende hiç zannetmiyorum.ustune dusmucem. Ne zaman tutarsa o zaman olur .Ben 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum öncesinde böyle bişey olduğundan bile haberim yoktu. Ama şunu söyleyim ben çok stres oldum o testleri kullanınca, ilişkiden bile zevk almadım böyle mecburiyetten yapıyormuş gibi oldu ve üstümde baskı oluşturdu. Günlerce değerlendirdik özellikle Geçen ay ve olmadı. bu ay da biraz daha seyrek olsun dedim nispeten geçen aya göre ve tutmadı muhtemelen bikaç güne regl olcam. Elimdeki testleri bitirdim ve bidaha almayı düşünmüyorum kesinlikle takip etmicem, regl bittikten sonraki 8-10 gün içinde gün aşırı değerlendirme yapıcam sadece akışına bırakmaya karar verdim
Kesinlikle katılıyorum size herşeyin hayırlısıÇok haklısınız.bende Bu ay kullandım günleri değerlendirdik. Kesinlikle bende kullanmayı düşünmüyorum bidaha.dediginiz gibi zoraki bir ilişki oluyor .mecbur gibi.yani canımız istedi yapalım olayı olmuyor . Benimde adetime 9 10 gün var ama hamile kaldığımı bende hiç zannetmiyorum.ustune dusmucem. Ne zaman tutarsa o zaman olur .
Üstelik bu ay soğan kürü de yaptım, beslenmeme nispeten dikkat ettim ama yok, zorladım yani elimden gelen herşeyi yaptımÇok haklısınız.bende Bu ay kullandım günleri değerlendirdik. Kesinlikle bende kullanmayı düşünmüyorum bidaha.dediginiz gibi zoraki bir ilişki oluyor .mecbur gibi.yani canımız istedi yapalım olayı olmuyor . Benimde adetime 9 10 gün var ama hamile kaldığımı bende hiç zannetmiyorum.ustune dusmucem. Ne zaman tutarsa o zaman olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?