- 30 Haziran 2020
- 19
- 12
- 8
- 28
Merhabalar ben bu sitede yeniyim ama uzun zamandır takip ediyorum. Benim sorum şu sizlere yardımcı olursanız sevinirim.
Mart ayından beri çocuk düşünüyoruz normalde hamile kaldım fakat kimyasal gebelik olmuş. Bu ay ise adetime daha 5 gün var fakat sağ kasığım yumurtlamadan sonra ağrımaya başladı. Ona keza bel ağrısıda yaşıyorum. Göğüslerim normalde hassaslaşırdı ama yok oda. İdrara çıkma sıklığım arttı fakat çok su içiyorum ve ona yoruyorum. Bir kaç kez gece yatarken olsun gün içinde olsun mide bulantısı yaşadım. Ara ara ateş basıyor ara ara birden üşüme geliyor. Ve en sevdiğim tarhana çorbasından nefret ettim. Bunları göz önüne alarak hamile olma ihtimalim var mıdır bilmiyorum. Test yapıp tek çizgiyi görmek istemiyorum o yüzden adet gününü bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)
Merhabalar, sizinle aynı belirtilerim var. Yemekten tiksinme hariç. . Hafif mide bulantısı, bende yumurtlamadan beri gecmeyen sol kasık batmasi, hafif kalca arkasina ve üst bacağa doğru karıncalanma hissiyati. Ancak göğüslerde bir belirti yok. Adetime 5 gün kala kan testi yaptirdim negatif. Şimdi 1 günüm kaldi. Mevsim geçişine de denk geldik. Gecikir mi yoksa gebelik var mı yoksa bambaşka bir şey midir bilemedim. Çevremdeki herkes gaz sancisi veya usutmedir diyor. Kimse ihtimal vermiyor gebelige
Bekleyin olmadı bıraz daha sabırlı olun illaki olacak bı gün belkıde o zamanlardan biridir akışına bırakınGeçen ay adet olmayınca da test yapmıştım 2. Çizgiyi çok silik gördüm çok heyecanlanıp hamileyim sanmıştım kan testi negatif çıkınca çok üzülmüştüm... Geçen ay olduğum zamanlamaya göre dün adet olmam lazımdı. Son ilişkinin üzerinden 13 gün geçti yeniden aynı hayal kırıklığını yaşamamak için test için bir hafta beklemeyi düşünüyorum
Umarım o zamanlardan biridirBekleyin olmadı bıraz daha sabırlı olun illaki olacak bı gün belkıde o zamanlardan biridir akışına bırakın ☺
Merhabalar son durumunuz nedir merak ettim var mıdır bir haber?Merhabalar, sizinle aynı belirtilerim var. Yemekten tiksinme hariç. . Hafif mide bulantısı, bende yumurtlamadan beri gecmeyen sol kasık batmasi, hafif kalca arkasina ve üst bacağa doğru karıncalanma hissiyati. Ancak göğüslerde bir belirti yok. Adetime 5 gün kala kan testi yaptirdim negatif. Şimdi 1 günüm kaldi. Mevsim geçişine de denk geldik. Gecikir mi yoksa gebelik var mı yoksa bambaşka bir şey midir bilemedim. Çevremdeki herkes gaz sancisi veya usutmedir diyor. Kimse ihtimal vermiyor gebelige
Merhabalar evet dr um tarlusal vermişti bittikten 5 gun sonra yani bugün adet gördüm. Bende pko da var eskiden beri. Tüm belirtiler kandırıyor beniMerhabalar son durumunuz nedir merak ettim var mıdır bir haber?
Anladım.. Olsun takmayın kafanıza herşey olacağına varır bu hayatta. Nasipten öte yol yoktur..Merhabalar evet dr um tarlusal vermişti bittikten 5 gun sonra yani bugün adet gördüm. Bende pko da var eskiden beri. Tüm belirtiler kandırıyor beni
Merhabalar bende çocuk sahibi olmak istiyorum pkos hastasıyım prolaktinim yuksek 2 düşük sonucu kürtajım var... ayın 3 unde regli oldum 4 unde femara kullandım 5 gun boyunca.. Bir sonraki hafta 2 yumurtam vardı doktor bu süreyi değerlendirin deyip 5 gun sonra çağırdı. Bir tanesi çatlamış şu anlık süreç gayet iyi ilerliyor dedi ayın 19 unda. Geçen hafta gögüslerim şişti ki normalde hiç şişmez. Çok nadir arada sol kasıgıma birşey batıyor gibi ve arada süt kesiği gibi akıntım oluyor halsizlik ve uykuda cabası.. Ama ben çok kafama takıyorum çok okuyorum. Psikolojikmi acaba diyip pek umutlanmakta istemiyorum açıkçası..Normalde 40 jüsür günde regli oluyorum düzensiz ama femara kullandım diye belki 28 gunde bir olurum. En azında önceki femara kullanımında 28 de bır olmuştum. Test almak istemiyorum daha erken. Şu an 28 gunde olursam diye hesap ediyorum ve bu 4-5 kasım gibi adet olmam gerekiyor. Bana yardımcı olurmusunuz sizce hamilemiyim ne zaman test yapmalıyım. Biliyorum hrkesde farklı belirtiler oluyor ama..
Adetten 5 gün önce 4 damla falan kan lekesiErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Hemen olmaz yumurtlama döneminizi takip etmeniz lazim regl düzeninize göre değişirArkadaşlar bir sey sorcam eşimle korunmayı bıraktık iki hafta önce eşimle tek ilişkiye girdik korunmasız. Sonra adet oldum adet bittiğinde ilişkiye girdik ilişkiye girdiğimden bu yana sol kasıkta sancı belde ağrı var hamile olabilir miyim ve adetim bu cuma bitti ilişkiye cumartesi girdik kaç gündür böyleyim üşüttüm mü yoksa hamile miyim
Gidip kan vermem gerekiyorNisan ayında PKO teşhisi koymuştu doktor ama ondan sonra düzenli regl oldu tekrar gitmeye ihtiyaç duymadım dün test yaptım 9 gün gecikmiştim, sonuç bu şekilde şimdi ne yapmam gerekiyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?