Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Covid döneminde acilden uzak durmak lazım randevu aldım ama hemen Belirtilerim Bir hafta 10 gün kadardır kasıklarımda ara ara ağrı girip çıktı. Birkaç gün önce de adet olmuş gibi ağrıyordu karnım, bacaklarım. Bir de fazla akıntım oldu o da adet olmuş gibi hissettiriyordu. biraz da iştahım açıldı

Aşırı bel ve kasık ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı. O kadar şiddetli ağrıyor ki bazen Kesin oldum diyip kontrol etmeye gidiyorum. Ama yok zaten daha çok var regl tarihimee. Bu kadar erken bu kadar ağrı çok fazlaa.

Valla aynı şeyleri ben de yaşıyorum . Adetime beş gün kaldı. Bugün kahrengi akıntı gördüm ondan öncesinden su gibi akıntı değişik. Bakalım ne yapacam bilmiyorum kasık ağrısı . Ayy hele baş ağrısı beni bitiriyor

Bense aşırı derecede yorgunluk ve baş dönmesi de var. 8 aydır hep hamileyim diye düşündüm ama bu ay çok daha şiddetli ve farklılar. İnşallah bebeğim benimledir.

Bende aşırı istah açılması var
Karnim ve kasiklarim ağrıyor
Başım ağrıyor
Adetime 9 gün kaldi
Cok yanıp sönüyorum =)
Sivilcem cikti hic çıkmazdı
Asiri akintm var bakalim bizde bebek varmi yok mu

Bu cuma test yaptircam..

Reglime 3 gün var dün test yaptım silik çizgi vardı bugün tekrarladım yine var cuma günü gidip kan vericem umarım hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırız

Eklentiler

• IMG_20201013_145456.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 219
Reglime 3 gün var dün test yaptım silik çizgi vardı bugün tekrarladım yine var cuma günü gidip kan vericem umarım hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırız
Maşallah sana. Sağlıkla al kucağına. Belirtin var mıydı canım. Dua et bize de.

Kızlar normalde çok fazla akıntısı olan biriyim. Ama denemelerden sonradır yok denecek kadar az. Sadece peçeteye silince çok az bir şey geliyor gelmiyor yani. Buda bir belirti olabilir mi. Yaşayan var mı.

Maşallah sana. Sağlıkla al kucağına. Belirtin var mıydı canım. Dua et bize de.
Ederim canım benim .Belirti olarak bir haftadır ara ara sağ kasik batması var göğüslerim sisti ama regli öncesi göğüslerim zaten siserdi .

Ederim canım benim .Belirti olarak bir haftadır ara ara sağ kasik batması var göğüslerim sisti ama regli öncesi göğüslerim zaten siserdi .

1 kez soldan 2 kez sagdan yumurtladim bu ay. Sonuncusu 9 ekimde catladi cok agrim oldu her zamanki catlamadaki gibi sonra gecti 2 3 gündür adett olcakmisim gibi sag tarafım agriyor bakalim cuma kan vericem bende

. 3 gün kala benimkide böyleydi dün günüm geçti yarın kan vericem insallah

Eklentiler

• 8D06406E-FF44-410D-BF25-F32FD08FF0DE.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 217
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…