Benim artik 3 gün bat diyebilirim. Bugun regl agrisi ile baş agrisi cektim gün boyu. Lekelenme bugun olmadi . Yemek yedikten sonra mide bulantim oldu bide. Bilemiyorum bunlar belirti sayilir mi? Benimde ilk olacak olursa, bir dis gebelik yasadim daha önce sadece.Teşekkür ederim insan dayanamıyor ilk çocuk olunca bir de her şeye umut bağlıyor insan sağlıklı hayrlı evlatlarımız olsun inşallah siz de belirti var mı
Hayrlısı olsunBenim artik 3 gün bat diyebilirim. Bugun regl agrisi ile baş agrisi cektim gün boyu. Lekelenme bugun olmadi . Yemek yedikten sonra mide bulantim oldu bide. Bilemiyorum bunlar belirti sayilir mi? Benimde ilk olacak olursa, bir dis gebelik yasadim daha önce sadece.
Benim adetime 12 gün kala kasık ağrısı diz ağrısı göğüs ağrım şiddetli ve mide bulantım başladı sabahları daha fazla mide bulantım oluyor sürekli yorunum ve uyku halim var akıntım fazla iştahsızlık var ama midem bulandı icin zorla yiyorum şuan adetime 8 gün var acaba hamilemiyim?yarencim benim 1 haftadanda önce başladı halsizlik, mide bulantısı, göğüs ağrısı,akıntının fazlalaşması.
Merhaba benimde adetime 10 gun kala belirtiler başladı dayanamayıp 2 gun kala test yaptim tek cizgi ama hala belittilerim var acaba idrar testini erkenden mi yaptim ben. Yani olsa 2 gun kala çıkarmaydı?Benim adetime 12 gün kala kasık ağrısı diz ağrısı göğüs ağrım şiddetli ve mide bulantım başladı sabahları daha fazla mide bulantım oluyor sürekli yorunum ve uyku halim var akıntım fazla iştahsızlık var ama midem bulandı icin zorla yiyorum şuan adetime 8 gün var acaba hamilemiyim?
Bence kan testi yaptır benim belirtilerime rağmen 5 gün erken geldi adetim ümidimi kestim artıkMerhaba benimde adetime 10 gun kala belirtiler başladı dayanamayıp 2 gun kala test yaptim tek cizgi ama hala belittilerim var acaba idrar testini erkenden mi yaptim ben. Yani olsa 2 gun kala çıkarmaydı?
Bakalım yarın adet günün ama adete dair hiç bisey yokBence kan testi yaptır benim belirtilerime rağmen 5 gün erken geldi adetim ümidimi kestim artık
Bence kan testi yaptır benim belirtilerime rağmen 5 gün erken geldi adetim ümidimi kestim artık
neden erken gelmiş olabilirki
İns hamilesindir cnm bnm yaBakalım yarın adet günün ama adete dair hiç bisey yokumidini kesme benim ben 2 yil vajinismusla uğraştım beterin beteri var. Rabbim herşeyin en hayırlısını versin herşey zmanini bekliyor emin ol. En güzel zmanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım ben adete 2 kala idrar testi yaptım çıkmadı. Bugün adet günün ve hala bisey yok. Benc acele etme test için ben erken yaptım umudum kırıldı hevesim azaldı eşim.ve ben çok üzüldük idrarda çıkmıyormuş adet 1 hafta geçince çıkıyormuş. Benim gibi erkenden yapma.Merhaba adet olmama 3 gun var gebelikten supheleniyorum ve cinsel iliski sonrası yorgunlugum oluyor sık idrara çıkma 10 gün önce kan testi yaptırdım çıkmadı dün idrar testi de yaptım çıkmadı acaba adet gecikmesinden sonra mı test yapmalıyım ve rahimde darlık var
Bugün testleri tekrarlayabilirsiniz benceKızlar merhaba, ben regl tarihinden 5 6 gün önce idrar ve kan testi yaptırdım negatif çıktı, bugün reglime 1 2 gün var sabahleyin regl ağrısı gibi bir ağrım vardı akşama bişeyler gelmiş ama kan gibi değil çok açık pembe gibi zar zor görünen bi sıvı akmış ne olduğunu anlayamadım ama regl kanı gibi değil çok flu, sizce gebe olabilir miyim? Daha önce gebe kaldım ama bunu bilmeden ilaç kullandığım için kürtaj olmak zorunda kaldım o zaman da regl oldum sanmıştım 1 2 gün yine böyle lekeler olmuş sonra kesilmişti bende regl düzgün olamıyorum diye düşünmüştüm
Büyük ihtimal var bişiler. Az sabretKızlar merhaba, ben regl tarihinden 5 6 gün önce idrar ve kan testi yaptırdım negatif çıktı, bugün reglime 1 2 gün var sabahleyin regl ağrısı gibi bir ağrım vardı akşama bişeyler gelmiş ama kan gibi değil çok açık pembe gibi zar zor görünen bi sıvı akmış ne olduğunu anlayamadım ama regl kanı gibi değil çok flu, sizce gebe olabilir miyim? Daha önce gebe kaldım ama bunu bilmeden ilaç kullandığım için kürtaj olmak zorunda kaldım o zaman da regl oldum sanmıştım 1 2 gün yine böyle lekeler olmuş sonra kesilmişti bende regl düzgün olamıyorum diye düşünmüştüm
Benim de regl iki gün gecikti beklemedeyiz hayırlısı arkadaşımRegl 2 gün gecikti hiç regl olacakmış gibi ağrım yok ara ara bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor. Geçen hafta da başka belirtiler vardı. Olma ihtimali verdiğim ilişkinin üzerinden 11 gün geçti of aklıma takıldı acaba olabilir mi diye düşünüp duruyorum beklemek çok sıkıntı
Ben bugün oldum maalesefBenim de regl iki gün gecikti beklemedeyiz hayırlısı arkadaşım
Hayırlısı ben halen bekliyrm. İlk bebeğime de 4gün geçmişti öyle ters yapmıştım çıkmıştıBen bugün oldum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?