Geçmiş olsun düşüklerin için,femarayı 8 inde bitirdin muhtemelen 15-16sında dr,a gittin dermekki yumurta yeterlioılgunluğa ulaştıki ultrasonda görmüştür değerlendir dedi 5 gün sonrada gittiğinde 1 tanesi çatladığına göreMerhabalar bende çocuk sahibi olmak istiyorum pkos hastasıyım prolaktinim yuksek 2 düşük sonucu kürtajım var... ayın 3 unde regli oldum 4 unde femara kullandım 5 gun boyunca.. Bir sonraki hafta 2 yumurtam vardı doktor bu süreyi değerlendirin deyip 5 gun sonra çağırdı. Bir tanesi çatlamış şu anlık süreç gayet iyi ilerliyor dedi ayın 19 unda. Geçen hafta gögüslerim şişti ki normalde hiç şişmez. Çok nadir arada sol kasıgıma birşey batıyor gibi ve arada süt kesiği gibi akıntım oluyor halsizlik ve uykuda cabası.. Ama ben çok kafama takıyorum çok okuyorum. Psikolojikmi acaba diyip pek umutlanmakta istemiyorum açıkçası..Normalde 40 jüsür günde regli oluyorum düzensiz ama femara kullandım diye belki 28 gunde bir olurum. En azında önceki femara kullanımında 28 de bır olmuştum. Test almak istemiyorum daha erken. Şu an 28 gunde olursam diye hesap ediyorum ve bu 4-5 kasım gibi adet olmam gerekiyor. Bana yardımcı olurmusunuz sizce hamilemiyim ne zaman test yapmalıyım. Biliyorum hrkesde farklı belirtiler oluyor ama..
döllenebilir durumda, zaten değerlendirmişsin inşallahta döllenmiştir 5 gün sonra tabiki belli olmaz süreç olarak ,ancak en erken 9-10 gün içinde belli olabiliyor ,bu günlerde az çok belli olması lazım hesaba göre tabiki en sağlamı adet geçtikten sonra hcg testi yapmak ama tuttuysa çıkabilir yani yarın sabah ilk idrarınızla bi test yapın bence durum ne ,aynen herkeste farklı olur stres yapma inşallah gebelik çıkar.