Regl ağrısı gibi belde kasıkta bacaklarda ağrı var mıArkadaşlar regl 2gündeyim ama halen olmadım. Az önce de pembe bi leke gördüm çamaşırımda acaba bilen var mı hasta mı oluyrm
Yok belimde sadece çok hafif ağrı oldu o da bugün çk iş yaptım misafirim vardı canım. O da geçti.Regl ağrısı gibi belde kasıkta bacaklarda ağrı var mı
Hayırlısı bakalım inşallah olurYok belimde sadece çok hafif ağrı oldu o da bugün çk iş yaptım misafirim vardı canım. O da geçti.
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
[/Q
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Sen öyle hamile kalmılşsan yıllarca tedavi görüp hamile kalamayan bizler kendimizi öldürelim valla :)Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)
Merhabalar, yumurtlama donemimden beri sizinki gibi belirtilerim var. Sol kasık sürekli batıyor. Adeté 5 gün kala kan testi yaptirdim negatif. Şimdi adete 2 günüm kaldi. Sizin sonuç ne oldu çok merak ettim=)kizlar benim 2 gun oldu gunumu degerlendireli.burda biri kasigimda batma var hamile kalmis olabilirmiyim yazsa ben direkt bu kadar erken belli olamaz derdim ama insanin basina gelince bide gebelik cok isteyince baya takiyomus...ilk defa gecmeyen kasik batmam var hayirlisi bakalim.erken gebelik testi de siparis ettim pazartesi elimde olur sali yaparim diyorum
hamilelik yokmus canimMerhabalar, yumurtlama donemimden beri sizinki gibi belirtilerim var. Sol kasık sürekli batıyor. Adeté 5 gün kala kan testi yaptirdim negatif. Şimdi adete 2 günüm kaldi. Sizin sonuç ne oldu çok merak ettim=)
Regl e kaç gün kaldı ?Herkese merhaba ☺ Bir buçuk senedir evliyiz son bir senedir adetlerim çok düzensiz 9 aydır korunmuyoruz korunmayı bırakmadan üç dört ay önce doktora gitmiştim polikistik over var çocuğun bir olur ama önce fazla kilolarını ver dedi bende zayıflamaya çalıştım olmadı korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra diyete başladım 20 kilo verdim hala vermem gereken 10 kilom var geçen aya göre adetim gecikti mide bulantısı kusma baş dönmesi sık tuvalete gitme gibi belirtilerim var test yapıp yapmama konusunda çok kararsızım her ay gecikmeden dolayı test yapıp negatifi görmekten çok yoruldum benim durumumda olan var mı acaba? Doktora gitmek istiyorum ama koronadan dolayı korkuyorum ne yapsam bilmiyorum...
Nasıl anlatsam bilemedimHerkese merhaba ☺ Bir buçuk senedir evliyiz son bir senedir adetlerim çok düzensiz 9 aydır korunmuyoruz korunmayı bırakmadan üç dört ay önce doktora gitmiştim polikistik over var çocuğun bir olur ama önce fazla kilolarını ver dedi bende zayıflamaya çalıştım olmadı korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra diyete başladım 20 kilo verdim hala vermem gereken 10 kilom var geçen aya göre adetim gecikti mide bulantısı kusma baş dönmesi sık tuvalete gitme gibi belirtilerim var test yapıp yapmama konusunda çok kararsızım her ay gecikmeden dolayı test yapıp negatifi görmekten çok yoruldum benim durumumda olan var mı acaba? Doktora gitmek istiyorum ama koronadan dolayı korkuyorum ne yapsam bilmiyorum...
Geçen ay adet olmayınca da test yapmıştım 2. Çizgiyi çok silik gördüm çok heyecanlanıp hamileyim sanmıştım kan testi negatif çıkınca çok üzülmüştüm... Geçen ay olduğum zamanlamaya göre dün adet olmam lazımdı. Son ilişkinin üzerinden 13 gün geçti yeniden aynı hayal kırıklığını yaşamamak için test için bir hafta beklemeyi düşünüyorumNasıl anlatsam bilemedimilişki sonrası en az 12 gün gecsın ki teste cıksın. yumurta döllenmesi 6ile 10 gün arasında oluyor.
Regl tarihide önemli kaç gün kaldı reglinize eğer çok var ise erken belirti psıkolojık de olabılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?