• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhabalar ben bu sitede yeniyim ama uzun zamandır takip ediyorum. Benim sorum şu sizlere yardımcı olursanız sevinirim.
Mart ayından beri çocuk düşünüyoruz normalde hamile kaldım fakat kimyasal gebelik olmuş. Bu ay ise adetime daha 5 gün var fakat sağ kasığım yumurtlamadan sonra ağrımaya başladı. Ona keza bel ağrısıda yaşıyorum. Göğüslerim normalde hassaslaşırdı ama yok oda. İdrara çıkma sıklığım arttı fakat çok su içiyorum ve ona yoruyorum. Bir kaç kez gece yatarken olsun gün içinde olsun mide bulantısı yaşadım. Ara ara ateş basıyor ara ara birden üşüme geliyor. Ve en sevdiğim tarhana çorbasından nefret ettim. Bunları göz önüne alarak hamile olma ihtimalim var mıdır bilmiyorum. Test yapıp tek çizgiyi görmek istemiyorum o yüzden adet gününü bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)

Merhabalar ben bu sitede yeniyim ama uzun zamandır takip ediyorum. Benim sorum şu sizlere yardımcı olursanız sevinirim.
Mart ayından beri çocuk düşünüyoruz normalde hamile kaldım fakat kimyasal gebelik olmuş. Bu ay ise adetime daha 5 gün var fakat sağ kasığım yumurtlamadan sonra ağrımaya başladı. Ona keza bel ağrısıda yaşıyorum. Göğüslerim normalde hassaslaşırdı ama yok oda. İdrara çıkma sıklığım arttı fakat çok su içiyorum ve ona yoruyorum. Bir kaç kez gece yatarken olsun gün içinde olsun mide bulantısı yaşadım. Ara ara ateş basıyor ara ara birden üşüme geliyor. Ve en sevdiğim tarhana çorbasından nefret ettim. Bunları göz önüne alarak hamile olma ihtimalim var mıdır bilmiyorum. Test yapıp tek çizgiyi görmek istemiyorum o yüzden adet gününü bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)

Merhabalar, sizinle aynı belirtilerim var. Yemekten tiksinme hariç. . Hafif mide bulantısı, bende yumurtlamadan beri gecmeyen sol kasık batmasi, hafif kalca arkasina ve üst bacağa doğru karıncalanma hissiyati. Ancak göğüslerde bir belirti yok. Adetime 5 gün kala kan testi yaptirdim negatif. Şimdi 1 günüm kaldi. Mevsim geçişine de denk geldik. Gecikir mi yoksa gebelik var mı yoksa bambaşka bir şey midir bilemedim. Çevremdeki herkes gaz sancisi veya usutmedir diyor. Kimse ihtimal vermiyor gebelige😑

Merhabalar, sizinle aynı belirtilerim var. Yemekten tiksinme hariç. . Hafif mide bulantısı, bende yumurtlamadan beri gecmeyen sol kasık batmasi, hafif kalca arkasina ve üst bacağa doğru karıncalanma hissiyati. Ancak göğüslerde bir belirti yok. Adetime 5 gün kala kan testi yaptirdim negatif. Şimdi 1 günüm kaldi. Mevsim geçişine de denk geldik. Gecikir mi yoksa gebelik var mı yoksa bambaşka bir şey midir bilemedim. Çevremdeki herkes gaz sancisi veya usutmedir diyor. Kimse ihtimal vermiyor gebelige😑

Umarım güzel bir haber alırsınız 🙏 Bende günümü bekliyorum test yapmak için ama devamlıda kendimi dinliyorum hep. Belki mevsim geçişinden ötürü belkide psikolojiktir yada gerçekten vardıe bilemeyiz :) inşallaah güzek haberler alırız :)

Geçen ay adet olmayınca da test yapmıştım 2. Çizgiyi çok silik gördüm çok heyecanlanıp hamileyim sanmıştım kan testi negatif çıkınca çok üzülmüştüm... Geçen ay olduğum zamanlamaya göre dün adet olmam lazımdı. Son ilişkinin üzerinden 13 gün geçti yeniden aynı hayal kırıklığını yaşamamak için test için bir hafta beklemeyi düşünüyorum 🤷🏿‍♀️
Bekleyin olmadı bıraz daha sabırlı olun illaki olacak bı gün belkıde o zamanlardan biridir akışına bırakın ☺️

Merhaba kızlar ;
Gebelikten önce hep takip ederdim, belirtiler nelerdir falan diye, ben de buraya yazayım belki birilerine ışık tutar.

Pcos ve endometriyozis var bende. 2 defa düşük yaşadım erken gebelikte. Hamile olduğumu regl olmam gereken gün, idrar testiyle öğrendim. Reglime birkaç gün kala belirtilerim şöyleydi ;

- İlk belirti belirgin bir bacak ağrısıydı, yemek yaparken ayakta çok kaldım diye düşünmüştüm. İki bacağım birden çok ciddi ağrıyordu.
- Yeni aldığımız sütü bozulmuş zannettim kokusundan dolayı. Kayınvalideme götürdüm, kokladı sonra güldü ve "sen hamilesin galiba" dedi. Meğer gayet normalmiş süt, bana çok kötü kokmuştu.
- Aşırı derecede sinir. Tencereye, tavaya, dolaba, duvara, çamaşır makinesine bile sinirlenme hali. Çabuk geçti çok şükür ama o berbat siniri hiç unutmam. Duvarlara kafa atasım geliyordu.
- Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti falan hatırlamıyorum. Sadece çok sıcak basıyordu ki gebe kaldığım ay Mart ayıydı.
- Bir de o his. Yani gebelikten umudumu kesmişken gelen hamileyim hissi. Ama çok kesin, garip bir his. İdrar testi yaparken biliyordum çift çizgi olacağını. Hamileliği ilk öğrendiğimizde olan kabullenememe, şok hissi var ya, o bende hamile olduğumu bilmezken vardı. Vücudumda olan şeylerin hepsine başka bahaneler buluyordum öyle diyeyim :) Normal zamanda belirti gözleyen bir insandım halbuki.
- Kedilerim, köpeklerim üstüme atlamayı birden bırakmışlardı. Hatta bu konuda bir türlü egitemedigim mahallemizin köpeği bile üstüme asla atlamamaya başlamıştı. Hepsi çok daha hassas davranıyordu. Hayvanlar biliyor bir şekilde galiba.

Umarım isteyen herkes sağlıkla gebe kalır, sağlıkla doğum yapar kızlar. İnşallah bekleyen, isteyen herkesten güzel haberler alırız. Sevgiler :)

12 Eylül lh piki dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugünde olmadım. Düne kadar yaptığım bütün testler negatif ti bugün bat 2. Gün ve erken gebelik testi silik çizgi umutlanayım mı olur mu böyle

Eklentiler

• IMG_20200927_143755.jpg
    IMG_20200927_143755.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20200927_135007.jpg
    IMG_20200927_135007.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 71
Merhabalar son durumunuz nedir merak ettim var mıdır bir haber?

Merhabalar bende çocuk sahibi olmak istiyorum pkos hastasıyım prolaktinim yuksek 2 düşük sonucu kürtajım var... ayın 3 unde regli oldum 4 unde femara kullandım 5 gun boyunca.. Bir sonraki hafta 2 yumurtam vardı doktor bu süreyi değerlendirin deyip 5 gun sonra çağırdı. Bir tanesi çatlamış şu anlık süreç gayet iyi ilerliyor dedi ayın 19 unda. Geçen hafta gögüslerim şişti ki normalde hiç şişmez. Çok nadir arada sol kasıgıma birşey batıyor gibi ve arada süt kesiği gibi akıntım oluyor halsizlik ve uykuda cabası.. Ama ben çok kafama takıyorum çok okuyorum. Psikolojikmi acaba diyip pek umutlanmakta istemiyorum açıkçası..Normalde 40 jüsür günde regli oluyorum düzensiz ama femara kullandım diye belki 28 gunde bir olurum. En azında önceki femara kullanımında 28 de bır olmuştum. Test almak istemiyorum daha erken. Şu an 28 gunde olursam diye hesap ediyorum ve bu 4-5 kasım gibi adet olmam gerekiyor. Bana yardımcı olurmusunuz sizce hamilemiyim ne zaman test yapmalıyım. Biliyorum hrkesde farklı belirtiler oluyor ama..

Merhabalar bende çocuk sahibi olmak istiyorum pkos hastasıyım prolaktinim yuksek 2 düşük sonucu kürtajım var... ayın 3 unde regli oldum 4 unde femara kullandım 5 gun boyunca.. Bir sonraki hafta 2 yumurtam vardı doktor bu süreyi değerlendirin deyip 5 gun sonra çağırdı. Bir tanesi çatlamış şu anlık süreç gayet iyi ilerliyor dedi ayın 19 unda. Geçen hafta gögüslerim şişti ki normalde hiç şişmez. Çok nadir arada sol kasıgıma birşey batıyor gibi ve arada süt kesiği gibi akıntım oluyor halsizlik ve uykuda cabası.. Ama ben çok kafama takıyorum çok okuyorum. Psikolojikmi acaba diyip pek umutlanmakta istemiyorum açıkçası..Normalde 40 jüsür günde regli oluyorum düzensiz ama femara kullandım diye belki 28 gunde bir olurum. En azında önceki femara kullanımında 28 de bır olmuştum. Test almak istemiyorum daha erken. Şu an 28 gunde olursam diye hesap ediyorum ve bu 4-5 kasım gibi adet olmam gerekiyor. Bana yardımcı olurmusunuz sizce hamilemiyim ne zaman test yapmalıyım. Biliyorum hrkesde farklı belirtiler oluyor ama..

Nisan ayında PKO teşhisi koymuştu doktor ama ondan sonra düzenli regl oldu tekrar gitmeye ihtiyaç duymadım dün test yaptım 9 gün gecikmiştim, sonuç bu şekilde şimdi ne yapmam gerekiyor bilemedim 🤷‍♀️

Eklentiler

• 4E58BA18-E6BD-488D-B61B-ABD70D8B1C70.jpeg
    4E58BA18-E6BD-488D-B61B-ABD70D8B1C70.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 125
Arkadaşlar bir sey sorcam eşimle korunmayı bıraktık iki hafta önce eşimle tek ilişkiye girdik korunmasız. Sonra adet oldum adet bittiğinde ilişkiye girdik ilişkiye girdiğimden bu yana sol kasıkta sancı belde ağrı var hamile olabilir miyim ve adetim bu cuma bitti ilişkiye cumartesi girdik kaç gündür böyleyim üşüttüm mü yoksa hamile miyim
Hemen olmaz yumurtlama döneminizi takip etmeniz lazim regl düzeninize göre değişir

Kızlar merhaba :halay: aranıza yeni katıldım. 8-9 aydır bebek istiyoruz,bat tarihim 26 eylüldü, enson 31 ağustosta regl gördüm. Normalde reglimde gecikme olmuyor ama yumurtalıklarımda pko görünümü var. Erken gebelik test yaptım, hayalet bile çıkmadı. Regl olucakmışım gibi ağrım var ama olamıyorum. Dizimden yukarısında ağrı var hep. Olsaydı çıkardı testte değil mi? 🤦🏼‍♀️

Back