Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kizlar benim 2 gun oldu gunumu degerlendireli.burda biri kasigimda batma var hamile kalmis olabilirmiyim yazsa ben direkt bu kadar erken belli olamaz derdim ama insanin basina gelince bide gebelik cok isteyince baya takiyomus...ilk defa gecmeyen kasik batmam var hayirlisi bakalim.erken gebelik testi de siparis ettim pazartesi elimde olur sali yaparim diyorum

Kizlar. 5 gün erken geblik testi yaptim dün. Sizce hamilemiyim? Gecem ay kimyasal gebelik yasadim. 11.07 de. Ilk hamileligimde. Hüsranla bitti tabi. 8 gün kanamam sürdü ve bugün 34.günüm
Hala adet olmadim adet olacakmisim gibide durmuyor..sadece sis assiri derecede var. Ve ishal. Baska bisey yok

Eklentiler

• IMG-20200811-WA0018.jpeg
    27,5 KB · Görüntüleme: 234
  • Screenshot_20200813-003413_Samsung Internet.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 189
Arkadaşlar ader gününden bir gün önce kan testi yaptırıp testi negatif çıkan ama biraz zaman geçtikten sonra hamile olduğunu öğrenen var mi acaba aranızda.

Merhaba arkadaşlar ben hamike olduğumu 3 gubdür ögrendim adetim 3 gün geçtikten sobra kan verdim hcg değerim 331.cıktı sizce nasıl ve kese ne zaman görülüyor ve kaç haftalık sizce

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin göğüs hassasiyetiniz var mıydı

Bende kendimi hamile ilan ettim ama bakalım.inşallah üzülmem benin bat yarın 6 gün önce kan testi 2.61 'di dünde 7.13 yükselmiş regl günüm yarın pazartesi testi tekrarlamayı düşünüyorum regl olmazsam benim 10 gündür göğsümde aşırı hassasiyet var dokunamıyorum o derece kasıkta batmam olmuştu peynirimsi akinti uyku yorgunluk bunları yaşıyorum bakalım hayırlısıyla inşallah

Kızlar herkese merhaba ,
Bu sabah 4 adet bebe time test ile denedim 3u negatifti 1 tanesinde direkt hafif hayaletimsi bir çizgi belirdi sanki. Sizce pozitif olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20200815_140452_141.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_20200815_140326_935.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20200815_140236_487.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 115
Bat'ı 1 gün geçti. Ama adetim düzensiz zaten BAT tan 4 gün önce kanamam geldi 10unda. Kanamam bitince yaptım bu şekilde çıktı. Diger 3 test negatif ama bir tanesi bu şekilde çıktı umutlandım..(üstüne görme yaşamış olabileceğimi düşünüyorum çünkü normalden kısa sürdü)

Bebetime güvenmeyin bence. Bende yaptım çizgi gördüm bay pembe elime telefonu alıp kamerayı açtım çizgi kayboldu. Emin değilseniz kan verin daha iyi olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Benim bu hayali çizgi hemen çıktı ve şuan hala var.4 testi yanyana koyuyorum ve çizgi olduğu için 1 tanesinde diğerlerinden ayırt edebiliyorum çünkü diğerleri direkt negatif. Yarın sabah elimdeki son bebe time ile deneyeceğim sonra hassas testler ile bu işi bir sonuca bağlamayı düşünüyorum inşallah

Ağzınızdan bal damlıyor. Keşke 4ünde de silikte olsa görebilseydim.. Erken sevinmek istemiyorum, bakalım teşekkür ederim☺

Herkese merhaba erken gebelik testi 6 gün kala olan precdictory aldım ama 10 gün kala dayanamayıp testi yaptım hiç bir silik dahi olsa çıkmadı doğruluk payı yüksek diyorlar sizce umudu kesmeli miyim bu aydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…