Bence var hayirli olsun insallah
Erken gebelik testi deneyebilirsin benceTekrar selam bugun koyu kahve rengi tek damla bir lekelenme daha yaşadım. Ve kasiklarimda agri var. Reglime 10 gun var. Nedir bu elimde değil merak ediyorum...
Bence kan testini tekrarlayın ya da ultrason baktırınAma biraz once baktırdık çıkmadı ayin 2 sinde iki gun az az hasta olmustum adet yani. Dun de sol kasigim agriyordu.
Evettt inşallah doğru görüyorumdurKizlar sizce var midir bebis ?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinMerhaba adetime 4 gün kala lekelenmem oldu. Üzüldüm. Sonra sağ kasıkta batma gibi bir şeyler hissettim. Hafiften mide bulantısı ve baş dönmesi var ki 3. Çocuğum olacak inşallah, diğer ıkisinde hiç belirti yoktu. Hâlâ adetime1 gün var ama dayanamdım test yaptım. 2 çizgiAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok hafif görünüyor sanki çizgi. İnşallah hamilesindir Bat ne zaman Erken yaptıysan çok silik çıkması normalKızlar herkese merhaba ,
Bu sabah 4 adet bebe time test ile denedim 3u negatifti 1 tanesinde direkt hafif hayaletimsi bir çizgi belirdi sanki. Sizce pozitif olabilir mi?
Bebetime güvenmeyin bence. Bende yaptım çizgi gördüm bay pembe elime telefonu alıp kamerayı açtım çizgi kayboldu. Emin değilseniz kan verin daha iyi olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBat'ı 1 gün geçti. Ama adetim düzensiz zaten BAT tan 4 gün önce kanamam geldi 10unda. Kanamam bitince yaptım bu şekilde çıktı. Diger 3 test negatif ama bir tanesi bu şekilde çıktı umutlandım..(üstüne görme yaşamış olabileceğimi düşünüyorum çünkü normalden kısa sürdü)
Ben bi silik cizgi goruyorum tebrikler:)Kızlar herkese merhaba ,
Bu sabah 4 adet bebe time test ile denedim 3u negatifti 1 tanesinde direkt hafif hayaletimsi bir çizgi belirdi sanki. Sizce pozitif olabilir mi?
Teşekkür ederim insan dayanamıyor ilk çocuk olunca bir de her şeye umut bağlıyor insan sağlıklı hayrlı evlatlarımız olsun inşallah siz de belirti var mıBelli olmaz hayirlisi olur ins. Ben sirf bu sebepten yapmiyorum artik bat son 4 gün hala bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?