Umarım güzel bir sonuç alırsınız. Artık bu takipleri yaparken değilen kalp atışımızı bile dikkate alır olduk hepimiz.Takip etmeyecegim dedim yine dayanamadim topiklerde geziyorum:) benimde reglime 10 gün kaldi. Bu ay ovulasyonla degerlendirdik. Yasadiklarim burada dursun diye yaziyorum. Belki hamile kalirsam garanti belirti olmuş olur. Kalmazsamda benzer seyler yasayanlara cevap olurbanada tabii. Dün burumda cok az bir kanama oldu. Kilcal damar catlamasi gibi. Bugunde kirmizi bir lekelenme. Onun disinda tuvalete cok cikiyorum. Kabiz degilim. Ve asiri yorgunum.
Gebeymiism canım. Suann 9+4 gün hamileyim.
Umarım güzel bir sonuç alırsınız. Artık bu takipleri yaparken değilen kalp atışımızı bile dikkate alır olduk hepimiz.hepimizin yazdığı her bir kelime çok önemli ve değerli gerçekten de. Umarım sizinde güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda
Evet sürekli düşünme halinde olmak bedenimizi de geriyor aslında biz farketmeden. Kendi haline bırakıyorum düşünmüyorum diyorum ama olmuyor tabi. Belirti aradıkça zaten sürekli bir şeyler buluyoruzMerhaba
Umarim sizde alırsınız. Belkide hepimiz surda hata yapiyoruz. Surekli hamile kalmaya kafa yoruyoruz. Beyin tam bir robot. Bence saglikla dogum yapmaya bebegimizi buyutmeye odaklanalim. Hamile kalmak icin komut verir beynimiz belkide. Artik ne dusunecegimi bilemiyorum. Bu ay yine bir umut var ne kadar düsunmeyecegim desemde elimde degil. Yatip kalkip belirti ariyorum. Uzerine birde 2 dir lekelenmem oluyor
Bir yıldır deniyorduk canım. Ben nasıl yaptım onu soyleyim adetimin 3. Günü başladım yumurtlama günüm 14. Gün ozamana kadar 10 gün içtim Sabah kahvaltıdan önce akşam yatarken ıctim dışı kahverengi içi beyaz olan soğanı kabuğuyla başıyla atıp kaynattim sabah yaptigimi aksamda ictim. Yanı okadar detaya gerek yok bence kahverengi akıntı oldu hep kullanırken temizledi bişeyleri onardı benceTebrikler ne kadar süredir deniyordunuz? Sogan kurunu herkes yaziyor nasil uygulaniyor hep farkli tarifler var
Teşekkür ederim bu arada Allah herkese nasip etsin inşallahBir yıldır deniyorduk canım. Ben nasıl yaptım onu soyleyim adetimin 3. Günü başladım yumurtlama günüm 14. Gün ozamana kadar 10 gün içtim Sabah kahvaltıdan önce akşam yatarken ıctim dışı kahverengi içi beyaz olan soğanı kabuğuyla başıyla atıp kaynattim sabah yaptigimi aksamda ictim. Yanı okadar detaya gerek yok bence kahverengi akıntı oldu hep kullanırken temizledi bişeyleri onardı bence
Merhaba adetime 4 gün kala lekelenmem oldu. Üzüldüm. Sonra sağ kasıkta batma gibi bir şeyler hissettim. Hafiften mide bulantısı ve baş dönmesi var ki 3. Çocuğum olacak inşallah, diğer ıkisinde hiç belirti yoktu. Hâlâ adetime1 gün var ama dayanamdım test yaptım. 2 çizgiErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Tebrik ederimMerhaba adetime 4 gün kala lekelenmem oldu. Üzüldüm. Sonra sağ kasıkta batma gibi bir şeyler hissettim. Hafiften mide bulantısı ve baş dönmesi var ki 3. Çocuğum olacak inşallah, diğer ıkisinde hiç belirti yoktu. Hâlâ adetime1 gün var ama dayanamdım test yaptım. 2 çizgi ☺Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bence var hayirli olsun insallahKizlar sizce var midir bebis ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?