• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar bende tecrübemi paylaşmak istiyorum 1 yıldır takipteyim sizin gibi her şeyi gebeliğe yordum Bu ay hamile olduğumu öğrendim En büyük belirtim göğüs ağrısı oldu aşırı derece kabızlık ve idrarim normalden fazla köpüklü idi. Göğüs agrım normalde adet döneminde ki gibi değil dokunulmayacak kadar di ilk kez oldu zaten Başka sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum

Takip etmeyecegim dedim yine dayanamadim topiklerde geziyorum:) benimde reglime 10 gün kaldi. Bu ay ovulasyonla degerlendirdik. Yasadiklarim burada dursun diye yaziyorum. Belki hamile kalirsam garanti belirti olmuş olur. Kalmazsamda benzer seyler yasayanlara cevap olurbanada tabii. Dün burumda cok az bir kanama oldu. Kilcal damar catlamasi gibi. Bugunde kirmizi bir lekelenme. Onun disinda tuvalete cok cikiyorum. Kabiz degilim. Ve asiri yorgunum.

Takip etmeyecegim dedim yine dayanamadim topiklerde geziyorum:) benimde reglime 10 gün kaldi. Bu ay ovulasyonla degerlendirdik. Yasadiklarim burada dursun diye yaziyorum. Belki hamile kalirsam garanti belirti olmuş olur. Kalmazsamda benzer seyler yasayanlara cevap olurbanada tabii. Dün burumda cok az bir kanama oldu. Kilcal damar catlamasi gibi. Bugunde kirmizi bir lekelenme. Onun disinda tuvalete cok cikiyorum. Kabiz degilim. Ve asiri yorgunum.
Umarım güzel bir sonuç alırsınız. Artık bu takipleri yaparken değilen kalp atışımızı bile dikkate alır olduk hepimiz. 😊 hepimizin yazdığı her bir kelime çok önemli ve değerli gerçekten de. Umarım sizinde güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda🙏🏻

Selam kizlar adetin 12. Gunu alttan muayene olduk yumurta yetersizligi var 11 mm yumurtam varmis sonra akintimda koku oldugunu farkettiki akintimin kokup kokmadigini sordu bende ne desem bilemedim o an ama kokuyodu bana fitil yazdi sonra enfeksiyon ilaclari verdi hem bana hem esime neyse ben bu ilaclari kullanmaya basladiktan sonra asiri yorgunluk surekli bas donme ayaga kalktigimda asiri halsizlik ki hala da devam ediyo ev isi goremiyorum ne zamandir cok yorgun ve halsizim ilaclari tum bitirmeden biraktim fitili bitirdim adetin tekrar gelince besinci gunu klomene basla dedi adetimin gelmesini bekliyorum 😄 yani bende siz gibi bekleyenlerdenim nasip bakalim

Gebeymiism canım. Suann 9+4 gün hamileyim. 🌺

Çok sevindim hayırlı olsun :)) geçen hafta adetim biter bitmez ilk kez korunmasız ilişkiye girdik ve dediğiniz gibi akıntım var. bu kadar hiç olmazdı. sizin şüpheli ilişkiden kaç gün sonra başladı acaba? ben bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyordum, 7 gün falan oldu korumasız ilişki yaşayalı.

ben ilk kez istiyorum çocuk o da öyle olursa plansız.... ve gerçekten çok zormuş bu ümitlenme olayı Allah aylardır-yıllardır isteyenlerin yardımcısı olsun:(

Tekrar selam bugun koyu kahve rengi tek damla bir lekelenme daha yaşadım. Ve kasiklarimda agri var. Reglime 10 gun var. Nedir bu elimde değil merak ediyorum...

Umarım güzel bir sonuç alırsınız. Artık bu takipleri yaparken değilen kalp atışımızı bile dikkate alır olduk hepimiz. 😊 hepimizin yazdığı her bir kelime çok önemli ve değerli gerçekten de. Umarım sizinde güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda🙏🏻

Merhaba

Umarim sizde alırsınız. Belkide hepimiz surda hata yapiyoruz. Surekli hamile kalmaya kafa yoruyoruz. Beyin tam bir robot. Bence saglikla dogum yapmaya bebegimizi buyutmeye odaklanalim. Hamile kalmak icin komut verir beynimiz belkide. Artik ne dusunecegimi bilemiyorum. Bu ay yine bir umut var ne kadar düsunmeyecegim desemde elimde degil. Yatip kalkip belirti ariyorum. Uzerine birde 2 dir lekelenmem oluyor

Merhaba

Umarim sizde alırsınız. Belkide hepimiz surda hata yapiyoruz. Surekli hamile kalmaya kafa yoruyoruz. Beyin tam bir robot. Bence saglikla dogum yapmaya bebegimizi buyutmeye odaklanalim. Hamile kalmak icin komut verir beynimiz belkide. Artik ne dusunecegimi bilemiyorum. Bu ay yine bir umut var ne kadar düsunmeyecegim desemde elimde degil. Yatip kalkip belirti ariyorum. Uzerine birde 2 dir lekelenmem oluyor
Evet sürekli düşünme halinde olmak bedenimizi de geriyor aslında biz farketmeden. Kendi haline bırakıyorum düşünmüyorum diyorum ama olmuyor tabi. Belirti aradıkça zaten sürekli bir şeyler buluyoruz☺️☺️

Kızlar ben dün yazmıştım hamile olduğumu Bunu yazmadan edemeyeceğim belki bir kişinin hayatına dokunur Ben bir yıl bekledim Bayramdan sonra tedaviye baslicaktık cok şükür çiftçizgi yı gördüm Şuana kadar 2 3 kere gittim sorun yoktu dr sadece az ıntihap var dedi antibiyotik verdi onunla birlikte bu sayfada okuduğum soğan kürünü yaptım yumurtlama döneminde bıraktım ve hamileyim Ben soğan kürüne bağlıyorum tavsiye ederim

Tebrikler ne kadar süredir deniyordunuz? Sogan kurunu herkes yaziyor nasil uygulaniyor hep farkli tarifler var

Selam canlar hemen konuya gireyim kızlar adetim 6 gün var ama çok sancım var ayaklarıma vuruyor agrısı bu adetime 8 gün varken başladı bu agrı hep beyaz akıntı geliyor normalde bu durumda olduğumda hemn olurdum birde çok stresli günler geçirdim yardım eder misiniz

Tebrikler ne kadar süredir deniyordunuz? Sogan kurunu herkes yaziyor nasil uygulaniyor hep farkli tarifler var
Bir yıldır deniyorduk canım. Ben nasıl yaptım onu soyleyim adetimin 3. Günü başladım yumurtlama günüm 14. Gün ozamana kadar 10 gün içtim Sabah kahvaltıdan önce akşam yatarken ıctim dışı kahverengi içi beyaz olan soğanı kabuğuyla başıyla atıp kaynattim sabah yaptigimi aksamda ictim. Yanı okadar detaya gerek yok bence kahverengi akıntı oldu hep kullanırken temizledi bişeyleri onardı bence

Bir yıldır deniyorduk canım. Ben nasıl yaptım onu soyleyim adetimin 3. Günü başladım yumurtlama günüm 14. Gün ozamana kadar 10 gün içtim Sabah kahvaltıdan önce akşam yatarken ıctim dışı kahverengi içi beyaz olan soğanı kabuğuyla başıyla atıp kaynattim sabah yaptigimi aksamda ictim. Yanı okadar detaya gerek yok bence kahverengi akıntı oldu hep kullanırken temizledi bişeyleri onardı bence
Teşekkür ederim bu arada Allah herkese nasip etsin inşallah

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba adetime 4 gün kala lekelenmem oldu. Üzüldüm. Sonra sağ kasıkta batma gibi bir şeyler hissettim. Hafiften mide bulantısı ve baş dönmesi var ki 3. Çocuğum olacak inşallah, diğer ıkisinde hiç belirti yoktu. Hâlâ adetime1 gün var ama dayanamdım test yaptım. 2 çizgi ☺️Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 20200812_151803.jpg
    20200812_151803.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 228
Merhaba adetime 4 gün kala lekelenmem oldu. Üzüldüm. Sonra sağ kasıkta batma gibi bir şeyler hissettim. Hafiften mide bulantısı ve baş dönmesi var ki 3. Çocuğum olacak inşallah, diğer ıkisinde hiç belirti yoktu. Hâlâ adetime1 gün var ama dayanamdım test yaptım. 2 çizgi ☺Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tebrik ederim 🥰🥰 bu şekilde pozitif testleri görünce çok çok mutlu oluyorum. Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah🙏🏻🙏🏻

Slm kızlar ayak yanması hamilelik belirtisimidir? Daha önce hamile kaldım 2 defa kaybettim,onlarda ayaklarım üşüyordu.
Bu ayda hamile kalmıştım o zaman üşümek dikkatimi çekmişti,şimdide resmen yanıyor. Hani acı bibere ellerinizi sürünce dokunduğunuz yer yanarya aynı öyle bir yanma.Var mı yaşayan duyan,bilen??
Adetime 4 gün var,bu sabahta uykudan uyandıran mide bulantım vardı. 3 defa koştum lavaboya🤷‍♀️ geçen ay kendimi hamile ilan ettim değildim 4 gün gecikmeli adet olmuştum.
Bu ayda hiç aklıma gelmedi bebek,hamilelik falan. Bugün böyle olunca takvime baktım ve şüphelendim. Bu arada test yapmak istemiyorum geçen ay 2 erken 4 normal kaset test yaptım. Param boşa gitti bu yüzden beklicem.

Merhabalr Benim 1 agustosta yumurtlamam oldu, yumurtlamadan 1.5 gün önce ilişki oldu yumurtlama günü de oldu. bir hafta sonra bende halsizlik, uyku hali, mide bulantısı başladı. Kasık ağrım da var. Bugün 13. gün. Normalde bugün yarın adet olmam gerekiyor. Bu gün kana batırdım negatif. çok uzuldum 2 yıldır evliyiz. Bi türlü nasip olmuyor. Iki kez düşük yaptım. Erken baktırmadim herhaldr sonuçta değişmez.

Back