• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar kabartma tozu ile gebelik testi yaptım teste göre gebelik var ama daha adetime 10 gün var bide rahimde sızlama oluyor aranizda böyle olup gebe kalan varmı bana yardımcı olurmusunuz lütfen🙃

Merhaba arkadaşlar kabartma tozu ile gebelik testi yaptım teste göre gebelik var ama daha adetime 10 gün var bide rahimde sızlama oluyor aranizda böyle olup gebe kalan varmı bana yardımcı olurmusunuz lütfen🙃
Kabartma tozu ile hamilelik testi mi??? Üstelik adete 10 gün kala! Vallahi alemsiniz gerçekten
10 gün kala idrar testinde bile çıkmaz gebelik varsa bile daha idrara bile beta geçmemiştir. Neyse 10 gün sonra sonucu yazın buraya insanlar boşuna idrar testlerine para vermesin kabartma tozu ile 10 gün önceden sonuç veriyorsa 😀 ya birde buraya yazmışsınız.

Canim ben o testi yapmadım bi yakınım yaptı bende acaba yaparsam çıkarmı diye aklımdan geçti sonra burda gerçekten adetten 2 hafta sonra test yaptım diyenlerde gördüm sonra sormak istedim gerçekten bu testi uygulayan varmı diye adetime 2 günüm kaldı heyecanliyim bi kaç gün sonra afettim geçerse test yapcam burdan size sonuçu yazarım biraz saçma oldu o soruyu sormam biliyorum😄sonradan bende fark ettim

Hamile oldugumu öğrenene kadar ilk çocuğum da da mide bulantısı olmuştu hafif hafif gün içinde yada sabahları. Şimdi cok yeni öğrendim daha görmek nasip olmadı bayram sonrasına kaldı Bunda da mide bulantılarım ve kasık ağrılarım eşlik ediyor.

Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)

Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)
Canım birliktelik yaşayan insanlar hamile kalmakta bu derece zorlanirken sen islakliga dokunup vajinana dokunarak hamilemiyim diyorsun böyle bir ihtimal sıfır vajina içine giren bir sperm yok kafana takma rahat ol

Canım birliktelik yaşayan insanlar hamile kalmakta bu derece zorlanirken sen islakliga dokunup vajinana dokunarak hamilemiyim diyorsun böyle bir ihtimal sıfır vajina içine giren bir sperm yok kafana takma rahat ol
Elimde değil sizin söyledikleriniz mantıklı geliyor ama yalnız kalınca kurmaya devam ediyorum psikolojim iyice bozuldu

Elimde değil sizin söyledikleriniz mantıklı geliyor ama yalnız kalınca kurmaya devam ediyorum psikolojim iyice bozuldu
Erkek arkadaşının yanında otururken durduk yere boşalma ihtimali yok hoşuna giden birşey olmuş olsa o ıslaklık zevk suyudur yani kafanda kurmanın mantığı yok spermsiz hamilelik imkansız bizler burda cinsel ilişkiye girmemize rağmen gebelik yaşayamıyoruz kafanı yorma boşuna

Merhaba tüm hamilelk belirtilerini yasıyorum adetime 10 gün var test yapsam pozitif çıkar mı. Kendimi hamile gibi hissediyorum 2 gün önce korunmasız ilişkim oldu ama tüm hamilelik belirtileri var. Acava kesin hamileyim

Kızlar merhaba lütfen benle aynı şeyi yaşayan varsa yardımcı olabilir mi.. benim reglim kendimi bildim bileli hep düzenliydi evlendikten 2 sene sonra kimyasal gebelik geçirdim yani bu sene Mart ayında nisandan sonra ise bir ay düzenli gününde olmaya devam ettim bir ay 9 10 gün sarktı. Ve her regli gecikmemde acaba gebelikmi diye heyecanlı bi şekilde kan testi yaptırıyorum cumartesi günü yine yaptırdım beta hcg 0,1 idi. Yokunda yoku yani :) çıkolata kistim var hormon testi mi yaptırmalıyım?

Merhaba tüm hamilelk belirtilerini yasıyorum adetime 10 gün var test yapsam pozitif çıkar mı. Kendimi hamile gibi hissediyorum 2 gün önce korunmasız ilişkim oldu ama tüm hamilelik belirtileri var. Acava kesin hamileyim
Reglinizin bir iki gün gecikmesini bekleyin bence eğer Sabırsızım diyorsanız reglinize 3 gün kala direk kan testi yaptırın. Yumurtlama gününden 10 gün sonra gebelik var ise kanda çıkıyor çünkü döllenme hemen olmuyor vücutta iki gün sürüyor kromozomlar 4 e 8 e ayrılıyor gibi bir sürü yolculuğu var yumurta ve spermin.

Son düzenleme:
Aranızda başına gelen veya çevresinde duyan var mı onlara sormak istiyorum. Adetim 26-28günde bir düzenli olarak oluyor. Eşimin mesleğinden dolayı hep evde olmuyor o yüzden yumurtalama günlerinde ilişki olmayabiliyor. Adete 4-5 gün kala korunmasız ilişkiyle hamile kalan veya etrafında böyle olan var mı? Bir süredir çok istiyorum umarım olur. Böyle bir durumda gebelik yaşayan varsa yazarsa çok sevinirim

Aranızda başına gelen veya çevresinde duyan var mı onlara sormak istiyorum. Adetim 26-28günde bir düzenli olarak oluyor. Eşimin mesleğinden dolayı hep evde olmuyor o yüzden yumurtalama günlerinde ilişki olmayabiliyor. Adete 4-5 gün kala korunmasız ilişkiyle hamile kalan veya etrafında böyle olan var mı? Bir süredir çok istiyorum umarım olur. Böyle bir durumda gebelik yaşayan varsa yazarsa çok sevinirim
Evet kızıma 5 yada 6 gün kala hamile kaldım canım

Arkadaşlar bugün kendimde gözlemlediğim Bi belirti daha dikkatimi çekti afedersiniz sümük gibi yoğun beyaz Bi akintim olmaya başladı sevinsem mi üzülsem mi 🙄 Bi belirti olabilir mi sizce 🥴
Canım bu sümük gibi beyaz akıntı bugün bende de oldu, bata 8 gün var, afedersin ama elime alıp inceledim ve uzuyordu, sen bu belirtin olduğunda gebemiydin?

Back