Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama günümü takip ettim oldu değerlendirdik. Şimdi yaptığım ovulasyon testinde t çizgisi koyu değildi cok hafif belirgindi yani tekrar yumurtlamis olamam. Bende çok okudum beyaz akıntı belirtidir diye ama yaşayan varsa emin olmak istedim hiç bu kadar akıntım olmamıştıBen Henuz hic hamile kalmadim ama cok okudum beyaz uzayan akintilarin hamilelik belirtisi olabilecegini.. test yapmissin ya sonuc nasildi koyuluk varmi hic cunki bazen ovu testlerinden de anliyorlar hamilelk varmi yokmu diye.. hic yumurtlama oldumu bu ay takib ederken?
Bende de öyleBugün yeni bir Belirtim ortaya cikti .cok hizli ayaga kalkinca kasiklarim cok agriyor .bicakla saplanmis gibi
Hiç bilmiyorum kii inşallah vardırArkadaşlar bugün kendimde gözlemlediğim Bi belirti daha dikkatimi çekti afedersiniz sümük gibi yoğun beyaz Bi akintim olmaya başladı sevinsem mi üzülsem miBi belirti olabilir mi sizce
![]()
Kuzum yok gibi sanki ama bi kaç gün sonra yine mi denesen acaba emin olamadımSizce var mı
Ben çizgiyi gördüm canım var yarın sabah koş kan testineSizce var mı
Belli belirsiz ama bi kaç gün sonra bidaha bakılabilir.Ben çizgiyi gördüm canım var yarın sabah koş kan testine![]()
Canım bende aynı durumdayım ama sabredelim bence Ben adet gününde yapmayı düşünüyorum şimdi yapsan da ya çıkmaz ya da çok silik çıkar sonra bekleme süreçleri insanı çok yıpratıyorKızlar adetime 3 gün var hafif ağrı da hissediyorum ama bir yanımda test yap diyor sizce 3 gün öncesi normal gebelik testi gösteri mi![]()
Teste gittin mi naptın canım merak ettimSizce var mı
İnşallah dayanabilirimCanım bende aynı durumdayım ama sabredelim bence Ben adet gününde yapmayı düşünüyorum şimdi yapsan da ya çıkmaz ya da çok silik çıkar sonra bekleme süreçleri insanı çok yıpratıyor
Dayanması zor hele ki ilk gebelikseİnşallah dayanabilirim![]()
Dayanamadım tertemiz bembeyaz bir sonuçDayanması zor hele ki ilk gebelikseama ben kürtaj ve kimyasal gebelik yaşadım peş peşe, o yüzden erken öğrenmeyi hiç istemiyorum o bekleme süreçleri gerçekten yıpratıcı oluyo biraz geçsin ve değeri yüksek göreyim diye
![]()
Daha gününe var eğer gecikirsen tekrar dene canım , bu aşamaya geldikten sonra olur inşallah çok sevindim adına rabbim sağlıkla nasip etsinDayanamadım tertemiz bembeyaz bir sonuçRabbim sağlıcakla hayırlısını nasip etsin inşallah..
1.5 yıl vajinismus yaşadım bebek denemesine anca geldim ..inşallah alırız bebişleri kucağımıza![]()