• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bugün yeni bir Belirtim ortaya cikti .cok hizli ayaga kalkinca kasiklarim cok agriyor .bicakla saplanmis gibi

Ben Henuz hic hamile kalmadim ama cok okudum beyaz uzayan akintilarin hamilelik belirtisi olabilecegini.. test yapmissin ya sonuc nasildi koyuluk varmi hic cunki bazen ovu testlerinden de anliyorlar hamilelk varmi yokmu diye.. hic yumurtlama oldumu bu ay takib ederken?
Yumurtlama günümü takip ettim oldu değerlendirdik. Şimdi yaptığım ovulasyon testinde t çizgisi koyu değildi cok hafif belirgindi yani tekrar yumurtlamis olamam. Bende çok okudum beyaz akıntı belirtidir diye ama yaşayan varsa emin olmak istedim hiç bu kadar akıntım olmamıştı

Arkadaşlar bugün kendimde gözlemlediğim Bi belirti daha dikkatimi çekti afedersiniz sümük gibi yoğun beyaz Bi akintim olmaya başladı sevinsem mi üzülsem mi 🙄 Bi belirti olabilir mi sizce 🥴

Sizce var mı

Eklentiler

• E48E0D4F-47CE-4B0E-86E4-94606226AC7B.jpeg
    E48E0D4F-47CE-4B0E-86E4-94606226AC7B.jpeg
    19,1 KB · Görüntüleme: 150
  • 26B80AF5-7B79-430C-96C7-32169CFED2F6.jpeg
    26B80AF5-7B79-430C-96C7-32169CFED2F6.jpeg
    20,3 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar adetime 3 gün var hafif ağrı da hissediyorum ama bir yanımda test yap diyor sizce 3 gün öncesi normal gebelik testi gösteri mi 🙄

Kızlar adetime 3 gün var hafif ağrı da hissediyorum ama bir yanımda test yap diyor sizce 3 gün öncesi normal gebelik testi gösteri mi 🙄
Canım bende aynı durumdayım ama sabredelim bence Ben adet gününde yapmayı düşünüyorum şimdi yapsan da ya çıkmaz ya da çok silik çıkar sonra bekleme süreçleri insanı çok yıpratıyor

İnşallah dayanabilirim 🙈
Dayanması zor hele ki ilk gebelikse 🙈 ama ben kürtaj ve kimyasal gebelik yaşadım peş peşe, o yüzden erken öğrenmeyi hiç istemiyorum o bekleme süreçleri gerçekten yıpratıcı oluyo biraz geçsin ve değeri yüksek göreyim diye 🥰

Dayanması zor hele ki ilk gebelikse 🙈 ama ben kürtaj ve kimyasal gebelik yaşadım peş peşe, o yüzden erken öğrenmeyi hiç istemiyorum o bekleme süreçleri gerçekten yıpratıcı oluyo biraz geçsin ve değeri yüksek göreyim diye 🥰
Dayanamadım tertemiz bembeyaz bir sonuç☺️ Rabbim sağlıcakla hayırlısını nasip etsin inşallah..
1.5 yıl vajinismus yaşadım bebek denemesine anca geldim ..inşallah alırız bebişleri kucağımıza 💜

Dayanamadım tertemiz bembeyaz bir sonuç☺️ Rabbim sağlıcakla hayırlısını nasip etsin inşallah..
1.5 yıl vajinismus yaşadım bebek denemesine anca geldim ..inşallah alırız bebişleri kucağımıza 💜
Daha gününe var eğer gecikirsen tekrar dene canım , bu aşamaya geldikten sonra olur inşallah çok sevindim adına rabbim sağlıkla nasip etsin ❤️

Back