Valla bilemiyorum artik hele bi günümü geçsin anlarim canım bugün olmak lazimAleyküm selam canım , ben de de geçen ay çizgi oluştu ilk kez farkettim ama adet oldum , inşallah sen hamilesindir☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bilemiyorum artik hele bi günümü geçsin anlarim canım bugün olmak lazimAleyküm selam canım , ben de de geçen ay çizgi oluştu ilk kez farkettim ama adet oldum , inşallah sen hamilesindir☺
Hadi insallah canım rabbim bebeş isteyen herkese nasip etsin aminnmnnAhhh ahhh ben de öyleydim bi zamanlarinsan düşmekten uslanmıyor gerçekten negatifi göreceğimi bile bile yapıyordum o testleri eczaneler benim sayemde zengin olmuşlardı
bugün (30 nisan) ilk günümdü henüz adet olmadım
ama sancım var adet olcam öyle hissediyorum ama midem de bulanıyor bu ilaçların etkisi sanırım oruç tutunca da daha bi hassaslaştım sanırım
hayırlısıyla geçseydi şu günler
Min sağol canım cumlemizin inşallah dur bende deniyecemCanım bu arada yeni evlenmişsin adet düzensizliklerin bence çok normal. Vücudun sperm lere alışmaya çalışıyordur. Benim de evlilikten önce günüm saatim şaşmazdı ama evlendikten sonra yoğun kanamalar adet sıklaşması adet gecikmesi hepsini yaşadım ... olağan bişe bu ama sürekli devam edecek olursa dr a git mutlaka. Ayrıca yolun başındasınız henüz ama bence genel bir kontrolden geçin derim eşinizle birlikte. Dr lar ilk sene tedavi önermiyor geri çeviriyorlar ama 1 sene çok büyük bir kayıp bence. Özellikle de biz yumurta rezervleri sınırlı sayıda olan kadınlar için. Kendine stres yapma eğer stresli durumları aşamıyorsan kendine zaman tanı bi süre korun sonra yola devam et. Emin ol sana çok şey katacaktır. Ben kendi tecrübelerimden nacizane öneriler sunmak istedim canım Rabbim gönlüne göre versin hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşAllah❤
Ben toplu almıştım internettenAhhh ahhh ben de öyleydim bi zamanlarinsan düşmekten uslanmıyor gerçekten negatifi göreceğimi bile bile yapıyordum o testleri eczaneler benim sayemde zengin olmuşlardı
bugün (30 nisan) ilk günümdü henüz adet olmadım
ama sancım var adet olcam öyle hissediyorum ama midem de bulanıyor bu ilaçların etkisi sanırım oruç tutunca da daha bi hassaslaştım sanırım
hayırlısıyla geçseydi şu günler
Aaaa yok canım 3 aylık evliyim ilk adetim düğünümden 3 4 gün sonraydı ama 2 ay dir bekliyorum istiyorum bir bebisim olsun. Çünkü ben annemden uzak bir yerde yaşıyorum eee biraz hasret özlem derken bana hep derler bir bebeğin olsa bu hasret özlem biraz diner diye o yüzden biraz fazla kararlıyım hamilelik konusundaAminnn canım aminnnumudunu kırdım sanırım kusura bakma hakkını helal et... kendim yaşamamış olsam inan böyle konuşmazdım ama ben de birçok kez o kararmayı yaşayıp sonunda kırmızıları gördüğüm için umutlandırmak istemedim
![]()
Canım benim de ilk aylarca hatta ilk üç ay adetim 21 günde , 23 günde oluyordu sonra düzene girdi 28 günü hiç şaşmıyor artıkValla bilemiyorum artik hele bi günümü geçsin anlarim canım bugün olmak lazim
Test yapmadım eşim umitlenmiyelim diye oda çok ıstiyor bir kere test yaptim çok umitlenmisti hayal kırıklığı yaşadıCanım benim de ilk aylarca hatta ilk üç ay adetim 21 günde , 23 günde oluyordu sonra düzene girdi 28 günü hiç şaşmıyor artık ☺ Test yaptın mi peki
Adetim düzene girse iyi olur du malûm oruç ayindayiz hiç kazalarim olsun istememTest yapmadım eşim umitlenmiyelim diye oda çok ıstiyor bir kere test yaptim çok umitlenmisti hayal kırıklığı yaşadıbiraz daha geçsin diyor bakalım hele hayırlısı
Daha çok yeni evlisin canım olur inşallah korunmaman da iyi olmuşTest yapmadım eşim umitlenmiyelim diye oda çok ıstiyor bir kere test yaptim çok umitlenmisti hayal kırıklığı yaşadıbiraz daha geçsin diyor bakalım hele hayırlısı
22 canım ya senin yaş kaç kaç yıldır evlisinDaha çok yeni evlisin canım olur inşallah korunmaman da iyi olmuş ☺ Yaş kaç
Canım kafana takman için çok erken değil mi22 canım ya senin yaş kaç kaç yıldır evlisin
Işte bende anllattim ya canım anne bana abla doğup büyüdüğüm memleketim her şeyi o kadar özlüyorum ki bana diyorlar bir bebeğin olsa az da olsa böyle fazla ozlemezsin takilmazsin hasret şeyine öylece aklıma yerleşti çocuk konusundaCanım kafana takman için çok erken değil miYaş 28 , 8 aylık evliyim canım
Canım biz ilk evlendiğimizde çocuk istemiyorduk ilk ay doğum kontrol hapı kullandım ama çok kanama yaptı bende yoğun pıhtılı kanamalarım oldu ve bıraktım korunmayı. O zamandan 2019 un ekim ayına kadar hiç korunmadık. Ekim, kasım, aralık, ocak, şubat (prezervatif yoluyla) korunduk .. ben 4 ay korundum sanıyordum bak 5 aymış şimdi sayınca farkettimMin sağol canım cumlemizin inşallah dur bende deniyecemkorunacaz bir süre ama ne kadar süre korundunuz ayıptır söylemesi canim
Aminnnn canım olur ya her şey rabbimin elinde.Canım biz ilk evlendiğimizde çocuk istemiyorduk ilk ay doğum kontrol hapı kullandım ama çok kanama yaptı bende yoğun pıhtılı kanamalarım oldu ve bıraktım korunmayı. O zamandan 2019 un ekim ayına kadar hiç korunmadık. Ekim, kasım, aralık, ocak, şubat (prezervatif yoluyla) korunduk .. ben 4 ay korundum sanıyordum bak 5 aymış şimdi sayınca farkettimmart ayında bıraktım korunmayı bu ay klomen tedavisine başladım nasipse miniğimin yolunu gözlüyorum
bu arada 3.5 senedir evliyim hiç gebeliğim oluşmadı
ilk başlarda her ay ağlardım çok gözyaşı döktüm o kadar ağladım ki gece gündüz... gözlerim açılmayacak kadar şiştiğini bilirim ağlamaktan.. Ama bi faydası olmadı. Korunmak en güzel çözümmüş kendini anlamak için geç farkettim ama sonuca bakarsak çok iyi oldu
Rabbim kimseyi evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın insAllah canım tez zamanda bütün isteyenlere nasip eylesin mevlam insAllah
❤
Ya ben baktım ama bulamadım testleriBen toplu almıştım internettenkuzumm sen bir de çatlatma iğnesi olmustun dimiii
inşallah hastalanmazsın hamilelikte de öyle adet olacak gibi sancı oluyormuş
![]()
Kesinlikleee❤❤Aminnnn canım olur ya her şey rabbimin elinde.![]()
Canımm çocuğu başkaları için yapma derim ben de eşim istiyor diye evlendiğimden bu zamana kadar çocuk için didindim hâlâ didiniyorum ama o çocuk lafı vuran 1 Allahın kulu dahi arayıp ne yaptın nasılsın demiyor. Akraba dediğin maalesef böyle şimdi yok diye istiyorlar yarın 2.ciyi soracaklar. Ben çocuğumun olmadığı için çok ağladım ama iyi ki de olmamış diyorum dönüp bakınca. Yeni evliyken herşey tozpembe insan bişeylerin yaşadıkça farkına varıyor benim çocuğum olsaydı olan herşey ona olacaktı bence acele etme derim. Akışına bırak. Rabbim her şeyin en hayırlısını biliyor sen hep hayırlısını dile. Ha, akraba dediğin hepsi aynı olmak zorunda mı ? Hayır. Ama %80 üstü böyle maalesef. Tercih sana kalmışBirde evin ilk ve son geliniyim herkeste çok istiyor torun sevelim diye ayyyy birde sevdirirler bebisi eeeee gelde kararlı olmadüşünsene senin parçan
![]()
Sağol canım dediklerin için ara ara konuşalımCanımm çocuğu başkaları için yapma derim ben de eşim istiyor diye evlendiğimden bu zamana kadar çocuk için didindim hâlâ didiniyorum ama o çocuk lafı vuran 1 Allahın kulu dahi arayıp ne yaptın nasılsın demiyor. Akraba dediğin maalesef böyle şimdi yok diye istiyorlar yarın 2.ciyi soracaklar. Ben çocuğumun olmadığı için çok ağladım ama iyi ki de olmamış diyorum dönüp bakınca. Yeni evliyken herşey tozpembe insan bişeylerin yaşadıkça farkına varıyor benim çocuğum olsaydı olan herşey ona olacaktı bence acele etme derim. Akışına bırak. Rabbim her şeyin en hayırlısını biliyor sen hep hayırlısını dile. Ha, akraba dediğin hepsi aynı olmak zorunda mı ? Hayır. Ama %80 üstü böyle maalesef. Tercih sana kalmışRabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin insAllah... bidaha söylüyorum kendini strese sokma.
Tabi canım ne zaman istersenSağol canım dediklerin için ara ara konuşalım