• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

CccEee CccEee Zeze92 Zeze92 kızlaaarrr sesiniz soluğunuz çıkmıyor napıyosunuzzzz🥰 Rabbim oruclarımızı dualarımızı kabul eylesin inşAllah şu mübarek günlerde hayırlı evlatlar nasip eylesin bize ve tüm isteyenlereee🤲🏻🥰😌 benim yarın adet günüm sizde durumlar nee🙈🙈

CccEee CccEee Zeze92 Zeze92 kızlaaarrr sesiniz soluğunuz çıkmıyor napıyosunuzzzz🥰 Rabbim oruclarımızı dualarımızı kabul eylesin inşAllah şu mübarek günlerde hayırlı evlatlar nasip eylesin bize ve tüm isteyenlereee🤲🏻🥰😌 benim yarın adet günüm sizde durumlar nee🙈🙈
Kuzumm merhaba 🥰 hayırlı ramazanlar canım ,amiin inşallah 🤲🏻 ❤️ Evdeyiz iftar , sahur telaşı var bir tek ☺️ Ya bitmiş günün belirtin var mi canım ,test yaptın mıı çok heyecanlıııı 😍 inşallah güzel haber verirsin bize 🤲🏻 Benim de 6 gün kaldı ☺️

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Arkadaşlar bu ayın 13'ünde ilişkim oldu sabahına adet gördüm ve her ihtimale karşı ertes kullandım 17'sinde tekrar ilişkim oldu 2 gün sonra tekrar ertes kullandım.Pazar gününden beri kanamam var.Ara ara oluyor ama adet kanaması gibi değil rengi çok koyu.Cumartesi günü ovülasyonumun ilk günüydü.Hamile kalma olasılığım nedir?Adetime 2 hafta var erken genelin testi yapsam çıkar mı?

Not:Hamilelik istemiyorum.Şimdiden teşekkürler

İnşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin insAllah 🤲🏻❤ ben aralık 2018 de çektirmiştim canım ilacı verdikten sonra röntgenle bakıyorlar di ilacın ilerlemesine o nedenle ilk ay korunmamı söyledi dr. Zaten kanamam oldu filmden sonra sende de olmuş muydu kanama? Ve hâlâ olmadı çocuğum canım 🤗 inşAllah senin olur hayırlı haberlerini bekliyorummm mutlakaaa❤🥰 yarın bat günüm eğer birkaç gün gecikmem olursa test yapicam bakalım nasip 😌
Benim hiç kanamam olmadı canım, adet bitişinin hemen ertesi günü çektirmiştim, 2 gün sızıntı şeklinde ilaç aktı hafiften,
İnşallah yarın adet olmazsın 🌹haber edersin testini koy ben görürüm 🥳

Kuzumm merhaba 🥰 hayırlı ramazanlar canım ,amiin inşallah 🤲🏻 ❤ Evdeyiz iftar , sahur telaşı var bir tek ☺ Ya bitmiş günün belirtin var mi canım ,test yaptın mıı çok heyecanlıııı 😍 inşallah güzel haber verirsin bize 🤲🏻 Benim de 6 gün kaldı ☺
Maalesef ki her zamanki adet belirtilerim var kuzum 😔🤷🏻‍♀️ göğüs hassasiyeti kasık ağrıları beyaz akıntı koku hassasiyeti mide yanması ... hiç umudum yok anlicağın 😔 evde de test vardı bu sabah yaptım testi ama tarihi geçmiş maalesef 1 senecik kadar ... negatif çıkmıştı ama tarihi geçtiği için doğru sonucu veriyor mu bilemem. Umudum zaten yoktu negatif i yine görünce iyice eksiye düştü umutlarım 😅😅 .. aman umutsuzluk daha iyi zaten umut edip olmayınca üzülmektense umutsuz olup olmayınca zaten olmuyordu diyorum kendimi böyle avutuyorum napiiiimmm🙈🙈 senin de günün az kalmış Rabbim şu mübarek günlerde hayırlı evlatlar nasip eylesin inşAllahhh🥰🥰🥰🥰

Benim hiç kanamam olmadı canım, adet bitişinin hemen ertesi günü çektirmiştim, 2 gün sızıntı şeklinde ilaç aktı hafiften,
İnşallah yarın adet olmazsın 🌹haber edersin testini koy ben görürüm 🥳
Yaa ne güzel sevindim kanama olmamasına çünkü benim için kötü bi andı o film çekildikten sonra doğrulduğumda altımda kocaman kan gölü vardı dr dan kaynaklı mı oldu benim hassaslığım mı bilmiyorum ama zorlandığım kesin ... bi de ben anestezi kullanmadan uyanık şekilde çektirdim ondan kaynaklı da olmuş olabilir 😊 adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda ağrım var bakalım hayırlısı olsun 🥰

Arkadaşlar bu ayın 13'ünde ilişkim oldu sabahına adet gördüm ve her ihtimale karşı ertes kullandım 17'sinde tekrar ilişkim oldu 2 gün sonra tekrar ertes kullandım.Pazar gününden beri kanamam var.Ara ara oluyor ama adet kanaması gibi değil rengi çok koyu.Cumartesi günü ovülasyonumun ilk günüydü.Hamile kalma olasılığım nedir?Adetime 2 hafta var erken genelin testi yapsam çıkar mı?

Not:Hamilelik istemiyorum.Şimdiden teşekkürler
Canım bu tür ilaçları bu kadar kısa süre içinde kullanman sağlıklı değil ... kendi bünyenin dengesini bozarsın haberin olsun. Çocuk istemiyorsan başka yöntemler de mevcut dikkatli şekilde kullan ilacı. Koyu renkli kanama kistten kaynaklı olabilir dediğim gibi o ilacı bu kadar kısa süre içerisinde tüketme ... normale dönecektir durumun.

Canım bu tür ilaçları bu kadar kısa süre içinde kullanman sağlıklı değil ... kendi bünyenin dengesini bozarsın haberin olsun. Çocuk istemiyorsan başka yöntemler de mevcut dikkatli şekilde kullan ilacı. Koyu renkli kanama kistten kaynaklı olabilir dediğim gibi o ilacı bu kadar kısa süre içerisinde tüketme ... normale dönecektir durumun.
Metrech testi yaptım sonuç negatif çıktı adetime 10 gün var ama

Metrech testi yaptım sonuç negatif çıktı adetime 10 gün var ama
Gebelik adete 10 gün kala kanda bile çıkmayabilir canım biraz rahatla 😊 ve stres yapma kendine stres de kötü etkiler bu sefer 10 gün sonra adet olamazsın stresten kaynaklıdır ama hamileyim diye korkarsın rahat ol biraz 😊

Kizlar banaada bileniniz ateşle ilgili bilgi verebilir mi lütfen bende merak ediyorum acaba bu ay tuttu mu diye 😔

Selam un aleykum arkadaşlar adetim duzensiz oldu ben 3 aylik evliyim son 2 defadır 21 günde bir adet oluyorum normalde 33 günde biradet olurdum. Yarın adet olamm gerek ama öncelikle size bir sorum olacak 2 hafta önce kasik ağrısı ve sol yumurtaligimda ağrı vardı karnimda gaz varmış gibi bir ağrı vardı göğüslerm şişmiş ama ağrımıyor o kadar çok ve gobek deligimin altında n bikine bölgede kadar kahverengi bir çizgi var çok merak ediyorum lütfen bu agrilarimi çeken yorumlasin:KK43: hamilemiyim acaba

Selam un aleykum arkadaşlar adetim duzensiz oldu ben 3 aylik evliyim son 2 defadır 21 günde bir adet oluyorum normalde 33 günde biradet olurdum. Yarın adet olamm gerek ama öncelikle size bir sorum olacak 2 hafta önce kasik ağrısı ve sol yumurtaligimda ağrı vardı karnimda gaz varmış gibi bir ağrı vardı göğüslerm şişmiş ama ağrımıyor o kadar çok ve gobek deligimin altında n bikine bölgede kadar kahverengi bir çizgi var çok merak ediyorum lütfen bu agrilarimi çeken yorumlasin:KK43: hamilemiyim acaba
Canım adetten 2 hafta öncesi yumurtlama dönemine denk geliyor o ağrıların hamileliğin değil, hamilelik için gerekli olan yumurtanın çatışmasının işareti. Gaz sancıların üşütmenden kaynaklı olabilir. Karındaki kahverengi çizgi hemen belirmez. Her adet döneminde biraz koyulaşır gibi olur ama dikkat edersen her dönemde koyulaşıyor o nedenle gebelikle bağdaştıramayız bunu

Canım adetten 2 hafta öncesi yumurtlama dönemine denk geliyor o ağrıların hamileliğin değil, hamilelik için gerekli olan yumurtanın çatışmasının işareti. Gaz sancıların üşütmenden kaynaklı olabilir. Karındaki kahverengi çizgi hemen belirmez. Her adet döneminde biraz koyulaşır gibi olur ama dikkat edersen her dönemde koyulaşıyor o nedenle gebelikle bağdaştıramayız bunu
Karnimdaki çizgi daha önce yoktu hiç gormedim böyle bir çizgi. Adetime yakında böyle bişey le hiç karsilasmadim

Karnimdaki çizgi daha önce yoktu hiç gormedim böyle bir çizgi. Adetime yakında böyle bişey le hiç karsilasmadim
Benim geçen ay ve bundan önceki birçok ay adet öncesinde hatta adet zamanımda dahi koyulaşabiliyor o karındaki çizgi. O nedenle ona bakarak hamilesiniz diyemeyiz. Eğer şüpheniz fazlaysa en kesin sonucu kan testi yaptırarak alabilirsiniz 🤗 bebek istiyorsanız inşAllah sizinledir ❤🤲🏻

Benim geçen ay ve bundan önceki birçok ay adet öncesinde hatta adet zamanımda dahi koyulaşabiliyor o karındaki çizgi. O nedenle ona bakarak hamilesiniz diyemeyiz. Eğer şüpheniz fazlaysa en kesin sonucu kan testi yaptırarak alabilirsiniz 🤗 bebek istiyorsanız inşAllah sizinledir ❤🤲🏻
Amin sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin aklıma takılan bu ışte daha önce görmediğim şey şimdi dikkatimi çok cekti

Amin sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin aklıma takılan bu ışte daha önce görmediğim şey şimdi dikkatimi çok cekti
Aminnn canım aminnn🤲🏻 umudunu kırdım sanırım kusura bakma hakkını helal et... kendim yaşamamış olsam inan böyle konuşmazdım ama ben de birçok kez o kararmayı yaşayıp sonunda kırmızıları gördüğüm için umutlandırmak istemedim 😇

Maalesef ki her zamanki adet belirtilerim var kuzum 😔🤷🏻‍♀️ göğüs hassasiyeti kasık ağrıları beyaz akıntı koku hassasiyeti mide yanması ... hiç umudum yok anlicağın 😔 evde de test vardı bu sabah yaptım testi ama tarihi geçmiş maalesef 1 senecik kadar ... negatif çıkmıştı ama tarihi geçtiği için doğru sonucu veriyor mu bilemem. Umudum zaten yoktu negatif i yine görünce iyice eksiye düştü umutlarım 😅😅 .. aman umutsuzluk daha iyi zaten umut edip olmayınca üzülmektense umutsuz olup olmayınca zaten olmuyordu diyorum kendimi böyle avutuyorum napiiiimmm🙈🙈 senin de günün az kalmış Rabbim şu mübarek günlerde hayırlı evlatlar nasip eylesin inşAllahhh🥰🥰🥰🥰
Canımm bak kendin diyorsun tarihi geçmiş diye ☺️ İnşallah adet olmamışsıdır 🤲🏻 Ben de umut etmeyi bıraktım beş gün kaldı ama test yapmadım normalde olsa bir hafta kala test yapardım 😂

Aleyküm selam canım , ben de de geçen ay çizgi oluştu ilk kez farkettim ama adet oldum , inşallah sen hamilesindir 🤲🏻☺️

Canımm bak kendin diyorsun tarihi geçmiş diye ☺️ İnşallah adet olmamışsıdır 🤲🏻 Ben de umut etmeyi bıraktım beş gün kaldı ama test yapmadım normalde olsa bir hafta kala test yapardım 😂
Ahhh ahhh ben de öyleydim bi zamanlar 😅😅 insan düşmekten uslanmıyor gerçekten negatifi göreceğimi bile bile yapıyordum o testleri eczaneler benim sayemde zengin olmuşlardı 😅😂 bugün (30 nisan) ilk günümdü henüz adet olmadım 🙈 ama sancım var adet olcam öyle hissediyorum ama midem de bulanıyor bu ilaçların etkisi sanırım oruç tutunca da daha bi hassaslaştım sanırım 🙄 hayırlısıyla geçseydi şu günler

Canım bu arada yeni evlenmişsin adet düzensizliklerin bence çok normal. Vücudun sperm lere alışmaya çalışıyordur. Benim de evlilikten önce günüm saatim şaşmazdı ama evlendikten sonra yoğun kanamalar adet sıklaşması adet gecikmesi hepsini yaşadım ... olağan bişe bu ama sürekli devam edecek olursa dr a git mutlaka. Ayrıca yolun başındasınız henüz ama bence genel bir kontrolden geçin derim eşinizle birlikte. Dr lar ilk sene tedavi önermiyor geri çeviriyorlar ama 1 sene çok büyük bir kayıp bence. Özellikle de biz yumurta rezervleri sınırlı sayıda olan kadınlar için. Kendine stres yapma eğer stresli durumları aşamıyorsan kendine zaman tanı bi süre korun sonra yola devam et. Emin ol sana çok şey katacaktır. Ben kendi tecrübelerimden nacizane öneriler sunmak istedim canım Rabbim gönlüne göre versin hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşAllah🤲🏻😇

Back