Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiin inşallah canım benimAmiiiinnn amiinnnn aminnnnn❤
❤ bolca da sabir ihsan eylesin mevlam biz umutla bekleyen kullarına
![]()
Ah keşke verebilsem kuzum ama yok adet olacağım biliyorumAynen kuzum sanki herkes hamileInşallah Rabbim bizlerinde sesini duysun bizlerede evlat sevinci yaşatsın artık
Inşallah 4 gün sonra regl olmazsın bize burdan müjdeli haberi verirsin canımmm
❤
ben de yerim kuzuM Yakında kırmızı kartı
Doğru söylüyorsun kuzucum psikolojik olabilir ama bazı belirtileri vücudumuz da bize yaşatıyor kendimizi hamile hissettiğimiz içinAh keşke verebilsem kuzum ama yok adet olacağım biliyorumBu ay hiç belirti aramadım , test yapmak istemedim inanır kışın belirtim de yok diğer aylar demek ki psikolojikmiş onu anladım
Test varsa tekrarla istersen silik olarak cizgi goruyorum silikte olsa hamilelik oluyor hayirlisi olsun simdidenKızlar testte bu ne demek adet günüm bugündü gelmedi testi 1 hafta önce yaptım
Bin testi yaptığımda adetim en bir hafta vardıTest varsa tekrarla istersen silik olarak cizgi goruyorum silikte olsa hamilelik oluyor hayirlisi olsun simdiden![]()
Anladim sen yine tekrarla istersen bakalim.silik koyulascak miBin testi yaptığımda adetim en bir hafta vardı
Canım benimde öyleydi bekledim biraz sanki rengi koyulasacak gibi duruyordu sonra merak ettim hasnede kan verdim negatif çıktı. Benimde adetimden 3 gün geçti geçenlerde pembem si bir leke gördüm daha bekliyorum bendeKızlar testte bu ne demek adet günüm bugündü gelmedi testi 1 hafta önce yaptım
Inşallah gebesindir canım bende seninle aynı durumdayımKızlar benim bat 2 nisandı ve normalde tarihlerim hiç şaşmaz, fakat hala adet olamadım.
Her ay göğüs ağrım yumurtlamadan hemen 1 yada 2 gün sonra olurdu, bu defa bata 5 gün kala oldu ve bat tarihinden 1 gün önce göğüs ağrım geçti, bat tan 1 gün önce test yapmıştım negatifti, sorum şuki; göğüs ağrım geçtiğine göre büyük ihtimal gebelik yokmudur?
Pembe leke gördün, karnındaki o çizgi belirginleşti, ve adet olmadıysan bence gebelik var sende. Bende olmadı bunlar çok umudum yok, inşallah sen hamilesindir.Inşallah gebesindir canım bende seninle aynı durumdayımgoguslerim sertleşmiş çok agriyorlar yumurtaliklarim belim karnım çok kötü karnimda kahverengi çizgi yeni oluşmuş ve ben 3 gün önce pembemsi bir leke gördüm daha da devamı görmedim yasaklar kalksa ilk işim kan tahlili yaptırmak olacak
Ya canım umitlenmek istemiyorum yinedePembe leke gördün, karnındaki o çizgi belirginleşti, ve adet olmadıysan bence gebelik var sende. Bende olmadı bunlar çok umudum yok, inşallah sen hamilesindir.
Sen gebelik gecirdin mi canımPembe leke gördün, karnındaki o çizgi belirginleşti, ve adet olmadıysan bence gebelik var sende. Bende olmadı bunlar çok umudum yok, inşallah sen hamilesindir.
Hayır canım, bu ay rahim filmi çektirdiydim, biraz umutlandım ama ne bileyim sonradan üzülecem diye çok korkuyorum kızzSen gebelik gecirdin mi canım
Fazla umitlenme canım kendimden biliyorum umitlenirdim sonra kirmizilari görünce üzülürdüm esimde çok umitlenirdiHayır canım, bu ay rahim filmi çektirdiydim, biraz umutlandım ama ne bileyim sonradan üzülecem diye çok korkuyorum kızz![]()
İnşallah hamişsindir ama sökülmeden önce pembe leke geliyor bendeCanım benimde öyleydi bekledim biraz sanki rengi koyulasacak gibi duruyordu sonra merak ettim hasnede kan verdim negatif çıktı. Benimde adetimden 3 gün geçti geçenlerde pembem si bir leke gördüm daha bekliyorum bende