• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Al benden de o kadar kuzum arada siz yazmışmısınız diye girip bakıyorum biraz dolanıp çıkıyorum . Bugün yumurtlama günüm değerlendirdik ama yine olmayacak biliyorum.. insan ister istemez üzülüyor ,instagrama giriyorum orda bir sürü gebe arkadaşım , buraya giriyorsun bir sürü gebe. Bir gün bizim de olacak inşallah 🤲🏻 Ben de seni takipteyim kuzum ❤️
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum ben bu ay takip yapmıyorum yumurtlama günümü bilmiyorum o yüzden bıraktım Allaha neyi takdir ederse onu yaşayacağız 🤲

Kızlar rahim filmi çektirenler, çektirdikleri ilk ay adete yakın sarı akıntınız geldimi? Benim ilk defa böyle bişey başıma geldi, çok merak ediyorum, kokusu yok, beyaz sarı karışık gibi. Yaşayanlar varmı?

Iyi geceler arkadaşlar cinsiyet için yapılan yüzük testini gebelik var mı yok mu diye kullanan var mı acaba biz bekar arkadaşa denedik hiç dönmedi ama bebek bekleyen arkadaşın döndü adetine bi kaç gün var daha
Fikri olan var mı
Karninin ustundemi donuyor yoksa elindemi deniyecegim bende haber veririm

Iyi geceler arkadaşlar cinsiyet için yapılan yüzük testini gebelik var mı yok mu diye kullanan var mı acaba biz bekar arkadaşa denedik hiç dönmedi ama bebek bekleyen arkadaşın döndü adetine bi kaç gün var daha
Fikri olan var mı
Ben simdi denedim kendimde dondu ama hamilemiyim bilmiyorum adetime var daha esimde denedim onda donmedi bakalim ne olacak

Alyansimi altin kolyeye gecirip gobeginin uzerine koyuyorsun kolyenin ucunu birakmafan sonra yavasca kaldiriyorsun eger sallanirsa var sallanmazsa yok gibi cinsiyet icindr halka gibi donerse kiz ileri geri donerse erkekmis
Merhabalar bende bu ay bebek bekleyenlerdenim dediginizi yaptım ileri geri sallandi 😊😊

Kızlar rahim filmi çektirenler, çektirdikleri ilk ay adete yakın sarı akıntınız geldimi? Benim ilk defa böyle bişey başıma geldi, çok merak ediyorum, kokusu yok, beyaz sarı karışık gibi. Yaşayanlar varmı?
Canım ben de çektırmıştım ama akıntı gelmedi ilk ay (Korunmasız) ilişki olmaması lazım zaten ona dikkat ettiysen sıkıntı yoktur. İçine ilaç veriliyor sonuç olarak vücudun onu temizliyordur ..

Canım ben de çektırmıştım ama akıntı gelmedi ilk ay (Korunmasız) ilişki olmaması lazım zaten ona dikkat ettiysen sıkıntı yoktur. İçine ilaç veriliyor sonuç olarak vücudun onu temizliyordur ..
Benim doktorum korunmayın dedi, ve birçok doktorada sordum canım korunmayın dedi, radyasyon ışınına maruz kalmadan yeni bi yeknik sanırım, ve korunmadımda :)) bata son 3 inşallah olur🥳
Sen ne zaman çektirmiştin canım? Gebelik oldumu sende?

Merhaba arkadaşlar öncelikle hamile olanlara hayırlı doğumlar kalmak isteyenlere Rabbim hayırlısını versin inşallah.. adetime 4 gün var ve sabah gebelik testi yaptım resimdeki gibi çıktı sağ kasığımda hafif batma oluyo ara ara başka hiç bir belirtim yok sizce hamile olabilir miyim

Bu da testim sabah yaptım

Eklentiler

• IMG_20200429_104610.jpg
    IMG_20200429_104610.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 82
Başka testim yok ne yazık ki yarın alayım bari teşekkür ederim 🤗
Bugünden alki yarın sabah uyandığında yapabilesin, bide idrarının yarısını çıkart, sonlara doğru olan idrarını ped bardağa al. Testini o idrarla yap. İnşallah gebesindir benimde son 3 günüm, inşallah hamişizdir 🙏🙏🙏

Bugünden alki yarın sabah uyandığında yapabilesin, bide idrarının yarısını çıkart, sonlara doğru olan idrarını ped bardağa al. Testini o idrarla yap. İnşallah gebesindir benimde son 3 günüm, inşallah hamişizdir 🙏🙏🙏
Tavsiyen için teşekkür ederim hadi hayırlısı Allah'tan.. Rabbim su mübarek günlerde gönlümüze göre versin 🙏🙏🙏

Benim doktorum korunmayın dedi, ve birçok doktorada sordum canım korunmayın dedi, radyasyon ışınına maruz kalmadan yeni bi yeknik sanırım, ve korunmadımda :)) bata son 3 inşallah olur🥳
Sen ne zaman çektirmiştin canım? Gebelik oldumu sende?
İnşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin insAllah 🤲🏻❤ ben aralık 2018 de çektirmiştim canım ilacı verdikten sonra röntgenle bakıyorlar di ilacın ilerlemesine o nedenle ilk ay korunmamı söyledi dr. Zaten kanamam oldu filmden sonra sende de olmuş muydu kanama? Ve hâlâ olmadı çocuğum canım 🤗 inşAllah senin olur hayırlı haberlerini bekliyorummm mutlakaaa❤🥰 yarın bat günüm eğer birkaç gün gecikmem olursa test yapicam bakalım nasip 😌

Back