Merhaba hanımlar,
Bunu nereye yazacağımı bilemedim. Burda yazılanları okuyunca, burdan fikir alabileceğimi düşündüm.
Benim de böyle bir derdim var 3 gündür stres yaptım malumunuz korona sebebiyle evden çıkamıyoruz, bir iki gün önce implantasyon kanaması yaşadığımı düşünüyorum (rengi ve yapısı itibariyle bir de regl olmama yaklaşık bir hafta kala olduğundan ), regl olmama 2-3 gün kaldı. Bir kaç gündür yorgun kalkıyorum hatta kalkamıyorum demek daha doğru, regl dönemindeki belirtilere ek olarak arada gelen kasıklarımda batma gibi çekilme gibi bir durum var. Hamile gibi hissediyorum ama ilk denememizde başarılı olma ihtimali düşük gibi geliyor. İmplantasyon kanaması olduğu ilk gün meraktan test yaptım negatif çıkacağını bile bile ki sonuç negatif. Şimdi de reglimin tarihinin geçmesini bekleyemiyorum, kan tahlili için evden çıkmaya da sonucu negatif çıkarsa diye de cesaret edemiyorum. Evde yapabileceğim bir erken sonuçlanan test tavsiyeniz var mi? Prediktor early diye bir şey gördüm tavsiye eder misiniz? Ya da ne kadar süre beklesem sonucu daha net öğrenirim. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?