Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bende bu sabaha kadar vardı kuzum bu ay kesin oldu diyordum çünkü bu kadar keskin belirti ancak hamileliği işaret eder diye düşünüyordum ama bu sabah o düşünce uçtu gitti..
Inşallah kuzum inşallah
Birde sende akıntı var mı zezecim ? Afedersin ben kupkuruyum.Regl öncesi akıntısı da yok Bir kaç gün önce geldi bir iki kere sadece yumurtlama bittiğinden beri hep kuruyum
Diğer mesajını da sevinçle okudum çünkü senin gibi rüya görüp kalkıp test yapıp hamile olduğunu gören çok var kuzum

Negatifi görünce mi gitti kUzum o düşünce ? Hem daha 3 gün var gününe , 3 gün önce negatifi görüp adet gününde pozitif çıkanlar var akıntım oluyor ara ara kuzum , adet öncesinde de oluyrdu benim . Normalde adet gelmeden önce akıntı olur neden kuru acaba seninki , diğer aylarda oluyordu dimi ? Nedense sen bana hamile gibi geliyorsun kuzum vallahi Allah kabimi biliyor ya test yapmadım ben de negatif çıkarsa üzülürüm diye

Yok kuzum ya daha test yapmadan gitti Evet kuzum benim de akıntım oluyor regl öncesi ama internette araştırdığım yazılarda regl öncesi kuruluk olur yazıyor bende hiçbir zaman kuruluk olmuyor bir kaç gün evvel akıntım başlıyor,demekki bünye meselesi ve seninle benzer şeyler yaşıyoruz sanırım regl dönemlerimizde Ahh güzel kalbinden öperim,keşke öyle olsa ❤
Iyi yapmışsın kuzum keşke bende yapmasaydım bugün

Belki başka şeydendir bu kuruluk Bebek düşünmeye başlayınca gerçekten hormonlar değişiyormuş . Canım benim inşallah bu ay olmazsa diğer ay olacak inşallah . Ben adet olacağım biliyorum modumuzu düşürmeyelim☺ İnsanın elinde test olunca duramıyor ki

Adet öncesi , adet günü, adet sonrası hep yaptım gebelik testini negatif çıktı taa ki gecikmenin 5. Günü silik çizgiyi gördüm o yüzden adet olmadığınız sürece umut vardır umudunuzu koruyun belirtileriniz adet belirtileri gibiyse de üzülmeyin hamilelikle aynı çünkü benimde akıntım devam etti kuzum üzülmeyin inşaallah vardır

Aynen öyle kuzucum artık bu ay olmazsa diğer ay nasip diyelim

Maşallah canım geç döllenme ile gelmiş demekki senin mucizen Umudumuz baki ama içimde o hamileyim hissi varken bugün kayboldu kuzum
Belirtilerim regl belirtilerinden biraz farklı,akıntı yok mesela canım normalde regl öncesi akıntım başlardı su an o da yok

Öyle görünüyor canım bugün kontrole gideceğim korkularım var kalp atışını duyana kadar ve kesesinde görene kadar geçmeyecek sanırım inşaallah yersizdir şimdi senin belirsiz olduğu için içine arada öyle hislerin girmesi normal bende kendimi kandırmamak için strestendir yarın öbür gün olucam belli ki diyordum ama çift çizgiyi gördüm geç döllenme çok olabilen birşey sizin de öyle olabilir ben adetleri düzenli olan biriyimdir bu arada şaşmazdı yani

Korkuların miniğini koruma iç gudusunden canım benim inşallah hiçbir problem çıkmayacak dualarım seninle İnşallah dediğin gibidir inşallah mucizelerimiz bizimledir kuzum ❤

Canım şöyle söyleyeyim benimde ilk çıktığında iki üç saat sonra kendiliğinden belirmişti ilkten çıkmadı sonraki günlerde tekrar et geliyorr bebişş inşaallah sizinde
Yaa kuzum çok mutlu ettin beni bunu duymak nasıl iyi geldi su an anlatamam İnşallah hayırlısı ile geliyordur canım çok teşekkür ederim

Yaa kuzum çok mutlu ettin beni bunu duymak nasıl iyi geldi su an anlatamam İnşallah hayırlısı ile geliyordur canım çok teşekkür ederim
Bende hep araştırdım sonradan çıkan çizgiye güven olmaz diyenlerle dolu heryer ama şöyle bir ihtimal var geç döllenmede herşey olabiliyor umudunuzu yüksek tutun canım benim saatler sonra çıkan belirsiz o çizgi sonradan kopkoyu oldu olabiliyor yani hayat herşeye gebe..

Ay inşallah canım benim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah Sen kaçıncı haftadasın,doktora gittin mi hcg değerin kaç cıktı biraz kendinden bahseder misin tatlım

Ay inşallah canım benim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah Sen kaçıncı haftadasın,doktora gittin mi hcg değerin kaç cıktı biraz kendinden bahseder misin tatlım
Canım hcg değerim ilk gittiğimde 230 - 360 - 511 bugün yine verdim 711 az artıyor neden ya nedennn

Canım hcg değerim ilk gittiğimde 230 - 360 - 511 bugün yine verdim 711 az artıyor neden ya nedennn
Kuzum geç döllenme olduğu için olabilir mi acaba Birde bir konuda okumuştum % 60 bir artış bile yeterli olur yazmıştı birisi.Sen kendini strese sokma her şey yolunda gidecek inşallah Doktora gidince bizede haber ver mutlaka habersiz bırakma canım bizi ❤

Canımm haklısın ama %60 değil ki az artıyor sağlıksız mı neden böyle olur kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…