• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

günaydın bilgili hanımlar, beni de aydınlatın lütfen.

benim normalde cumartesi adet olmam gerekiyordu. üşütsem de stresli de olsam adet düzenim değişmez hep zamanında gelir ama adet olmadım 2 defa test yaptım hiç bir şey çıkmadı :KK43: karnım da ağrıyor adet olacakmışım gibi ama tık yok.

değişiklik olarak hayıt otu içiyordum 20 gündür falan ama o da geciktirmez tam tersi düzene koyar diye okuyorum... hamile olsam da kesin çıkardı :KK43: çok zor ya bu durumlar

Sen her ihtimale karşı o otları içmeyi bırak gebelik falan varsa zarar vermesin. Erken gebelik testi denedin mi?

Ben regl günü öncesinde test yapmış biriyim. En belirgin hamilelik belirtim İlişki sonrası açık pembe kanamam oldu. Tahriş veya regl başladı sandım. 1 güne geçti test yaptım 2 sn de çift çizgi gördüm. Öncesinde yapmayın testi çıkmaz demeyin ben 45 günde regl olurken 28.günde 5 tl lik testle çıktı.
Canım tek bir kere mi ilişkiden sonra kanaman oldu yoksa bir kaç kere tekrarladimi

bugünle 3 gündür karnım ağrıyor. umarım hamileyimdir hastalanırsam çok üzülürüm :KK43:

Üzülme yapıcak bişi yok bende bu ay kesin gebeyim dedm o kadar belirttim oldu ki regl oldum sonra. Demekki nasip değilmiş şuan Allah ne zaman isterse o zaman nasip eder hep böyle düşün. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. Üzme kafana takma sal kendini inşallahhh hamişsin dir

Üzülme yapıcak bişi yok bende bu ay kesin gebeyim dedm o kadar belirttim oldu ki regl oldum sonra. Demekki nasip değilmiş şuan Allah ne zaman isterse o zaman nasip eder hep böyle düşün. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. Üzme kafana takma sal kendini inşallahhh hamişsin dir

benim içimde his falan yok :) hatta değilimdir diyorum ama adet olmayınca bi heyecanlandım.

Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

QUOTE="aydogdu1991, post: 43960935, member: 710648"]
Slm arkadaşlar benimde yumurtlama tarihimden beri karnımda kasıklarımda belimde yanmayla beraber ağrılarım var kalçamda kramplar giriyor bacaklarımada yarın adet günüm 2gün önce test Yaptım negatif çıktı bide sormak istediğim adet oldum hissi oluyor gidip bakıyorum kupkuru silince hafif sarı akıntı geliyor okadar hamilelik olabilirmi yoksa başka bir problemmi var bilemedim başına gelen oldumu bu şekilde
[/QUOTE]
Sonic neydi
Slm arkadaşlar benimde yumurtlama tarihimden beri karnımda kasıklarımda belimde yanmayla sonuç ne

Kızlar çevrimiçi olan varmı? Adetime5 gün kaldı ve yoğun kaşık ağrısı çekiyorum bacağıma atıyor. Bir düşükyapmıştım o zaman da alt karında ağrı ve göğüs ağrısı vardı ama şimdi göğüs ağrısı hiç yok. Hamile ola bilir miyim acaba? Umut var mı Lütfen cevap verin kafayı yiyeceğim neredeyse

Kızlar çevrimiçi olan varmı? Adetime5 gün kaldı ve yoğun kaşık ağrısı çekiyorum bacağıma atıyor. Bir düşükyapmıştım o zaman da alt karında ağrı ve göğüs ağrısı vardı ama şimdi göğüs ağrısı hiç yok. Hamile ola bilir miyim acaba? Umut var mı Lütfen cevap verin kafayı yiyeceğim neredeyse

Regl gecikmeden gebelikten şüphe etme ciddi hayal kırıklığı olur

Kizlar merhaba bata 2 gun kaldi ve sol tarafta agri, hafif bir mide bulantısı yaşıyorum sizce erken gebelik testi yapsam birşey çıkar mi açıkçası adet gecikmeden birşey yapmakta istemiyorum çok kararsizim

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Benimde Adet tarihim 23 aralıktı fakat ben o günden beri kahve lekelenme oldum ağrı çektim mide bulantısı ve baş dönmeside vardı ara ara. Bu sabah ağrım şiddetlendi lavobaya gittim pembe kırmızı arası klozet kan içindeydi hala ağrım var hastaneye gitsemmi gebelik mi yoksa sadece adet gecikmesi i acaba. Adet kanı kokar bide bu kokmuyo

evliliğimin ikinci günü adet oldum ve 2 gün sürdü normalde 4 gün sürer benim. ve sonrasında adetime 1 hafta kala test çubuğunda gördüm bi gün kalada kan testi yaptırdım orda çıkmıştı. eşim anladı benim belirtilerimi o zorladı idrar testine en çok dikkat ettiği onun vucüdün çok yanıyor ve çok halsiz gözüküyordun diyordu

Meraba kızlar bende 2.5 yıllık evliyim 1 seneden sonra istedik ama adet düzensizliklerin vardı doktora gittim eşim de gitti bi sorun yok 7 8 aydır düzenli deniyoruz olmadi henüz bi geçen at çok gecikti adetim ama doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi şimdi ise adetimin 27. Günü 3 gündür göğüslerinin ucu çok acıyor hiç olmazdı böyle kasiklarimda batmalar var bide belim ve kalçama ağrılar giriyor bunlar bi belirti olabilir m sizce tecrübeli varsa bana da yardım ersin nolur 🤲

Meraba kızlar bende 2.5 yıllık evliyim 1 seneden sonra istedik ama adet düzensizliklerin vardı doktora gittim eşim de gitti bi sorun yok 7 8 aydır düzenli deniyoruz olmadi henüz bi geçen at çok gecikti adetim ama doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi şimdi ise adetimin 27. Günü 3 gündür göğüslerinin ucu çok acıyor hiç olmazdı böyle kasiklarimda batmalar var bide belim ve kalçama ağrılar giriyor bunlar bi belirti olabilir m sizce tecrübeli varsa bana da yardım ersin nolur 🤲
Mevsim değişikliklerinde bu tarz şeyler oluyor heycan yapma gecikmeye bekle

75292352-57D3-4D06-BE93-85506C09EEE2.webp

kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi çok çok silik fotoğrafta da tam çıkmıyor ama ben görüyorum. sizce kuruma çizgisi midir yoksa gebelik var mıdır?

Hayırlısı bakalım göğüs uçlarim ilk defa böyle açıldığını gördüm ama

Benimde öyleydi regl e 13 gün kala ciddi göğüs ağrısı acısı başladı uçları sızlıyordu atlet değse acıtıyordu sonra kasık ağrılarım oldu koku farklılıkları oldu sonra regl oldum göğüslerim büyüdü sanırım sadece regl de saçma sapan oldu zaten mevsim değişikliği yapıyor işte

Back
X