• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

psikolojk olarak belirtilerden çok etkileniyoruz bu bir gerçek kafan rahat olmazsa çocuk sahibi olamıyorsun bir an bile acaba olur mu tutar mı diye düşünmemen lazım. bide ilişkiden sonra 2 saat yat bekle gün aşırı ilşki kurmaya çalış ama bunu çocuk için yapma arkadaşım eşini sevdiğin için yap. sabır et inşallahh en yakın zamanda bebişini alırsın kucağına :)))
Haklisin kafaya takmiyorum desemde bi yerlerde duruyor doktor onumuzdeki ay adetin 2. Gunu gel asilama yapicaz dedi isallah tutar🙏

Haklisin kafaya takmiyorum desemde bi yerlerde duruyor doktor onumuzdeki ay adetin 2. Gunu gel asilama yapicaz dedi isallah tutar🙏

Valla gerekirse meditasyon yap stresi azaltmak için ben yapıcam şahsen başka türlü başaramam bütn gün erken gebelik belirtileri yazıp duruyorum sonra

Arkadaslar herkese meraba birsey soracagim cok cok cok cok ozur dileyerek bir fotograf atacagim boyle bi akinti yasayan varmi aranizda adetim iki gun gecikti ama test yaptim negatif cikti kafamda deli sorularrrrr

Bazen bende de bu renkte oluyor ama bu kadar yoğun değil.. sebebini bilemiyorum.
ayrıca teklifsizce böyle mahrem ve kötü bir fotografı buraya lappadanak nasıl atıyorsunuz midem bulandı yahu...

Kizlar dayanamadim 1 saatlik idrarla yaptim böyle flu gibi bise goruyorum yada uyduruyorum sizce

Eklentiler

• 20191220_214318.webp
    20191220_214318.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar ayağım hiç ısınmıyor bide aşırı baş ağrım var adetim 3 gün gecikti normalde hiç geçmezdi ne zaman test yapmaliyim

Back
X