Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar ben sabah idrarımı kaba yapıp kenarda tutmuştu onunla yaptım test negatif çıktı bekletilmiş idrarla test yapılmaz mış ve hemşire kuzenim var ilk idrarla yapma dedi mikrop yoğundur ilk idrarda değerleri öldürür dedi. Sonra gittim erken gebelik testi aldım bozuk çıktı ben artık bidaha test mest yapmam yarın zaten regl günüm olursam olurum testin bozuk çıkması sabahkinide yanlış yapmam kesin regl olucam bence Allah zorlama kızım diyor

Eklentiler

• IMG-20191218-WA0017.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 115
Açık konuşmak gerekirse sadece damladı iki üç defa ama makattan gelip gelmediğini bilmiyorum sadece tahmin ama ertesi sabah büyük wc ye çıktım 2 gün sonrada sol kasığımda ağrı oldu geçti

Benim de bugün 11. Günmdü adet oldum çok kötüyüm
İnsan hüsrana uğruyor normalde biz gebelik düşünmüyorduk ama korunmuyordukta illa olsun die hi. Düşünmemiştik ama düzenli olan adetim bi anda bu ay 13 gün gecikti ama oldum. Şmdi de biteli 6 gün olsu ama kasık ağrım geçmedi

Bayanlar implantasyon ihtimaline karşı siz regl den sonra test alıp yapın mutlaka

Bayanlar implantasyon ihtimaline karşı siz regl den sonra test alıp yapın mutlaka
Valla ben yapmadım kanda vermedim adet oldum die ama adet olmama rağmen belim özellikle sol kasığım çok ağrıyor bu sabah onun ağrısına uyandım resmen. Her saat ağrımıyor da byle ara ara giriyor inşallah sende adet olmazsında güzel haberlerini alırız

Kızlar merhaba. 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor ne yazi ki. Bu ay yasadigim belirtileri yaziyorum. Adet günü bitiminden itibaren 2 güne 1 iliski yaşadık. Yumurtlama günümden 1 gün sonra şiddetli bel agrisi, gögüslerimin yanlarında hafif acı, 2 gün sonrada regl agrisi gibi kasik aģrılarım basladı. Yani bunlar 10 gün devam etti ve ben adete 4 gün kala pazartesi sabah idrariyla test yaptim alttaki gibi cikti herkes hamilesin dedi ben test bozuk olabilir dedim ve erken gebelik testi alip ayni gün yine yaptim sonuc negatif cikti. Suanda o siddetli kasik regl agrilarim hooop gitti bugün adet günüm ve hic belirtim yok adet icin. Sadece bel agrim var ve hafif batmalar var ve alt tarafimda dolgunluk hissi var cisim var gibi sürekli. Yani bugün adet günüm olmadim. Buna benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi ? Kan testi icin biraz daha beklemek istiyorum bir daha üzülmiyim diye. Cevaplar icin simdiden tesekkürler. Rabbim hepimize nasip etsin. Sevgiler

Eklentiler

• 20191216_112654.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 99
  • 20191216_151458.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 89
Bu gbi belirtiler adet olacağın zamanda da olabilir. Ama bence sen testi adet geçilmesinin 4. 5. Günü gbi bir daha tekrarla adetin düzenli mi peki ?

İnşallah canım ama sanmıyorum göğüs ağrım falan geçti

Arkadaslar herkese meraba birsey soracagim cok cok cok cok ozur dileyerek bir fotograf atacagim boyle bi akinti yasayan varmi aranizda adetim iki gun gecikti ama test yaptim negatif cikti kafamda deli sorularrrrr

Benim erken gebelik belirtilerimde;
-İlişkinin ertesi gününden itibaren başlayan bir kasık ağrım oldu. (evet biraz fazla erken belirti ama yapacak birşey yok )
-Beklenen adet tarihine 2 hafta kala başlayan ve şiddeti git gide artan sarı akıntı.
-Aşırı yoğun bir his
-Kesinlikle göğüs ağrım olmadı.
-Bulantım olmadı.
-Gebelikten önce kontrole gittiğim için herhangi bir enfeksiyonum yoktu. O yüzden kasık ağrım ve sarı akıntımı direkt bebişe yorabildim
Bata 3 gün kala yaptığım erken gebelik testinde de bebeğimi gördüm çok şükür.

Arkadaslar herkese meraba birsey soracagim cok cok cok cok ozur dileyerek bir fotograf atacagim boyle bi akinti yasayan varmi aranizda adetim iki gun gecikti ama test yaptim negatif cikti kafamda deli sorularrrrr
Kizlar bende de cogu kez boyle akinti oluyo regl zamanında neden bu?

Kizlar bende de cogu kez boyle akinti oluyo regl zamanında neden bu?
Himm vallahi bilmiorum bende ilk kez oldu yqa adet gunumde iki gun gecti ama kan yok kahverengi bi sivi fotoda oldugu gibi. Allah hayirlara sebep etsin.

Geçen aydan kalan kan o şekilde geliyor benm regl hep böyle başlıyor ama aklınızda bişi kalıcak sa doktora görünün tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…