Randevu aldım zaten doktoruma da ocağın,6 sına ancak alabildim o,aman gidicemBence sen bir daha kan ver ya da doktora görün
Açık konuşmak gerekirse sadece damladı iki üç defa ama makattan gelip gelmediğini bilmiyorum sadece tahmin ama ertesi sabah büyük wc ye çıktım 2 gün sonrada sol kasığımda ağrı oldu geçtiSen bence acil doktora git makattan kahvemsi leke gelmesi kan gibiyse bağırsaklarınla ilgili problem olabilir yani. Gebelikte vajina dan pembe si yada kahvemsi kan gelmesi implantasyon kanamasıdıır. Makattan ya ters ilişki yaparsan gelir yada bapırsağında falan sorun varsa gelir yani ki dışkı yapamıyorum diyorsun. Görün bence bi kolonoskopi yaptır mutlaka
Benim de bugün 11. Günmdü adet oldum çok kötüyümEvet normalde geçikmezdi tam 13 gün geçikti. Snrasinda adet oldum çok bekliyorm ama 2 gün oldum normalde 4 gün olurum
İnsan hüsrana uğruyor normalde biz gebelik düşünmüyorduk ama korunmuyordukta illa olsun die hi. Düşünmemiştik ama düzenli olan adetim bi anda bu ay 13 gün gecikti ama oldum. Şmdi de biteli 6 gün olsu ama kasık ağrım geçmediBenim de bugün 11. Günmdü adet oldum çok kötüyüm
Valla ben yapmadım kanda vermedim adet oldum die ama adet olmama rağmen belim özellikle sol kasığım çok ağrıyor bu sabah onun ağrısına uyandım resmen. Her saat ağrımıyor da byle ara ara giriyorBayanlar implantasyon ihtimaline karşı siz regl den sonra test alıp yapın mutlaka
Bu gbi belirtiler adet olacağın zamanda da olabilir. Ama bence sen testi adet geçilmesinin 4. 5. Günü gbi bir daha tekrarla adetin düzenli mi peki ?Kızlar merhaba. 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor ne yazi ki. Bu ay yasadigim belirtileri yaziyorum. Adet günü bitiminden itibaren 2 güne 1 iliski yaşadık. Yumurtlama günümden 1 gün sonra şiddetli bel agrisi, gögüslerimin yanlarında hafif acı, 2 gün sonrada regl agrisi gibi kasik aģrılarım basladı. Yani bunlar 10 gün devam etti ve ben adete 4 gün kala pazartesi sabah idrariyla test yaptim alttaki gibi cikti herkes hamilesin dedi ben test bozuk olabilir dedim ve erken gebelik testi alip ayni gün yine yaptim sonuc negatif cikti. Suanda o siddetli kasik regl agrilarim hooop gitti bugün adet günüm ve hic belirtim yok adet icin. Sadece bel agrim var ve hafif batmalar var ve alt tarafimda dolgunluk hissi var cisim var gibi sürekli. Yani bugün adet günüm olmadim. Buna benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi ? Kan testi icin biraz daha beklemek istiyorum bir daha üzülmiyim diye. Cevaplar icin simdiden tesekkürler. Rabbim hepimize nasip etsin. Sevgiler
İnşallah canım ama sanmıyorum göğüs ağrım falan geçtiValla ben yapmadım kanda vermedim adet oldum die ama adet olmama rağmen belim özellikle sol kasığım çok ağrıyor bu sabah onun ağrısına uyandım resmen. Her saat ağrımıyor da byle ara ara giriyorinşallah sende adet olmazsında güzel haberlerini alırız
Hayırlısı olsun kuzum inşallah önümüzdeki aya nasip olurKızlar regl oldum
Hayırlısı olsun kuzum inşallah önümüzdeki aya nasip olur
Kizlar bende de cogu kez boyle akinti oluyo regl zamanında neden bu?Arkadaslar herkese meraba birsey soracagim cok cok cok cok ozur dileyerek bir fotograf atacagim boyle bi akinti yasayan varmi aranizda adetim iki gun gecikti ama test yaptim negatif cikti kafamda deli sorularrrrr
Himm vallahi bilmiorum bende ilk kez oldu yqa adet gunumde iki gun gecti ama kan yok kahverengi bi sivi fotoda oldugu gibi. Allah hayirlara sebep etsin.Kizlar bende de cogu kez boyle akinti oluyo regl zamanında neden bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?