• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar bende yeni katıldım aranıza benimde adet günüm 20 aralık ama bazı belirtilerim var göğüs uçları acıyor sol kasım agrıtor bazen iki taraf birden agrıyor akıntım yok ama ola bilirmi cok istiyoruz

Kızlar merhaba bende yumurtalık gününde ilişkiye girdim sabahtan itibaren sol kasığımda ağrı oldu otururken bile ağrı yapıodu ge uyuduktan uyandıktan sonra geçti ondan önce wcye çıkarken makattan leke geldi kahvemsi bi renk ve büyük tuvalete çıkamıyodum sadece gaz geliyo ve makattan leke gelmişti hamilelik olabilirmi ve yumurtlamadan 1 hafta sonra belli olur mu

Kızlar bende yeni katıldım aranıza benimde adet günüm 20 aralık ama bazı belirtilerim var göğüs uçları acıyor sol kasım agrıtor bazen iki taraf birden agrıyor akıntım yok ama ola bilirmi cok istiyoruz

Valla bendede onlar var 😂 1 gün kaldı benimde bakalım

Kızlar merhaba bende yumurtalık gününde ilişkiye girdim sabahtan itibaren sol kasığımda ağrı oldu otururken bile ağrı yapıodu ge uyuduktan uyandıktan sonra geçti ondan önce wcye çıkarken makattan leke geldi kahvemsi bi renk ve büyük tuvalete çıkamıyodum sadece gaz geliyo ve makattan leke gelmişti hamilelik olabilirmi ve yumurtlamadan 1 hafta sonra belli olur mu

Sen bence acil doktora git makattan kahvemsi leke gelmesi kan gibiyse bağırsaklarınla ilgili problem olabilir yani. Gebelikte vajina dan pembe si yada kahvemsi kan gelmesi implantasyon kanamasıdıır. Makattan ya ters ilişki yaparsan gelir yada bapırsağında falan sorun varsa gelir yani ki dışkı yapamıyorum diyorsun. Görün bence bi kolonoskopi yaptır mutlaka

Ben bidaha da test falan yapmam bidaha da belirtilerimede bakmam test aldım normal test sabah idrarımı kaba koymuştum ordan yaptım testi negatif

Iyi günler arkadaşlar benimde sizi bir sorum olacaktı adet günüm Dün yani 17 aralıktı eşimle en son 5 aralıkta ilişkiye girdik bugünde hafif az miktarda kanamam oldu ve karnım şuan aşırı gergin patlayacak gibi acaba yerleşme kanaması adetten sonra görülür mu?

Back
X