- 11 Mart 2015
- 262
- 90
- 98
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende yeni katıldım aranıza benimde adet günüm 20 aralık ama bazı belirtilerim var göğüs uçları acıyor sol kasım agrıtor bazen iki taraf birden agrıyor akıntım yok ama ola bilirmi cok istiyoruz
Kızlar merhaba bende yumurtalık gününde ilişkiye girdim sabahtan itibaren sol kasığımda ağrı oldu otururken bile ağrı yapıodu ge uyuduktan uyandıktan sonra geçti ondan önce wcye çıkarken makattan leke geldi kahvemsi bi renk ve büyük tuvalete çıkamıyodum sadece gaz geliyo ve makattan leke gelmişti hamilelik olabilirmi ve yumurtlamadan 1 hafta sonra belli olur mu
Gerçekten mi benim 0,01 çıkt battan 5 gün sonra ben şok şuanCanım kan testinde cıkmazı içim 12 gün geçmesi gerekiyormuş bana da öyle demişlerdi beta degerim 0.5 Di
Bir hafta az az kan geldi adet sandım megersem bebek yerkeşiyomuş
Gerçekten mi benim 0,01 çıkt battan 5 gün sonra ben şok şuan![]()
Ben regl olmadım ki geçen hafta pzt olmam gerekiyordu daha olmadımRegl le atılmış olabilir gebelik üzülme embriyo sorunlu olunca atılıyor yumurta. En yakın zamanda hamiş kalırsın inşallah
Geç döllenme dir belki o zamanBen regl olmadım ki geçen hafta pzt olmam gerekiyordu daha olmadım![]()
BakalımGeç döllenme dir belki o zaman
Bende adetim 6 gün geçtikten Snra kan verdim ama sonuç <50 çıkmıştı. Dha Snra vermedim kan felanGerçekten mi benim 0,01 çıkt battan 5 gün sonra ben şok şuan![]()
İnsanın hevesi kaçıyor dmi bugün 9 gün oldu bana göğüslerime dokunamiyorum amaBende adetim 6 gün geçtikten Snra kan verdim ama sonuç <50 çıkmıştı. Dha Snra vermedim kan felan![]()
Hemde nasıl sinirleri bozuluyor insanın ben adet olmama rağmen karnımda şişlik belinde ağrı sol kasığımda ağrı geçmediİnsanın hevesi kaçıyor dmi bugün 9 gün oldu bana göğüslerime dokunamiyorum ama![]()
Kısa sürdü mi peki adetinHemde nasıl sinirleri bozuluyor insanın ben adet olmama rağmen karnımda şişlik belinde ağrı sol kasığımda ağrı geçmedi
Evet normalde geçikmezdi tam 13 gün geçikti. Snrasinda adet oldum çok bekliyorm ama 2 gün oldum normalde 4 gün olurumKısa sürdü mi peki adetin
Adetin 12 gün geçincemi kanda belli oluyormus tam AnlamadımCanım kan testinde cıkmazı içim 12 gün geçmesi gerekiyormuş bana da öyle demişlerdi beta degerim 0.5 Di
Bir hafta az az kan geldi adet sandım megersem bebek yerkeşiyomuş
Bence sen bir daha kan ver ya da doktora görünEvet normalde geçikmezdi tam 13 gün geçikti. Snrasinda adet oldum çok bekliyorm ama 2 gün oldum normalde 4 gün olurum![]()
Aynen ben deAdetin 12 gün geçincemi kanda belli oluyormus tam Anlamadım
Benım arkadaşmdada yerleşme kanaması olmadı kimisinde oluyor kimisinde olmuyor ablamdada olmamıştı bu kişiden kişiye değişiyor gerçekten buna takılmayınAynen ben debende hiç kan falan gelmedi mi de