• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

farklı bir durum hatta durumlar oldu işte ondan şüphelendim göğüslerim ilk defa 13 kala ağrımaya başladı, her zaman kokusuna aşık olduğum kullandığım cif ilk kez acı acı çamaşır suyu gibi koktu normal kokusunu alamadım 4 gün falan kullanmadım dün kokladım yine normaldi. ayaklarım asla ısınmadı 2 hafta boyunca sonra ara ara hafif bulantım oldu . 11 gün kala kasık ağrılarım olmaya başladı ki hala daha devam ediyor bu ağrılar eğilince batma falan oluyor yada çok gerilince keskin bir acı giriyor resmen. bide sürekli uyuyorum uyku hali var halsizim 1 haftadır evimi temizlemiyorum resmen pis pis oturuyorum evde öyle. bide çok nefes darlığı yaşıyorum bazen soluk soluğa nefes aldığımı fark ediyorum en ufak bşeyde çok yoruluyorum. sarı akıntım olurdu regl öncesinde şefaf akıntıya döndü hala şeffaf sümüksü akıntı geliyor. bacaklarım ağrıyor çok . sırtım kalçam falan sivilcelendi. bilmiyorum ya çok şey var alsında ama anlamıyorum işte.

Testin resmi varmı
Dün akşam yaptım negatif çıktı sabah yap demişti eczacı ama dayanamadım çıkarsa çıkar zaten diye düşündüm saldım şuan olduysa oldu 😂
Canım testin resmi varsa atsana benim de öyleydi ama hislerim kuvvetlidir hamile kalırsan cok sevince en son hamile oldugum tarihi yaz bana da cünkü hamile degil sin dediler hemde kan testi ama ben hissetmiştim ama onlara uydum sigaraya devam ettim salaklık iste

Testin resmi varmı
Dün akşam yaptım negatif çıktı sabah yap demişti eczacı ama dayanamadım çıkarsa çıkar zaten diye düşündüm saldım şuan olduysa oldu 😂
Canım testin resmi varsa atsana benim de öyleydi ama hislerim kuvvetlidir hamile kalırsan cok sevince en son hamile oldugum tarihi yaz bana da cünkü hamile degil sin dediler hemde kan testi ama ben hissetmiştim ama onlara uydum sigaraya devam ettim salaklık iste

Testin resmi varmı

Testin resmi varmı

Net negatif çıktı 😂 regl den 4gğn önce akşam idrarıyka yaptım

Eklentiler

• IMG_20191216_225638.webp
    IMG_20191216_225638.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 75
Şimdi 3 gün kaldı işte bakalım yalnız demin koyu sarı bi akıntı gördüm çamaşırımda çok az gelmiş ama gelmiş yani kokusuz bide belim ve karnım ağrıyor şuan baya

Şimdi 3 gün kaldı işte bakalım yalnız demin koyu sarı bi akıntı gördüm çamaşırımda çok az gelmiş ama gelmiş yani kokusuz bide belim ve karnım ağrıyor şuan baya
Ya aynı benim beriltilerim ama benim testtim biraz Bulanık tı bak atıyım benimde 2 gün vardı bnde akşam yaptım ayrıca üzerine adette gördüm ama aynı beriltileri yasadım hatta biraz kan geldi bebek yerleşmeaiymiş

Ya aynı benim beriltilerim ama benim testtim biraz Bulanık tı bak atıyım benimde 2 gün vardı bnde akşam yaptım ayrıca üzerine adette gördüm ama aynı beriltileri yasadım hatta biraz kan geldi bebek yerleşmeaiymiş

Ayyy inşallah hamişimdir ne diyim.

Merhabalar gecenın bu saatinde size bsy sorcam ben belırtılere yenıldım ve test yaptım erken gebelık testi ikinci cizgım sılık cıktı sonra bozuk olma ıhtımalıne karsı bır erken gebelık testi daha aldım ve yanmda norml ucuz testlerden aldım ıkısınıde yaptım ikisde aynı sekılde sılık cıktı yanılma payı varmıdır acaba

Merhabalar gecenın bu saatinde size bsy sorcam ben belırtılere yenıldım ve test yaptım erken gebelık testi ikinci cizgım sılık cıktı sonra bozuk olma ıhtımalıne karsı bır erken gebelık testi daha aldım ve yanmda norml ucuz testlerden aldım ıkısınıde yaptım ikisde aynı sekılde sılık cıktı yanılma payı varmıdır acaba
Benimde silikti canım adet günün gecsin kan testi ver

Evet canım 2 aylık
Saglıcaka kucagınıza alırsınız insAllah :)
İşallah canm Rabbim sanada nasip etsin İşallah ama benimde Bulanık tı ilk belirtimde gögüslerim cok şişti test almıstım ikinci cizgi varmı yokmu anlayamamıstım adettimi bekledim ilk günüydü hemde hemen özel hastaneye gittim test yaptık eşimin cıglıgından başka bişey hatırlamıyorum daha 2 aylık evliydik bana erken eşime büyük mutluluk oldu tabi utrasyonda görünce ben ondan daha istekli hale geldim darısı başına

İşallah canm Rabbim sanada nasip etsin İşallah ama benimde Bulanık tı ilk belirtimde gögüslerim cok şişti test almıstım ikinci cizgi varmı yokmu anlayamamıstım adettimi bekledim ilk günüydü hemde hemen özel hastaneye gittim test yaptık eşimin cıglıgından başka bişey hatırlamıyorum daha 2 aylık evliydik bana erken eşime büyük mutluluk oldu tabi utrasyonda görünce ben ondan daha istekli hale geldim darısı başına
Benim de goguslerım de cok agrı ve sıskınlıgım var ılk defa bu ay yumuetlama bıtısınn ertesı gunu basladı agrı sıskınlk ve hala devam edıyor kasık agrılarım vardı bir de1.5senedir beklıyorz bızde normalde tedavıye baslıcaktık yaza eşim suan hıc tepkı vermedi olmaması ıhtımalıne karsı heves etmek ıstemedı.bense sanaha kadar uyuyamadm :D

Üzerine adet yaşadım derken canm yerleşme kanaması mi adet mi oldun. Bu arada inşallah sağ-salim bebeğini kucağına alırsın 😊🥳

Merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum. Daha önce yorumları okuyordum sadece ama bizde artık bebek istiyoruz. Daha ilk denememiz ama 2-3 gündür sürekli karın ve bel ağrısı çekiyorum sanki adet olacakmışım gibi hiç kesilmiyor ama adet olmama daha 9 gün var. Bir de kasıklarımda batma oluyor. Biliyorum çok erken ama içim içime sığmıyor ne yapayım :110: heyecanımı sizinle paylaşmak istedim :KK36:

Merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum. Daha önce yorumları okuyordum sadece ama bizde artık bebek istiyoruz. Daha ilk denememiz ama 2-3 gündür sürekli karın ve bel ağrısı çekiyorum sanki adet olacakmışım gibi hiç kesilmiyor ama adet olmama daha 9 gün var. Bir de kasıklarımda batma oluyor. Biliyorum çok erken ama içim içime sığmıyor ne yapayım :110: heyecanımı sizinle paylaşmak istedim :KK36:

Benimde ilk denemem sayılır yani ben korunmuyordum hiç yumurtlama günleri hariç ama beklemiyordum hemen kalkıp duş alıyordum. Bu ay bekledim hep 40 dk falan kalkmadım hemen. Benimde 13 gün kala başladı işte 2 gün kaldı regl me bakalım bekliyorum. Olmasada üzülme vücut kendini hazırlıyor olabilir gebeliğe

Back
X