• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İlk ve en erken belirtisi göğüslerin dolu ve agrılı olur ben hastane gittim kan verdim hamile degil sin dediler ama ben hissetmiştim 1 hafta sonra yine gittim hamileyim
Benim 8gun oldu bugün geceli cuma günü kan testinde çıkmadı goguslerimin ucuna dokunamiuorum ve acayip derecede gaz var vücudumda 🤔

Kızlar size yeni bi tespitim var hamişler lütfen okuyun cevaplayın. Vajina da daralma hissediyorum ciddi anlamda fark ediliyor. Hatta eşim neden sıkıyorsun kendini dedi. Siz gebelerde böyle bir durum var mı?

Benim 8gun oldu bugün geceli cuma günü kan testinde çıkmadı goguslerimin ucuna dokunamiuorum ve acayip derecede gaz var vücudumda 🤔
benimde gecikmenin 8. günü bu gün gaz ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı bi haftadır regl ağrısı ve iki sivilce çıktı yüzümde kan vermeye cesaretim yok dün idrarda negatif çıktı

valla bende gecikme olmadan mahvetti ilk kez bu denli belirtilerim var bide dün vajnada daralma yaşayınca ne oluyor dedm

Aynen mahvetti beni artık dolu bir fıçı gibi hissediyorum kendimi 🙄🙄
Benm de öyle olmuştu adetim hep düzenlidir 13 gün gecikti geçikmenin 6. Günü kan verdim çıkmadı. Adet olmayı bekledim ve 13. Günde oldum 2 gbi birşey oldu kesildi. Ama hala karnımda şişlik var ne anlamadım kendimi davul gbi hissediyorum sanki çok yemişim yerimden kalkamayacak gbi bu hala devam ediyor. Ama adet oldum die gidipte kan verme gereği duymadım 😑

Benimde ilk denemem sayılır yani ben korunmuyordum hiç yumurtlama günleri hariç ama beklemiyordum hemen kalkıp duş alıyordum. Bu ay bekledim hep 40 dk falan kalkmadım hemen. Benimde 13 gün kala başladı işte 2 gün kaldı regl me bakalım bekliyorum. Olmasada üzülme vücut kendini hazırlıyor olabilir gebeliğe

Ben birazda kendi vücudumu dinliyorum sanırım. Hayırlısı artık. İnşallah sen hamilesindir :anneadayı:Hoppa

Benm de öyle olmuştu adetim hep düzenlidir 13 gün gecikti geçikmenin 6. Günü kan verdim çıkmadı. Adet olmayı bekledim ve 13. Günde oldum 2 gbi birşey oldu kesildi. Ama hala karnımda şişlik var ne anlamadım kendimi davul gbi hissediyorum sanki çok yemişim yerimden kalkamayacak gbi bu hala devam ediyor. Ama adet oldum die gidipte kan verme gereği duymadım 😑
Olsun bence sen bir kan ver bence belki üstüne görmüşsndr bişey yemeyip böyle hissetmek de mahveidyor valla 🙄🙄

Olsun bence sen bir kan ver bence belki üstüne görmüşsndr bişey yemeyip böyle hissetmek de mahveidyor valla 🙄🙄
Hemde nasıl sabah kalktım bi ama çok yorgun hissettim kendimi geri yattım 11 gbi kalktım ama sanki Zannedersin dünyayı yemişim karnım öyle şiş bide ben zayıf bir insanım 49 kiloyum karnım hemme belli ediyor 😑 üstüne görme nasıl oluyor bilgim yok pek doktoruma randevu aldım o da ocağın 6 sına verdi ama ilerleyen günlerde devam ederse gidip bi kan vermeyi düşünüyorm 😑

Hemde nasıl sabah kalktım bi ama çok yorgun hissettim kendimi geri yattım 11 gbi kalktım ama sanki Zannedersin dünyayı yemişim karnım öyle şiş bide ben zayıf bir insanım 49 kiloyum karnım hemme belli ediyor 😑 üstüne görme nasıl oluyor bilgim yok pek doktoruma randevu aldım o da ocağın 6 sına verdi ama ilerleyen günlerde devam ederse gidip bi kan vermeyi düşünüyorm 😑
Aynen ben de öyleyim azıcık yesem göbeğim çıkıyor😄 acilden kan versen

ben yarım erken gebelik testi alıcam umarım doğru sonuç verir reglime 1 gün kalmış olcak yarın

Canım kan testinde cıkmazı içim 12 gün geçmesi gerekiyormuş bana da öyle demişlerdi beta degerim 0.5 Di
Üzerine adet yaşadım derken canm yerleşme kanaması mi adet mi oldun. Bu arada inşallah sağ-salim bebeğini kucağına alırsın 😊🥳
Bir hafta az az kan geldi adet sandım megersem bebek yerkeşiyomuş

Kızlar size yeni bi tespitim var hamişler lütfen okuyun cevaplayın. Vajina da daralma hissediyorum ciddi anlamda fark ediliyor. Hatta eşim neden sıkıyorsun kendini dedi. Siz gebelerde böyle bir durum var mı?
Yooo benim hatta açıldı önceden zor oluyodu

Back
X