Altinsehirde canım sen nerdesinIstnblda nerde oturuosn cnm ben de istnbldym
Ben de merterdeym cnmAltinsehirde canım sen nerdesin
Insllh yokturOvulasyonun üzerinden 10. Gün erken gebelik testi ilk dakika çıktı yanlış olma ihtinali varmı?
Canım teşekkür ederim duramadım gittim hastaneyr 10 çıktı sonuç oğlumda ilk 17 ile öğrenmiştim şimdi katlamasını takip edeceğimInsllh yokturbi daha dene sabah norml testle ya da imkanin varsa kan testi yaptr. Hayrli olsn
Hey masllh dha miniciiikkCanım teşekkür ederim duramadım gittim hastaneyr 10 çıktı sonuç oğlumda ilk 17 ile öğrenmiştim şimdi katlamasını takip edeceğim
Canım ben belirti yaşarken diyordumki yok ya betahcg salgılanmadan belirtimi yaşanır ama diğer hormobların yükselmesiyle yaşanıyormuş demekki göğüs büyümesi yada hassaslaşma yaşamadım sadece arada giren iğneleyici ağrılar vardı ağızda tükürük salgılanması artmıştı ve mens olacakmışım gibi karnıma giren ağrılar ama sürekli değil arada gelip gidiyordu dün arkadaşım bisküvi yerken o kadar midem bulandıki elindekinden dedim yeme şunu dalga geçtiler hamilemisin yoksa falan diye yok dedim ya mümkün değil(çünki ilk bebeğim tedaviyle oldu bir sene sadece yumurta geliştirmek için uğraştık ve bu tek ilişki ile oldu) sanmam diyordum dünden bugüne midemde yanma hafif bel ağrılarıHey masllh dha miniciiikksaglikla artsin insllh. Belirtilerin neydi acaba
Anladim cnm tsk edermCanım ben belirti yaşarken diyordumki yok ya betahcg salgılanmadan belirtimi yaşanır ama diğer hormobların yükselmesiyle yaşanıyormuş demekki göğüs büyümesi yada hassaslaşma yaşamadım sadece arada giren iğneleyici ağrılar vardı ağızda tükürük salgılanması artmıştı ve mens olacakmışım gibi karnıma giren ağrılar ama sürekli değil arada gelip gidiyordu dün arkadaşım bisküvi yerken o kadar midem bulandıki elindekinden dedim yeme şunu dalga geçtiler hamilemisin yoksa falan diye yok dedim ya mümkün değil(çünki ilk bebeğim tedaviyle oldu bir sene sadece yumurta geliştirmek için uğraştık ve bu tek ilişki ile oldu) sanmam diyordum dünden bugüne midemde yanma hafif bel ağrıları
İnşallah canımAnladim cnm tsk edermAllhn iznyle saglikla kucagina al jnsllh.
Bnm de gogsume sizi seklinde gelip giden bi agri vardi.arada oluo. Insllh bnm de ondandr
Demk ki ☺İnşallah canımbende göğsümde hassaslaşma şişme yok ama diyordum demekki ince bir sızıda yeterli oluyormuş
Birde canım şunu söylemeyi unuttum vucud ısım yüksek seyretti hep dün 37.5 görmüştüm hep 37 üstündeydiDemk ki ☺
Tsk ederm cnm cok yardimci oldun ❤Birde canım şunu söylemeyi unuttum vucud ısım yüksek seyretti hep dün 37.5 görmüştüm hep 37 üstündeydi
Sanki bozuk gibiKızlar test yaptım bole çıktı gebelik yok malesef dimi
Test bozuk başka varsa başka bi tane yapKızlar test yaptım bole çıktı gebelik yok malesef dimi
Banada öle geldi yaSanki bozuk gibi
Benmde böleydi cnm ya sonradan geçtiEki Görüntüle 2291414 kizlar testinde kuruma cizgisi olup da hamis olan var mi aranizda
HmmBenmde böleydi cnm ya sonradan geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?