Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ovulasyonun üzerinden 10. Gün erken gebelik testi ilk dakika çıktı yanlış olma ihtinali varmı?

Eklentiler

• 9A140C2E-4E8C-43B7-9476-053964D28C5C.webp
    16 KB · Görüntüleme: 97
Canım teşekkür ederim duramadım gittim hastaneyr 10 çıktı sonuç oğlumda ilk 17 ile öğrenmiştim şimdi katlamasını takip edeceğim
Hey masllh dha miniciiikk saglikla artsin insllh. Belirtilerin neydi acaba

Hey masllh dha miniciiikk saglikla artsin insllh. Belirtilerin neydi acaba
Canım ben belirti yaşarken diyordumki yok ya betahcg salgılanmadan belirtimi yaşanır ama diğer hormobların yükselmesiyle yaşanıyormuş demekki göğüs büyümesi yada hassaslaşma yaşamadım sadece arada giren iğneleyici ağrılar vardı ağızda tükürük salgılanması artmıştı ve mens olacakmışım gibi karnıma giren ağrılar ama sürekli değil arada gelip gidiyordu dün arkadaşım bisküvi yerken o kadar midem bulandıki elindekinden dedim yeme şunu dalga geçtiler hamilemisin yoksa falan diye yok dedim ya mümkün değil(çünki ilk bebeğim tedaviyle oldu bir sene sadece yumurta geliştirmek için uğraştık ve bu tek ilişki ile oldu) sanmam diyordum dünden bugüne midemde yanma hafif bel ağrıları

Anladim cnm tsk ederm Allhn iznyle saglikla kucagina al jnsllh.
Bnm de gogsume sizi seklinde gelip giden bi agri vardi.arada oluo. Insllh bnm de ondandr

Birde canım şunu söylemeyi unuttum vucud ısım yüksek seyretti hep dün 37.5 görmüştüm hep 37 üstündeydi
Tsk ederm cnm cok yardimci oldun ❤
Ates olcme hic aklima gelmedi ama kendimi hep sicak hissettim takip ettm birzck. Sonucunu 2 gun sonra gorucez artk

Kızlar test yaptım bole çıktı gebelik yok malesef dimi

Eklentiler

• 20190722_213335.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 75
Benim kasıklarımda adet agrısı gibi ağrılarım oluyordu gogsum aşırı hassadı adetim 1 gun gecikti ve evde idrar testi yaptim sonuc pozitifti

kizlar testinde kuruma cizgisi olup da hamis olan var mi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…