• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Testin sadece sonuç rakam yazan yerini atsana
Böyle işte ya sorma gerçekten bu ay tükendiğimi hissettim inşallah gönlüne göre olur seninde beraber güzel haberler alırız

Eklentiler

• IMG_1067.webp
    IMG_1067.webp
    6 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba. Benim 2-3 aydır adetim 21 günde falan geliyor dün sol kasığımda şiddetli ağrı vardı ve göğüs uçlarım acıyordu çok halsizdim. Adetime uygulama takvimine göre 3 gün var dün akşam üstü test yaptım silik çıktı 8 gibi bir daha yaptım az silik. Sabah kalkınca tekrar yaptım çıkmadı. Resimleri sırayla koyuyorum lütfen baka

Böyle işte ya sorma gerçekten bu ay tükendiğimi hissettim inşallah gönlüne göre olur seninde beraber güzel haberler alırız
Aminnn canım 🤲🤲🤲 adet olmadıktan sonra ümit var. Burda bir çok kişi okudum yükseliş gören

Amin güzel dualar için teşekkür ederim.
Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla sağlıkla kolayıkla en kısa en güzel zamanda nasip etsin.
hayır ilk idrarla yapmadım akşam üzeri işten eve gelince yaptım 1saat önce lavaboya girmiştim su içtim bekledim 1 saat sonra test yaptım Allaha şükür elhamdülillah hemen daha testi yapar yapmaz çıktı.
inanamadım 4,5-5 yıldır olmasını bekliyorduk.
İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur. Rabbimin razı olduğu kullarından olur.
Kan testin ne kaç canım. Acilde devlette nasıl alıyorlar

Merhaba, dongum 28-35 gun arasi degisiyor pek duzenli degil. 13. Gun ovulasyon testine basladim. 15.gun cizgi epey koyuydu ama hala ikisi ayni koyulukta degildi, bugun (16.gun) ayni olur diye dusundum ama tam tersi baya siliklesmis. Bu ay ovulasyon olmadi mi demek oluyor bu yoksa siliklesip tekrar koyulasabiliyor mu? Ilk hamileligimde 22.gun ovulasyon gormustum ama hatirlamiyorum pek siliklesip tekrar koyulasma oldu mu..

Back
X