Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bugün ovü testi yaptım adet biteli 10 gün oldu akıntım var yumurtlama olabilir diye yapıyım dedim ikinci çizgi biraz silik çıktı ama yumurtlama için çizginin koyu olması lazımmış bilemedim

Bugün ovü testi yaptım adet biteli 10 gün oldu akıntım var yumurtlama olabilir diye yapıyım dedim ikinci çizgi biraz silik çıktı ama yumurtlama için çizginin koyu olması lazımmış bilemedim
Ben hic ovulasyon testi falan yapmadim sadece yunurtlama gunlerimi takip ettim o kadar Rabbim yüzünü güldürsün işallah

Merhaba kizlar size ovulasyon testiyle ilgili birkac soru sorabilirmiyim yardimci olabilcek birileri varmidir ona gore soracagimmm

Merhaba kizlar size ovulasyon testiyle ilgili birkac soru sorabilirmiyim yardimci olabilcek birileri varmidir ona gore soracagimmm

Bugün kadın doğuma gideceğim bakalım sıkıntı varmı yokmu diye ama bebek için adetin 3. Günü gidiliyormuş ya

Kizlar ben ovulasyon testi aldim 26 gunde bir oluyorum simdi ben adetimin 5.gunu nezaman baslamam lazim

Adet bittikten hemen sonra baslamalisin
Birde birsey daha soracagim aklim karistir heryerde farkli yaziyorlar.. mesela yaptim tek cizgi negatif hergun pozitif cikana kadar yapacagim iki cizgiyi net gordugum zaman mi iliski gerceklesicek yardmci olrmusunuz lutfen

Birde birsey daha soracagim aklim karistir heryerde farkli yaziyorlar.. mesela yaptim tek cizgi negatif hergun pozitif cikana kadar yapacagim iki cizgiyi net gordugum zaman mi iliski gerceklesicek yardmci olrmusunuz lutfen
Evet 8. Gun baslamalisin. Canim T cizgisi C cizgisinden daha koyu olana kadar testine duzenli devam etmelisin. Eetesi gun yaptiguin testte T cizgisi siliklesip C cizgisi koyulasmaya baslayacak. O gun yumurta catladi demektir. T cizgisi C cizgisinden koyu oldugu gun catladigi gun arti 2 gun daha aralik vermeden iliski olmali.Testleri saat 12 ile 16 arasinda yapabilirsin. Her testi yapmadan 2 saat oncesinden sivi alimini birakmalisin. Testleri yaptikca uzerine tarih yaz ve hicbirini atma karsilastirirken kolaylik olur.. zorlandigin surece yazabilirsin bana..

Simdi okurken bile karisik geliyo valla canim benim seni rahatsiz edicem gibime geliyo acikcaso simdiden hakkini helal et valla asiri cocuk istiyorum sık denicem bu ay insallah tutar..ve ilk koyulasiyo sonra siliklesiyo ve ozaman catladi anlamina geliyo cok degisik ya cok tesekkur ederim gercekten ayrintili yazdigin icinn insallah beceririmmm

Ornegin t cizgisi koyu yakaladim bugun buseferde siliklesmesi icin yapmaya devam edicem t siliestiginde iliski olucak.t siliklesene kadar testi yapicam.iliski olunca tekrar test yapmaya devam edicekmiyim nasil olucak.birde normalde ikisi koyulastgnda ne oluyor ozaman iliski olmasi gerekmezmi

Arkadaşlar merhaba adetime 7 gün var 15 gün kala keskin kasık ağrıları,boğaz ağrısı,halsizlik,yorgunluk göğüslerim şişve ağrıyor ayakta beş dakikada dursam bel ağrım var geceleri bile ağrıyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Alıntı

günaydın bayanlar. benim en son adet tarihim 28 haziranda. Bu temmuzun 28 inde olmam lazımdı ancak olmadım hala. cumartesi günü hadi ovülasyon tesri deneyim dedim Ne cıkacak acaba diye :) Bi bakarmısınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…