- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Allah herkesin gonlune gore versinEvet neticelendi. Adet oldum tam günümde. Yine de doktora gittim enfeksiyon ihtimaline karşı. Çok şükür ki enfeksiyon yokmuş dediginiz gibi dönemsel veya korunmayı bıraktığımız için olabilirmiş.
Allah herkesin gonlune gore versin
Canim yumurtlaman yakın daha cok erken degilmiKızlar bugün kan verdim sonuç b hcg 2. Yumurtlamanın üzerindne 6 gün geçti. Gebelik hayallerim suya düşmeli mi
Ben hic ovulasyon testi falan yapmadim sadece yunurtlama gunlerimi takip ettim o kadar Rabbim yüzünü güldürsün işallahBugün ovü testi yaptım adet biteli 10 gün oldu akıntım var yumurtlama olabilir diye yapıyım dedim ikinci çizgi biraz silik çıktı ama yumurtlama için çizginin koyu olması lazımmış bilemedim
En az yandaki c çizgisi kadar koyu hatta ondan daha koyu olması lazımBugün ovü testi yaptım adet biteli 10 gün oldu akıntım var yumurtlama olabilir diye yapıyım dedim ikinci çizgi biraz silik çıktı ama yumurtlama için çizginin koyu olması lazımmış bilemedim
Merhaba kizlar size ovulasyon testiyle ilgili birkac soru sorabilirmiyim yardimci olabilcek birileri varmidir ona gore soracagimmm
Buyur canımMerhaba kizlar size ovulasyon testiyle ilgili birkac soru sorabilirmiyim yardimci olabilcek birileri varmidir ona gore soracagimmm
Adet bittikten hemen sonra baslamalisinKizlar ben ovulasyon testi aldim 26 gunde bir oluyorum simdi ben adetimin 5.gunu nezaman baslamam lazim
Ozaman 7 gun leke leke oluyor .. 8.gunumde baslimAdet bittikten hemen sonra baslamalisin
Birde birsey daha soracagim aklim karistir heryerde farkli yaziyorlar.. mesela yaptim tek cizgi negatif hergun pozitif cikana kadar yapacagim iki cizgiyi net gordugum zaman mi iliski gerceklesicek yardmci olrmusunuz lutfenAdet bittikten hemen sonra baslamalisin
Evet 8. Gun baslamalisin. Canim T cizgisi C cizgisinden daha koyu olana kadar testine duzenli devam etmelisin. Eetesi gun yaptiguin testte T cizgisi siliklesip C cizgisi koyulasmaya baslayacak. O gun yumurta catladi demektir. T cizgisi C cizgisinden koyu oldugu gun catladigi gun arti 2 gun daha aralik vermeden iliski olmali.Testleri saat 12 ile 16 arasinda yapabilirsin. Her testi yapmadan 2 saat oncesinden sivi alimini birakmalisin. Testleri yaptikca uzerine tarih yaz ve hicbirini atma karsilastirirken kolaylik olur.. zorlandigin surece yazabilirsin bana..Birde birsey daha soracagim aklim karistir heryerde farkli yaziyorlar.. mesela yaptim tek cizgi negatif hergun pozitif cikana kadar yapacagim iki cizgiyi net gordugum zaman mi iliski gerceklesicek yardmci olrmusunuz lutfen
Simdi okurken bile karisik geliyoEvet 8. Gun baslamalisin. Canim T cizgisi C cizgisinden daha koyu olana kadar testine duzenli devam etmelisin. Eetesi gun yaptiguin testte T cizgisi siliklesip C cizgisi koyulasmaya baslayacak. O gun yumurta catladi demektir. T cizgisi C cizgisinden koyu oldugu gun catladigi gun arti 2 gun daha aralik vermeden iliski olmali.Testleri saat 12 ile 16 arasinda yapabilirsin. Her testi yapmadan 2 saat oncesinden sivi alimini birakmalisin. Testleri yaptikca uzerine tarih yaz ve hicbirini atma karsilastirirken kolaylik olur.. zorlandigin surece yazabilirsin bana..
Ornegin t cizgisi koyu yakaladim bugun buseferde siliklesmesi icin yapmaya devam edicem t siliestiginde iliski olucak.t siliklesene kadar testi yapicam.iliski olunca tekrar test yapmaya devam edicekmiyim nasil olucak.birde normalde ikisi koyulastgnda ne oluyor ozaman iliski olmasi gerekmezmiEvet 8. Gun baslamalisin. Canim T cizgisi C cizgisinden daha koyu olana kadar testine duzenli devam etmelisin. Eetesi gun yaptiguin testte T cizgisi siliklesip C cizgisi koyulasmaya baslayacak. O gun yumurta catladi demektir. T cizgisi C cizgisinden koyu oldugu gun catladigi gun arti 2 gun daha aralik vermeden iliski olmali.Testleri saat 12 ile 16 arasinda yapabilirsin. Her testi yapmadan 2 saat oncesinden sivi alimini birakmalisin. Testleri yaptikca uzerine tarih yaz ve hicbirini atma karsilastirirken kolaylik olur.. zorlandigin surece yazabilirsin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?