• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

günaydın bayanlar. benim en son adet tarihim 28 haziranda. Bu temmuzun 28 inde olmam lazımdı ancak olmadım hala. cumartesi günü hadi ovülasyon tesri deneyim dedim Ne cıkacak acaba diye :) Bi bakarmısınz Eki Görüntüle 2283792
Tarihlerimi yanlış yazdin acaba canim daha temmuz 28 olmadi hala olmadim yazmisin benmi yanlis anladim

Tarihlerimi yanlış yazdin acaba canim daha temmuz 28 olmadi hala olmadim yazmisin benmi yanlis anladim
ay yanlış yazmısım ya canm kusura bakma 28 mayısda oldum. Bu haziran 28 de adet olmam lazımdı ancak olmadım olmadan 1 gün öncede ovülasyon testi yaptım bu şekilde cıktı. IMG_6597.webp

ay yanlış yazmısım ya canm kusura bakma 28 mayısda oldum. Bu haziran 28 de adet olmam lazımdı ancak olmadım olmadan 1 gün öncede ovülasyon testi yaptım bu şekilde cıktı.Eki Görüntüle 2284311
Anladim canim ama ben ovulasyon testi hic yapmadim sadecce yumurtlama takibi yapiyordum öyle kaldım suan 11+1 deyim gebelik şüphen varsa gecikmeden kan ttesti yaptır idrar testide yanılabiliyor benim idrar testim gebelikdede negatif çıkıyor 🤗🤗

Anladim canim ama ben ovulasyon testi hic yapmadim sadecce yumurtlama takibi yapiyordum öyle kaldım suan 11+1 deyim gebelik şüphen varsa gecikmeden kan ttesti yaptır idrar testide yanılabiliyor benim idrar testim gebelikdede negatif çıkıyor 🤗🤗
Günaydın canım hala adetim geçiyor bakalım karın ağrım var belki yeni olucam.

Canlar gebelik var mı sizce ikinciye silik cıktı bu arada

Eklentiler

• 20190708_073953.webp
    20190708_073953.webp
    44 KB · Görüntüleme: 136
Kızlar ben bu ay sadece 3 gün lekeleme tarzında adetim oldu sonra bitti dha sonra sürekli bir kasik agrisi ve göğüs agrisi çekiyorum neden dır acaba

Back
X