Inan bende sabredemedim günler geçmedi son 10 güne gelince dayamanadm hergun sabah 1 aksam bir test yaptım durdum tabi 10 gün önceden çıkmayacağını biliyorum ama merak işteinşallah canım yaaa çok merak ediyorum nasıl sabredicem bilmiyorum ☺☺ Sende de gaz var mı ? Bir de göğüs ucu ağrısı ve beyaz akıntı
Offf ben de şuan çok sabırsızım Ya evde 2 tane gebelik testi var ama çok erken olduğu icin yapmıyorummm mecbur beklicez bakalım hakkımızda hayırlısı olsun allah isteyen herkese tattırsın inşallah bu duyguyuInan bende sabredemedim günler geçmedi son 10 güne gelince dayamanadm hergun sabah 1 aksam bir test yaptım durdum tabi 10 gün önceden çıkmayacağını biliyorum ama merak işte
Yaaa inşallah canım inşallahhh hamilelik belirtisidir yaa çok umutlandımCanım belırtın hamılelık benım yumurtalardan 12 gun sonra idrar da silik cıktı adete 4 gun kala kan verdım 80 cıktı 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı adete 1 gun var inş güzel ilerler bence 3 gune ıdrar testı yapabilirsin
Benimkide ilk deneme daha bir aylık evliyim hatta tam bir ay bile olmadı ama evlat isteği herkezde aynı derecede olduğunu düşünüyorum 1 aylik olanda 1 yıllık olanda aynı hasretle evlat istiyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama benim aklımı kurcalayan o silik çizgi bir süre sonra kayboldu pazar günü kan vericez inşallah bi aksilik yoktur bende çok umutlandm çünküYaaa inşallah canım inşallahhh hamilelik belirtisidir yaa çok umutlandımgerçi daha ilk denememizzz. İlk denemede hamilelik ihtimali çok zor diyorlar Offf iyice kafam karıştı vallahi
Amin inşallah valla benim 15.test erkenden yapmaya başladım belki bir ümit erken döllenme olurda görürüm diyeOfff ben de şuan çok sabırsızım Ya evde 2 tane gebelik testi var ama çok erken olduğu icin yapmıyorummm mecbur beklicez bakalım hakkımızda hayırlısı olsun allah isteyen herkese tattırsın inşallah bu duyguyu
Foto yükleyemiyorum nedense yükleyebilsem testin fotosunu atardımYaaa inşallah canım inşallahhh hamilelik belirtisidir yaa çok umutlandımgerçi daha ilk denememizzz. İlk denemede hamilelik ihtimali çok zor diyorlar Offf iyice kafam karıştı vallahi
Hıc bellı olmaz canım inşallah vardırYaaa inşallah canım inşallahhh hamilelik belirtisidir yaa çok umutlandımgerçi daha ilk denememizzz. İlk denemede hamilelik ihtimali çok zor diyorlar Offf iyice kafam karıştı vallahi
İnşllah kuzumHıc bellı olmaz canım inşallah vardır
Yukleyebilirsen at mutlaka canımmmFoto yükleyemiyorum nedense yükleyebilsem testin fotosunu atardım
Uğraşıyorum ama olmuyoYukleyebilirsen at mutlaka canımmm
Ben gordum orda bi pembislik varUygulamadan yüklenmiyormus googledan yükleyebildim ilk başta daha koyuydu sonra hafifledi ben yanlis gormuyorum degil mi var yani fotografta tam belirgin cikmiyor ama aksam gozle gorunur sekilde görüyordum
Çok heyecanlıyım yaa inşallah bi aksilik olmadan ilerlemeye devam eder bebeğim pazar gününü iple çekiyorum ❤Ben gordum orda bi pembislik varhayrlisi olur insllh
Insllh cnm.Allh tamamina erdrsnÇok heyecanlıyım yaa inşallah bi aksilik olmadan ilerlemeye devam eder bebeğim pazar gününü iple çekiyorum ❤
Amin inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsinInsllh cnm.Allh tamamina erdrsn
Genelde evet öyle oluyor ama 4 gün neden gecikti ki diğer aylar böyle oluyormuyduKızlar ya adetim 4 gün gecikti belim çok ağrıyor. Test yaptım bugün erken gebelik testinden negatif çıktı. Birde göğüs hassasiyetim vardı o geçti bugün. Bu hassasiyet kaybolunca genelde adet olunuyor demi bi yorum yapsanız cuma günü hürmetine
Vallahi hic olmadi daha en fazla 1 gün gecikmisti . Çok ağrım var hap da içmiyorum varsa bişey diye. Gelen giden de yok . Çok az aciyor elleyince goguslerimgoguslerimGenelde evet öyle oluyor ama 4 gün neden gecikti ki diğer aylar böyle oluyormuydu
Içme içme kan testi vermismiydin daha önce yani vermediysen hiç bekleme evde yapılan testlere pek güvenmeyelim gidip kan verelim bende bir saate falan gitmeyi düşünüyorum bende gecikme olmadığı halde sen niye duruyorsun gecikmen var gecikmeenVallahi hic olmadi daha en fazla 1 gün gecikmisti . Çok ağrım var hap da içmiyorum varsa bişey diye. Gelen giden de yok . Çok az aciyor elleyince goguslerimgoguslerim
Fatmacım biraz moralman dustum bugün aksam uzeri bir test daha yapayım dedim tek çizgi cıktı silikten eser yok ama hala umudum var nedense bata 6 günvar hatta 5 birazdan gidip kan testi yaptirsam çıkar mı sence varsa var yoksa yok en azından ilaç kullanabilirimBen gordum orda bi pembislik varhayrlisi olur insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?