- 3 Haziran 2016
- 585
- 265
- 103
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk gebelıkte olmuştu o sızlama su an tekrardan hamıleyım dun degerım 79.4 tü daha pek belırtım yok inş hayırlısı olurKizlar cogu bayan gebelik belirtisi olarak adet olacakmisim gibi sancim vardi diyor ya tamamen ayni agri ve siskinlik oluyor mu? Benim reglim 2 gun gecti ama ara ara agri giriyor sanki rahmim sizliyor her an olacakmisim gibi bu sekilde belirti yasamismiydiniz?
Hayirlisi olsun allah kucagina almayi nasip etsin . Darisi basimiza insallahBenim ilk gebelıkte olmuştu o sızlama su an tekrardan hamıleyım dun degerım 79.4 tü daha pek belırtım yok inş hayırlısı olur![]()
Canım kan versene ya da idrar benım adete 5 gun kala ıkıncı cizgi cıktı ama silik sovra kan verdım hemen cıktı bence bır ıdrar testi yap belli olurHayirlisi olsun allah kucagina almayi nasip etsin . Darisi basimiza insallahsanki reglim ha geldi ha gelecek ayni siskinlik gerginlik agri var
Daha once bikac kere adet gecikmem olunca kan verdik husrana ugradik o yuzden esim bir hafta gecmeden test de almiyor kan da verdirmiyo uzuluyorum diyeCanım kan versene ya da idrar benım adete 5 gun kala ıkıncı cizgi cıktı ama silik sovra kan verdım hemen cıktı bence bır ıdrar testi yap belli olur
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla hayırlarla kucağına almayi nasip etsin isallahKızlar ben su an hamıleyım sanırsam bata 4 gun var ve dun kan testim 80 cıktı ama belırtılerın yok denecek kadar az bel ağrısı bellı belirsiz kasık agrısı yok gibi göğüs agrısı sadece bazen gerilme oluyor akıntı yol denecek kadar az bazen kendime acaba hamıle mıyım diye soruyorum![]()
İnşâllah canım benımHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla hayırlarla kucağına almayi nasip etsin isallah![]()
Benimde negatif cikmasi korkularrimdan biriydi ama boyle herseyde suphede kalırsın ya idrar testi yap yada 1 hafta gecikmende kan testine git canım benim isallah vardir herkezde agrilar belirtiler cok fazla oluyor bende karin kasik agrisi oldu ayaga kalkamadim enfeksiyon diye dr gittim muayenede kese gördü yani hic belli olmayabiliyor sen yinede dikkat et ve idrar testi yap benceKızlar bana da bi yorum yapsanizadetim 3 gün gecikti normalde adetten önce göğüslerim ağrırdı ağrımadı bu ay adet günümde ağrımaya başladılar elleyince açıyor. Akintim var ama çok değil kasiklarima bazen ağrı oluyor hafif geçiyor. Bu göğüsler beni şüphelendirdi bu sefer adet gecikmesinden sonra ağrımaya başladığı için.Acaba diyorum benim gibi oluo hamile kalan varmi. Test yapmaya korkuyorum negatif olucak diye.
Aynen canim. Bugün yaptım hem erken gebelik testi aldım 4 gün gecikmem var. Negatif çıktı . Hala adet olmadımBenimde negatif cikmasi korkularrimdan biriydi ama boyle herseyde suphede kalırsın ya idrar testi yap yada 1 hafta gecikmende kan testine git canım benim isallah vardir herkezde agrilar belirtiler cok fazla oluyor bende karin kasik agrisi oldu ayaga kalkamadim enfeksiyon diye dr gittim muayenede kese gördü yani hic belli olmayabiliyor sen yinede dikkat et ve idrar testi yap bence![]()
Neden olmasın inşallah meleğin seninledir 10 gün test için erken ama bir hafta sonra idrarda görülebilir canım bende seninle aynı durumdayım fakat benim 6 gün var gece test yaptım silik çizgiyi gördüm inşallah devamı gelir hamileyizdirherkese merhaba kızlar 24 yasindayim yeni evliyim , yumurtlamada gün aşırı çalıştık , adetime şuan 10 gün var fakat yumurtlamam bittiği halde beyaz akıntım geliyor, ayrıca çok fazla gazım var afedersiniz alttan üstten, bir de göğüs uçlarım çok acıyor hiç böyle olmazdı adet belirtilerimi 1 hafta önceden yasardım normalde ama şimdi erkenden bunları yaşamam beni biraz düşündürttü sizce hamilelik olabilir mi? Bir de bacak ağrım da var...( bu arada 12-14-16. Gunler calistik )
Neden olmasın inşallah meleğin seninledir 10 gün test için erken ama bir hafta sonra idrarda görülebilir canım bende seninle aynı durumdayım fakat benim 6 gün var gece test yaptım silik çizgiyi gördüm inşallah devamı gelir hamileyizdir![]()
Neden olmasın inşallah meleğin seninledir 10 gün test için erken ama bir hafta sonra idrarda görülebilir canım bende seninle aynı durumdayım fakat benim 6 gün var gece test yaptım silik çizgiyi gördüm inşallah devamı gelir hamileyizdir![]()
inşallah canım yaaa çok merak ediyorum nasıl sabredicem bilmiyorumNeden olmasın inşallah meleğin seninledir 10 gün test için erken ama bir hafta sonra idrarda görülebilir canım bende seninle aynı durumdayım fakat benim 6 gün var gece test yaptım silik çizgiyi gördüm inşallah devamı gelir hamileyizdir![]()
Canım belırtın hamılelık benım yumurtalardan 12 gun sonra idrar da silik cıktı adete 4 gun kala kan verdım 80 cıktı 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı adete 1 gun var inş güzel ilerler bence 3 gune ıdrar testı yapabilirsinherkese merhaba kızlar 24 yasindayim yeni evliyim , yumurtlamada gün aşırı çalıştık , adetime şuan 10 gün var fakat yumurtlamam bittiği halde beyaz akıntım geliyor, ayrıca çok fazla gazım var afedersiniz alttan üstten, bir de göğüs uçlarım çok acıyor hiç böyle olmazdı adet belirtilerimi 1 hafta önceden yasardım normalde ama şimdi erkenden bunları yaşamam beni biraz düşündürttü sizce hamilelik olabilir mi? Bir de bacak ağrım da var...( bu arada 12-14-16. Gunler calistik )
Akıntı hafifledi ama var göğüslerim şişti ama devamlı bi ağrı acı yok arada yokluyor genelde geceleri daha yoğun oluyor karnım ve kasiklarim çok agriyor gece yatamadım karnımın ağrısından 10 gün önceden başladı karın ağrım ve son 3-4 gündür degisik modlardayim duygusalim normalde koku pek almam ama gece eşim gelince 3-4 gündür git duş al öyle yat diye burnundan getiriyoruminşallah canım yaaa çok merak ediyorum nasıl sabredicem bilmiyorum ☺☺ Sende de gaz var mı ? Bir de göğüs ucu ağrısı ve beyaz akıntı