Tarihlerimi yanlış yazdin acaba canim daha temmuz 28 olmadi hala olmadim yazmisin benmi yanlis anladimgünaydın bayanlar. benim en son adet tarihim 28 haziranda. Bu temmuzun 28 inde olmam lazımdı ancak olmadım hala. cumartesi günü hadi ovülasyon tesri deneyim dedim Ne cıkacak acaba diye :) Bi bakarmısınz Eki Görüntüle 2283792
Anladim canim ama ben ovulasyon testi hic yapmadim sadecce yumurtlama takibi yapiyordum öyle kaldım suan 11+1 deyim gebelik şüphen varsa gecikmeden kan ttesti yaptır idrar testide yanılabiliyor benim idrar testim gebelikdede negatif çıkıyoray yanlış yazmısım ya canm kusura bakma 28 mayısda oldum. Bu haziran 28 de adet olmam lazımdı ancak olmadım olmadan 1 gün öncede ovülasyon testi yaptım bu şekilde cıktı.Eki Görüntüle 2284311
Günaydın canım hala adetim geçiyor bakalım karın ağrım var belki yeni olucam.Anladim canim ama ben ovulasyon testi hic yapmadim sadecce yumurtlama takibi yapiyordum öyle kaldım suan 11+1 deyim gebelik şüphen varsa gecikmeden kan ttesti yaptır idrar testide yanılabiliyor benim idrar testim gebelikdede negatif çıkıyor
Isallah gebesindirGünaydın canım hala adetim geçiyor bakalım karın ağrım var belki yeni olucam.
canım bu sabah adet oldumIsallah gebesindir
Beklemek lazim sabirla ben tam 6 sene bekledim Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün işallahcanım bu sabah adet oldum
Evet silik çizgi görünüyor canım, inşallah hamilesindir.Canlar gebelik var mı sizce ikinciye silik cıktı bu arada
Ayy silik görünüyor isallah hamilesindir canimCanlar gebelik var mı sizce ikinciye silik cıktı bu arada
Hic test yaptin mi cnmKızlar ben bu ay sadece 3 gün lekeleme tarzında adetim oldu sonra bitti dha sonra sürekli bir kasik agrisi ve göğüs agrisi çekiyorum neden dır acaba
Hayır test yapmadım lekelenmemden sonra 10 gün geçti gebelik varsa çıkarmı kiHic test yaptin mi cnm
Cikar cnm buyuk ihtimlleHayır test yapmadım lekelenmemden sonra 10 gün geçti gebelik varsa çıkarmı ki
Hadi inşallah pazartesi günü yapıyım ozamanCikar cnm buyuk ihtimlle
Bence yarin yap 10 gun gecmis yaniHadi inşallah pazartesi günü yapıyım ozaman
Bence yarin yap 10 gun gecmis yani
Lekeleme geçtikten sonra kasik ağrı ve göğüs agrım olmasa normal diycem ama bu ağrılar beni şüphede bırakıyoBence yarin yap 10 gun gecmis yani
Bunlr da insllh gebelktendr hadi hayrlisi ☺Lekeleme geçtikten sonra kasik ağrı ve göğüs agrım olmasa normal diycem ama bu ağrılar beni şüphede bırakıyo
Inşallah cnmBunlr da insllh gebelktendr hadi hayrlisi ☺
Istnblda nerde oturuosn cnm ben de istnbldymInşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?