- 3 Ekim 2018
- 237
- 261
- 53
- 28
Hastaneye gidemedim evde yaptım ama negatifYaptın mı canım test
Bende ez önce yaptım negatifHastaneye gidemedim evde yaptım ama negatifEki Görüntüle 2277317
Senin de hakkına hayırlısı olsun canım. Ya ümidim yok diyordum ama yine de üzüldüm canım yandı sanki. Eşime de belli edemiyorum üzüldüğümü ben üzülünce daha kötü oluyorBende ez önce yaptım negatif
İnşallah hamilesindir. Bende birçok belirtilerini gördüm gecikmem bile oldu ama negatifi gördüm. Belirtileri falan araştırma bence oluruna bırak. İnşallah hamilesindir. Biz bu ay da hüsrana uğradık sen uğramazsın umarımMerhaba bizde gecen ay asilama yaptik tutmadi bu ay esim aktardan aldigimiz kurlerden icti adetime 10 gun var ama sag kasigimda ara ara sanci var bu ay cok umutluyum sicak basmasi var sizde hamilelik belirtisimi
Aynen belli etme testi her yapınca olmıcak dı biliyorum neden aldım ki diyorum Hakkımızda hayırlısıSenin de hakkına hayırlısı olsun canım. Ya ümidim yok diyordum ama yine de üzüldüm canım yandı sanki. Eşime de belli edemiyorum üzüldüğümü ben üzülünce daha kötü oluyor
Amin insallah sizede Allah en kisa zamanda nasip etsinİnşallah hamilesindir. Bende birçok belirtilerini gördüm gecikmem bile oldu ama negatifi gördüm. Belirtileri falan araştırma bence oluruna bırak. İnşallah hamilesindir. Biz bu ay da hüsrana uğradık sen uğramazsın umarım
Valla bende aynı şeyi söyledim kendi kendime. Ama insan ne kadar kendi kendisine böyle söylese de ümit ediyor.Aynen belli etme testi her yapınca olmıcak dı biliyorum neden aldım ki diyorum Hakkımızda hayırlısı
Amin inşallah canım.Amin insallah sizede Allah en kisa zamanda nasip etsin
Merhaba canim hosgeldin isallah hamilesindir ama tek basina bu belirtiler belli olmaz kisiye göre değişiyor benim goguslerim sisti ve kasık ağrım oldu sadece bana kalırsa adetin gecikince yap idrar testi olmazsan adet kan verirsin isallah Rabbim gönlüne göre verirArkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum uzun zamandır yorumları takip ediyorum. Eşimle bebiş yapmaya karar verdik ve ilk kez 25 mayısta korunmadan ilişkiye girdik. Hesaplamalarima göre 28inde yumurtlama günümdü ve biz 28inde de ilişkiye girdik. Ayrıca 3 Haziranda da ilişkiye girdik. Adet günüm hesaplamarima göre 11-12 haziran genelde düzenli oluyorum. Ancak 26-27 mayıstan beri bende çok yoğun bir akinti var rengi de koyu sari. Çok araştırdım ve enfeksiyon da olabilirmiş ama bende idrar yaparken ağrı, yanma, kaşınma olmuyor veya akintimda herhangi bir koku yok. O yüzden hamilelikten şüphelenip bugün gebelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. Adetime 3-4 gün var. Benim sorum şu bu yoğun ve sari akinti hamilelik belirtisi olabilir mi? Ayrıca şu anda adet oncesi yaşadığım belirtileri de yaşıyorum. Göğüslerde şişkinlik ve ağrı, bel ağrısı gibi gibi. Sizce hamile olabilir miyim? Gebelik testini ne zaman tekrarlamalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba canim seni buldum bu baslikda hos geldin isallah hamilesindir canim benim ama dediklerin gebelik belirtisi cunku adetde batma olmuyor agri oluyor benimde tek tarafli ağrım ve batma olmuştu halada devam ediyor ani harekette sanki saplaniyor gibiydi goguslerde normal sislik vardi ama uclari kirmizi gibi diklesti uclarida aciyir sızlıyor herkeze gore degisir ama benim yasadiklarim bunlar Rabbim en yakin zamanda sevindirir isallah seninle beraber herkezideKızlar uzun zamandır buraya yazıyordum sizede yazıyım dedim 8 aydır bi umut bebek bekliyorum fakat tutmadı bir türlü. Adetim 2-3 gün ya erken ya geç oluyor. Yumurtlama dönemlerime denk getiriyorum yine olmuyor. Bu ay kasıklarımda batmalar oluyor adetim 2-3 gün sektiği için hep adet belirtisi diye umursamıyorum. Göğsümde yaklaşık 1 haftadır şişme ağrı oldu uçları hafif morarmış gbi belki adet belirtsidir bilemem. Karnımda ağrı oluyor adet olcakmışım gibi ama olamıyorum bir türlü normalde o ağrıdan 1-2 gün sonra adetim başlıyordu. 3-4 gündür ağrı var karnımda kasığımda da aynısı batmalar oluyor. Hamile kalan arkadaşlarım öğrenmeden önceki belirtileriniz nedir nasıl anlaşılır yazarsanız sevinirim
Ayy canımm iyi ki yazdın beni biliyorsun uzun zamandır gebelik istiyorum ama nasip olmuyor bir türlü. İki üç gün içinde adet olmazsam test yapmayı düşünüyorum ama heran adet olcakmışım gibi his oluyorMerhaba canim seni buldum bu baslikda hos geldin isallah hamilesindir canim benim ama dediklerin gebelik belirtisi cunku adetde batma olmuyor agri oluyor benimde tek tarafli ağrım ve batma olmuştu halada devam ediyor ani harekette sanki saplaniyor gibiydi goguslerde normal sislik vardi ama uclari kirmizi gibi diklesti uclarida aciyir sızlıyor herkeze gore degisir ama benim yasadiklarim bunlar Rabbim en yakin zamanda sevindirir isallah seninle beraber herkezide
Merhaba canim hosgeldin isallah hamilesindir ama tek basina bu belirtiler belli olmaz kisiye göre değişiyor benim goguslerim sisti ve kasık ağrım oldu sadece bana kalırsa adetin gecikince yap idrar testi olmazsan adet kan verirsin isallah Rabbim gönlüne göre verir
Ben de yarın yapıcam bakalım habire adet ağrısı var ama olmadı bi türlü yarın test yapıyım da bakalımHastaneye gidemedim evde yaptım ama negatifEki Görüntüle 2277317
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?