- 25 Aralık 2018
- 46
- 33
- 38
- 30
Muhtemelen gebelik var canım idrarda da gözüktüğüne göre varsa kesin kanda çıkar yarın bi yaptır bu arada belirtiler neydiKızlar bazı belirtilerim olunca 4 gün kala bata test yaptım ilk idrarla falan da değil çok çok silik ikinci çizgi çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Sol kasık ağrısı adet sancısı gibi, bel ağrısı, bir de göğüslerim çok sızlıyor adet öncesinden biraz darklı bir sızlama olunca akşam test yapayım dedim inşallah hamileyimdirMuhtemelen gebelik var canım idrarda da gözüktüğüne göre varsa kesin kanda çıkar yarın bi yaptır bu arada belirtiler neydi
Daha değişik derken daha mı şiddetliSol kasık ağrısı adet sancısı gibi, bel ağrısı, bir de göğüslerim çok sızlıyor adet öncesinden biraz darklı bir sızlama olunca akşam test yapayım dedim inşallah hamileyimdir
Evet daha şiddetli bugün arkadaşıma sarıldığımda bile acı hissettimDaha değişik derken daha mı şiddetli
Anladım canım kan testi yap da bize ver mujdeyi :)Evet daha şiddetli bugün arkadaşıma sarıldığımda bile acı hissettim
Bi yarın sabah da yapayım adet günümü bekleyeyim diyorum inşallah canım :) hepimize nasip olsunAnladım canım kan testi yap da bize ver mujdeyi :)
Yine hüsran canımMerhaba canim seni buldum bu baslikda hos geldin isallah hamilesindir canim benim ama dediklerin gebelik belirtisi cunku adetde batma olmuyor agri oluyor benimde tek tarafli ağrım ve batma olmuştu halada devam ediyor ani harekette sanki saplaniyor gibiydi goguslerde normal sislik vardi ama uclari kirmizi gibi diklesti uclarida aciyir sızlıyor herkeze gore degisir ama benim yasadiklarim bunlar Rabbim en yakin zamanda sevindirir isallah seninle beraber herkezide
Bende teşekkür ederim yardimci olmayi severim isallah iyi haberler alırız sendendeAmin çok teşekkür ederim. Adet günümü bekliyorum eğer gecikirse idrar testi yapacağım. Idrarda çıkmazsa kan testi yaptırırım. Cevabınız için teşekkür ederim.
Bende teşekkür ederim yardimci olmayi severim isallah iyi haberler alırız sendende
Canım olabilir tabiki. Sen yine bence adetin gecikince bi test al. Bunlar hamilelik belirtileri de olabiliyo çunkü.Merhaba arkadaşlar. Bende bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamamı yakaladım ve değerlendirdim. Ama benim 5 gün boyunca yumurtlama oldu. Adetime 3 gün var. Gögüslerimde şişlik be hassasiyet var. Kasıklarımda ağrı var. İshal oldum. Ve aşırı derecede mide yanması ekşimesi var. Boğazıma kadar midemin yanması geliyor. Ve bacaklarımda da ağrı var. Bunlar hamilelikten dolayı olabilir mi?
Erken değil canım yap benceMErhaba ben yeni evliyim. Eşimle geri çekilme yöntemini kullanarak korunuyoruz. İlaç veya kondom hiç kullanmadık. En son 2 hafta önce cinsel ilişki yaşadık. O dönem yumurtlama dönemime denk gelmiyordu. Normalde ayın 8 inde regl olmam lazımdı benim periyotlarım düzenlidir. Ama 1 hafta geçmesine rağmen regl olmadım. İlk defa bu kadar gecikti. En az 1 hafadır da sanki her an regl olacakmış gibi hissediyorum. İnanılmaz belim ağrıyor, memelerim inanılmaz hassas acıyo hatta,anormal olarak dikkkatim çok dağınık. Onun dışında kabuzlık,ve genel olarak vücutta bi huzursuzluk şişkinlik hali var. Sizce evdedir test yapmak içim erken mi? Hamile olmam mümkün mü
psikolojik gibi geldi bana adacayi icmeni oneririm iki kere ac karnina. demleme olacak poset cay degil. ama tabi zevk suyunda sperm bulunabiliyor hamile de olabilirsinArkadaşlar merhaba, ben size bişey sormak istiyorum önemli benim için adetime 3 gun falan kala gögüs ağrim başladı gerçi eşimle geri çekme yada prezervatif kullanıyoruz yani boşalma olayı yok ama geri cekmede ihtimal varya ondan da şuphelendim şu an adetimin üzerinden 5 gün geçti. Adet geçtikten 3 gün sonra predictor express testi yaptım daha sağlam olur o iyi diye sonuç negatif.
Hala bekliyorum gelen yok kasık ağrım, bacak ağrım, bel ağrım oluyo sürekli gögüslerim hala daha çok şiş sanki hergun daha da şişiyo, akıntım yok kuruyum bu aralar, ara ara midem bulaniyo gibi yada kendimi dinliyorum herhalde ben anlamadım hamilelik mi bu ben psikolojik mi yapiyorum.?
supheniz neticelendi mi bilmiyorum soylemek istedim korunmayi birakinca bende de benzer degisiklikler oldu vucudumdaArkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum uzun zamandır yorumları takip ediyorum. Eşimle bebiş yapmaya karar verdik ve ilk kez 25 mayısta korunmadan ilişkiye girdik. Hesaplamalarima göre 28inde yumurtlama günümdü ve biz 28inde de ilişkiye girdik. Ayrıca 3 Haziranda da ilişkiye girdik. Adet günüm hesaplamarima göre 11-12 haziran genelde düzenli oluyorum. Ancak 26-27 mayıstan beri bende çok yoğun bir akinti var rengi de koyu sari. Çok araştırdım ve enfeksiyon da olabilirmiş ama bende idrar yaparken ağrı, yanma, kaşınma olmuyor veya akintimda herhangi bir koku yok. O yüzden hamilelikten şüphelenip bugün gebelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. Adetime 3-4 gün var. Benim sorum şu bu yoğun ve sari akinti hamilelik belirtisi olabilir mi? Ayrıca şu anda adet oncesi yaşadığım belirtileri de yaşıyorum. Göğüslerde şişkinlik ve ağrı, bel ağrısı gibi gibi. Sizce hamile olabilir miyim? Gebelik testini ne zaman tekrarlamalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet neticelendi. Adet oldum tam günümde. Yine de doktora gittim enfeksiyon ihtimaline karşı. Çok şükür ki enfeksiyon yokmuş dediginiz gibi dönemsel veya korunmayı bıraktığımız için olabilirmiş.supheniz neticelendi mi bilmiyorum soylemek istedim korunmayi birakinca bende de benzer degisiklikler oldu vucudumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?