Bunlar kendi başına belirti degil heleki orucsan idararin saten koyudur canım ben yerlesme kanamasi hic yaşamadım ama aşırı halsizlik yorgunluk oluyo göğüslerinde varmi değişiklik idrar testi yapsaydin keske belirsizlik cok zorSkm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle
Cok iyi abliyorum seni tam 6 sene senin gibi her ay umutlandim ama nasip olmadi Rabbim zamanını biliyor tam vazgeçtiğim umutsuz olduğum anda iyi haber geldi isallah seninde olur isallah bu ay bari iyi haber alirsin cifte bayram olsun sana kuzum valla cok dua ediyorum sanadaAllah razı olsun canım benimBende anne olmak istiyorum artık psikolojim yerle bir oldu her ay bu sefer kesin hamileyim deyip hüsrana uğramak çok acı Allahım isteyen herkese sağlıkla çocuk vermeyi nasip etsin
Bana da bol bol duanı eksik etmediğn için sağol canım benim inşalah bu ay tutarr inşallahhCok iyi abliyorum seni tam 6 sene senin gibi her ay umutlandim ama nasip olmadi Rabbim zamanını biliyor tam vazgeçtiğim umutsuz olduğum anda iyi haber geldi isallah seninde olur isallah bu ay bari iyi haber alirsin cifte bayram olsun sana kuzum valla cok dua ediyorum sanada
Isallah canim benimBana da bol bol duanı eksik etmediğn için sağol canım benim inşalah bu ay tutarr inşallahh
Amiin canım çok sagol senınde bebegını saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın Rabbim .Rabbİm önce hiç çocuğu olmayan kardeslerıme nasıp etsın sonrada bana nasıp etsın hayrlısyla. Bende bu ay dusunmeyevem hamıle kalmak içinde uğrasmayacagım bakalım ya nasipArkadaşlar ben soğan kürü ile hamile kaldım. Ağzımda ne metal tadı oldu, ne idrar sıklığı. Zaten idrara sık çıkma gebe kaldığınızı öğrendikten sonra bir hafta on gün içinde başlıyor. Ne mememde şişlik oldu. Ne de yumurtlama günü şeffaf esneyen sümüksü bir akıntım oldu.
Ovulasyon günü itibari ile kasıklarımda çok ağrı oldu. Birde vaginal süt gibi krem gibi akıntı oldu. O akıntıdan şüphelendim. Öncesinde bir kimyasal gebeliğim oldu. Onda da olmuştu.
Hiç belirti de olmayabilir.
Ben ben ne zaman kafaya takmadım o zaman oldu. Doğruymuş
Dilerim ki Allah hepimizin kucağını doldursun. Sağlıkla bebekler versin bize. Dualarımız kabul olsun. Hepinizin duacısıyım. Nasıl bir his olduğunu bizden başka kimse anlayamaz. Hasretimizi anlayamaz.
Canım bulantı olacak diye birşey yok. 20 hafta hamilelik yaşadım ve bir kere bulantım yada kusmam olmadı. Allah gönlüne öre versin.Hamile veya bebişi olan arkadaşlar,
Adetim 21 gün gecikti. Henüz test yapmadım. İlk kez geçen ay 15 gün gecikmişti ve âdet olmuştum. (Adetlerim hep düzenliydi.) Doktorum rahmin gebeliğe hazırlanıyor gebelik istiyor demişti. Bu ay 21 gün oldu hala âdet olmadım. Ara ara kasık sancım var belim ara ara ağrıyor. Göğüslerim şişti ve uçları çatladı.
Ama bulantı hiç yok. O yüzden gebe değilimdir diyorum ve test yapmadan âdet bekliyorum şuan.
Bulantı kusma olmaması hamileysem bile şuan normal midir?
Canım bulantı olacak diye birşey yok. 20 hafta hamilelik yaşadım ve bir kere bulantım yada kusmam olmadı. Allah gönlüne öre versin.
Gözün aydınHamileyim canım bugün öğrendim☺
Gözün aydınAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım çoğu kişi adet olucam diye beklerken hamile çıkıyor zaten belirtileri aynı testini yap senBana yardımcı olur musunuz?
Bu ay gebelik planlıyorduk ovülasyon günlerini değerlendirdik. Birkaç belirtim vardı ama adet gecikmesini bekleyelim dedik. Adetim gecikti bugün 3. gün ama adet belirtilerim olduğu için yapmadım. Dün eşimle konuştum o da biraz daha bekleyelim dedi bugün de olmadım ama hala adet belirtilerim oluyor daha çokta idrara sıkışıkken karın ağrısı yaşıyorum aynı adet olacakmışım gibi bazen hiç sıkışmadan da bu belirtiler oluyor sağ kasığımda ağrı hissediyorum. Bugün de olmazsam yarın test yapacaz artık ama neden böyle oldum ki gebelik mi var acaba ondan olabilir mi ki
Bugünü de bi atlatayım kazasız inşallah yarın test yapacam hemen. Meraktan çatlayacam çok bi ümidim yok ama bakalım inşallah olmuştur bu ayCanım çoğu kişi adet olucam diye beklerken hamile çıkıyor zaten belirtileri aynı testini yap sen
Yaptın mı canım testBugünü de bi atlatayım kazasız inşallah yarın test yapacam hemen. Meraktan çatlayacam çok bi ümidim yok ama bakalım inşallah olmuştur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?