• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar uzun zamandır buraya yazıyordum sizede yazıyım dedim 8 aydır bi umut bebek bekliyorum fakat tutmadı bir türlü. Adetim 2-3 gün ya erken ya geç oluyor. Yumurtlama dönemlerime denk getiriyorum yine olmuyor. Bu ay kasıklarımda batmalar oluyor adetim 2-3 gün sektiği için hep adet belirtisi diye umursamıyorum. Göğsümde yaklaşık 1 haftadır şişme ağrı oldu uçları hafif morarmış gbi belki adet belirtsidir bilemem. Karnımda ağrı oluyor adet olcakmışım gibi ama olamıyorum bir türlü normalde o ağrıdan 1-2 gün sonra adetim başlıyordu. 3-4 gündür ağrı var karnımda kasığımda da aynısı batmalar oluyor. Hamile kalan arkadaşlarım öğrenmeden önceki belirtileriniz nedir nasıl anlaşılır yazarsanız sevinirim 🤗

Yaptın mı canım test
Hastaneye gidemedim evde yaptım ama negatif 😔
image.webp

Niye böyle oluyor ya tamam ümidim yoktu adet belirtileri gördüm diye ama hala daha adet olmadım.

Olmadım ama araştırmalar sonuçu adet her an kopacakmış gibi şişme terleme böyle adet olamayınca böyle bir sıkıntı Sivilce Len mi büyük tuvalete çıkamama

Merhaba bizde gecen ay asilama yaptik tutmadi bu ay esim aktardan aldigimiz kurlerden icti adetime 10 gun var ama sag kasigimda ara ara sanci var bu ay cok umutluyum sicak basmasi var sizde hamilelik belirtisimi

Bende ez önce yaptım negatif
Senin de hakkına hayırlısı olsun canım. Ya ümidim yok diyordum ama yine de üzüldüm canım yandı sanki. Eşime de belli edemiyorum üzüldüğümü ben üzülünce daha kötü oluyor 😢

Ayrica dunden beride vajinamda cok fazla kasinti ve yanma var enfeksiyondan korkuyorum eger bebek varsa ona etki edermi kafamda deli sorular

Merhaba bizde gecen ay asilama yaptik tutmadi bu ay esim aktardan aldigimiz kurlerden icti adetime 10 gun var ama sag kasigimda ara ara sanci var bu ay cok umutluyum sicak basmasi var sizde hamilelik belirtisimi
İnşallah hamilesindir. Bende birçok belirtilerini gördüm gecikmem bile oldu ama negatifi gördüm. Belirtileri falan araştırma bence oluruna bırak. İnşallah hamilesindir. Biz bu ay da hüsrana uğradık sen uğramazsın umarım 🙏🏻

Senin de hakkına hayırlısı olsun canım. Ya ümidim yok diyordum ama yine de üzüldüm canım yandı sanki. Eşime de belli edemiyorum üzüldüğümü ben üzülünce daha kötü oluyor 😢
Aynen belli etme testi her yapınca olmıcak dı biliyorum neden aldım ki diyorum Hakkımızda hayırlısı

İnşallah hamilesindir. Bende birçok belirtilerini gördüm gecikmem bile oldu ama negatifi gördüm. Belirtileri falan araştırma bence oluruna bırak. İnşallah hamilesindir. Biz bu ay da hüsrana uğradık sen uğramazsın umarım 🙏🏻
Amin insallah sizede Allah en kisa zamanda nasip etsin

Aynen belli etme testi her yapınca olmıcak dı biliyorum neden aldım ki diyorum Hakkımızda hayırlısı
Valla bende aynı şeyi söyledim kendi kendime. Ama insan ne kadar kendi kendisine böyle söylese de ümit ediyor.

Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum uzun zamandır yorumları takip ediyorum. Eşimle bebiş yapmaya karar verdik ve ilk kez 25 mayısta korunmadan ilişkiye girdik. Hesaplamalarima göre 28inde yumurtlama günümdü ve biz 28inde de ilişkiye girdik. Ayrıca 3 Haziranda da ilişkiye girdik. Adet günüm hesaplamarima göre 11-12 haziran genelde düzenli oluyorum. Ancak 26-27 mayıstan beri bende çok yoğun bir akinti var rengi de koyu sari. Çok araştırdım ve enfeksiyon da olabilirmiş ama bende idrar yaparken ağrı, yanma, kaşınma olmuyor veya akintimda herhangi bir koku yok. O yüzden hamilelikten şüphelenip bugün gebelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. Adetime 3-4 gün var. Benim sorum şu bu yoğun ve sari akinti hamilelik belirtisi olabilir mi? Ayrıca şu anda adet oncesi yaşadığım belirtileri de yaşıyorum. Göğüslerde şişkinlik ve ağrı, bel ağrısı gibi gibi. Sizce hamile olabilir miyim? Gebelik testini ne zaman tekrarlamalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba canim hosgeldin isallah hamilesindir ama tek basina bu belirtiler belli olmaz kisiye göre değişiyor benim goguslerim sisti ve kasık ağrım oldu sadece bana kalırsa adetin gecikince yap idrar testi olmazsan adet kan verirsin isallah Rabbim gönlüne göre verir🙏🙏

Kızlar uzun zamandır buraya yazıyordum sizede yazıyım dedim 8 aydır bi umut bebek bekliyorum fakat tutmadı bir türlü. Adetim 2-3 gün ya erken ya geç oluyor. Yumurtlama dönemlerime denk getiriyorum yine olmuyor. Bu ay kasıklarımda batmalar oluyor adetim 2-3 gün sektiği için hep adet belirtisi diye umursamıyorum. Göğsümde yaklaşık 1 haftadır şişme ağrı oldu uçları hafif morarmış gbi belki adet belirtsidir bilemem. Karnımda ağrı oluyor adet olcakmışım gibi ama olamıyorum bir türlü normalde o ağrıdan 1-2 gün sonra adetim başlıyordu. 3-4 gündür ağrı var karnımda kasığımda da aynısı batmalar oluyor. Hamile kalan arkadaşlarım öğrenmeden önceki belirtileriniz nedir nasıl anlaşılır yazarsanız sevinirim 🤗
Merhaba canim seni buldum bu baslikda hos geldin isallah hamilesindir canim benim ama dediklerin gebelik belirtisi cunku adetde batma olmuyor agri oluyor benimde tek tarafli ağrım ve batma olmuştu halada devam ediyor ani harekette sanki saplaniyor gibiydi goguslerde normal sislik vardi ama uclari kirmizi gibi diklesti uclarida aciyir sızlıyor herkeze gore degisir ama benim yasadiklarim bunlar Rabbim en yakin zamanda sevindirir isallah seninle beraber herkezide

Merhaba kızlar. Artık deminden beri gülüyorum, neden derseniz yazmak için girdim bir de ne göreyim, hepimiz aynı şeyleri yazıyoruz, çok tatlıyız😂
Ben de 19 Mayısta adet oldum, 30günde bir oluyorum. Ovülasyon testi ile takip ettim ve 11 gün sonra 30unda piki gördüm. 30unu ve 1 Haziran ı değerlendirdim, malum 31i Kadir gecesiydi.
Şimdi ise ciddi kasık batmalarım ve sancılarım var. Sanki göğüs uçlarımı ara ara biri çimdikliyor, dokundukça acıyor ve inanılmaz şiştiler. İdrarımda da ilginç bir koku fark ediyorum.
Öyle belirtiler yaşıyorum ki zaten hamile değilsem doktora gidicem, hiç böyle şeyler yaşamadım çünkü..
Daha 9 gün var bat’a Allahtan testleri toplu almışım😂 her gün başladım gene yapmaya. Artık ne kadar çok yaptıysam gözüme çizgiler görünmeye başladı. İçimden de bir ses yumurtlaman erken oldu, sonuç erken çıkabilir diye gazlıyor beni. 🤦🏻‍♀️Ama fotoğrafta görünmüyor. Eşimi çağırdım o da belli belirsiz dedi 😂 Allah sonumuzu hayretsin. Seviyorum hepinizi kardeşlerim❤️

Eklentiler

• 1B11437E-B1DF-44F8-9A2D-97BC42EF0CC4.webp
    1B11437E-B1DF-44F8-9A2D-97BC42EF0CC4.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba canim seni buldum bu baslikda hos geldin isallah hamilesindir canim benim ama dediklerin gebelik belirtisi cunku adetde batma olmuyor agri oluyor benimde tek tarafli ağrım ve batma olmuştu halada devam ediyor ani harekette sanki saplaniyor gibiydi goguslerde normal sislik vardi ama uclari kirmizi gibi diklesti uclarida aciyir sızlıyor herkeze gore degisir ama benim yasadiklarim bunlar Rabbim en yakin zamanda sevindirir isallah seninle beraber herkezide
Ayy canımm iyi ki yazdın beni biliyorsun uzun zamandır gebelik istiyorum ama nasip olmuyor bir türlü. İki üç gün içinde adet olmazsam test yapmayı düşünüyorum ama heran adet olcakmışım gibi his oluyor 😐

Merhaba canim hosgeldin isallah hamilesindir ama tek basina bu belirtiler belli olmaz kisiye göre değişiyor benim goguslerim sisti ve kasık ağrım oldu sadece bana kalırsa adetin gecikince yap idrar testi olmazsan adet kan verirsin isallah Rabbim gönlüne göre verir🙏🙏

Amin çok teşekkür ederim. Adet günümü bekliyorum eğer gecikirse idrar testi yapacağım. Idrarda çıkmazsa kan testi yaptırırım. Cevabınız için teşekkür ederim. 😇

Kızlar bazı belirtilerim olunca 4 gün kala bata test yaptım ilk idrarla falan da değil çok çok silik ikinci çizgi çıktı sizce umutlanmalı mıyım

Eklentiler

• FD7FCB4F-9A06-4361-A773-97513A8AE561.webp
    FD7FCB4F-9A06-4361-A773-97513A8AE561.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 141
Back
X