Kızlar benim erken hamilik belirtilerimde şunlar vardı;
***KABIZLIK
Şişkinlik
Kasık,bel ve karın ağrısı
Gaz (çok fazla gaz çıkarıyordum afedersiniz)
Uyku hali ( yorgunluk yoktu sadece sebepsiz uyumak istiyordum)
Yüzümde artan sivilceler (normalde hiç çıkmazlar)
***GÖĞÜS HASSASİYETİ
Evet hanımlar son olarak göğüs hassasiyetimi şöyle izah edeyim: Ben hayatımın hiç bir evresinde asla göğüs ağrısı ve hassasiyet yaşamadım. Adet öncesi, sonrası hiç yani. Hamile kaldığımın bir ay öncesi benim göğüsler nasıl şişti, etrafında tomurcuklar falan oluştu ben hamileyim sandım ama geçti. Adetime 10 gün vardı başlamıştı. Hamile kaldığım ay ise adetime yine 10 gün var yine şişti göğüslerim ama böyle bişey yok. Elbise giyemiyordum, kollarımı hareket ettiremiyordum, biriyle sarılırken bile acayip yanıyordu. Bu ağrıdan dolayı günlerce ağladım. İlk defa böyle olduğumda adet günümden 1 gün önce gitti. Ama hamile kaldığım ay 1 buçuk ay boyunca devam etti. Halada ediyor. Göğüsler kaşınıyor, geriliyor gibi oluyor.
Elimden geldiğince açıklayıcı bir şekilde sizlerle paylaştım. Bende buralarda çok belirtiler aradım ama hep hüsran oldu. Tam dedim ki "Allahım herşey senden ben elimden geleni yaptım demekki bir bildiğin var ki uzatıyorsun bu süreyi" o ay hamileydim. Ve ben hamile kaldığım ay b12 ve folik asit takviyesine başlamıştım.
Bu iş biraz üstüne düşmeyle birazda tevekkülle oluyor. Yani bizler elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi.
Hamile ağzımla ve yüreğimle rabbimden tek dileğim Allahım düşmanımı bile evlat kokusuyla sınamasın. Nerde evlat özlemiyle yanan varsa yüreğini söndürsün. Herkese hayırlı, sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin. Hamile olanlarada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. (Amin)