Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaslar en son 26 aralikta adet oldum bu ay 20sinde adet olmam gerekiyodu ama 12 ocakta yumurtam catladi ve o gunu degerlendirdik hala adet olmadim sabah test yaptim negatif cikti sizce varmidir bisey yoksa yumurtlamadan sonra 14 gun gecmesi mi lazim adet icin
Bi kaç gun daha bekle tekrarla, yada kan ver en garantilisi o

arkadaşlar merhabalar , adetim her ayın 24 veya 25inde başlıyor ama ınun öncesinde kahverengimsi akıntılarla kendini belli ediyordu. en son adetimi 31 aralıkta oldum ve doğum kontrol hapının düzensiz kullandım. biraz mide bulantısı var psikolojik mi bilmiyorum :( daha önce 2 kez test yaptırdım yaz aylarında birşey çıkmayınca insan bi kötü oluyor sizce daha beklemeli miyim ? erken mi kan testi için

Bu sabah adet oldum ve moral olarak sifir ne gerekiyosa denedik ovuluasyon takibi yaptim ona gore degerlendirdik ama yine yok elden baska ne gelir ki

Kızlar bugün adet günümdü.Normalde adetime 5 gün kala göğüs ağrım başlardı.Bu kez tam bugün başladı.Ve dün gece ve bugün ara ara bıçak saplar gibi kasiklarıma ağrı girip çıkıyor sürekli değil ama canımı yakıyor.Cok arada belim ağrıyor hafif.Baska belirtim yok.26 günde bir adet olurum normalde sabahtan gelir.Bugun artık akşam oldu gelen giden yok.Hic adetim geçilmezdi.Bana biraz yorum yapsanız:dua: Bir de coraspin içiyordum ben bu ay bıraktım kullanmayı.Onu biraktiğim için de gecikmiş olabilir mi . :dua:

Bu sabah adet oldum ve moral olarak sifir ne gerekiyosa denedik ovuluasyon takibi yaptim ona gore degerlendirdik ama yine yok elden baska ne gelir ki
Sıkmayın canınızı. Bizde 1 yıl boyunca denedik tam ümidimi kestiğim anda buldu beni yavruşum. Allahtan ümidinizi kesmeyin. Size tek tavsiyem inşallah yapabilirsiniz hamilelik düşüncesiyle beraber olmayın eşinizle. Bu sizi strese sokuyor o zamanda gecikiyor. Kendinizi rahat bırakın. Eğer doktor kontrolündeyseniz ve doktor bişeyiniz yok diyosa korkmayın. Herşeyin bir zamanı var. Zamanı geldiğinde sizinde meleğiniz sizi bulacak inşallah :)

Kızlar benim erken hamilik belirtilerimde şunlar vardı;
***KABIZLIK
Şişkinlik
Kasık,bel ve karın ağrısı
Gaz (çok fazla gaz çıkarıyordum afedersiniz)
Uyku hali ( yorgunluk yoktu sadece sebepsiz uyumak istiyordum)
Yüzümde artan sivilceler (normalde hiç çıkmazlar)
***GÖĞÜS HASSASİYETİ
Evet hanımlar son olarak göğüs hassasiyetimi şöyle izah edeyim: Ben hayatımın hiç bir evresinde asla göğüs ağrısı ve hassasiyet yaşamadım. Adet öncesi, sonrası hiç yani. Hamile kaldığımın bir ay öncesi benim göğüsler nasıl şişti, etrafında tomurcuklar falan oluştu ben hamileyim sandım ama geçti. Adetime 10 gün vardı başlamıştı. Hamile kaldığım ay ise adetime yine 10 gün var yine şişti göğüslerim ama böyle bişey yok. Elbise giyemiyordum, kollarımı hareket ettiremiyordum, biriyle sarılırken bile acayip yanıyordu. Bu ağrıdan dolayı günlerce ağladım. İlk defa böyle olduğumda adet günümden 1 gün önce gitti. Ama hamile kaldığım ay 1 buçuk ay boyunca devam etti. Halada ediyor. Göğüsler kaşınıyor, geriliyor gibi oluyor.

Elimden geldiğince açıklayıcı bir şekilde sizlerle paylaştım. Bende buralarda çok belirtiler aradım ama hep hüsran oldu. Tam dedim ki "Allahım herşey senden ben elimden geleni yaptım demekki bir bildiğin var ki uzatıyorsun bu süreyi" o ay hamileydim. Ve ben hamile kaldığım ay b12 ve folik asit takviyesine başlamıştım.
Bu iş biraz üstüne düşmeyle birazda tevekkülle oluyor. Yani bizler elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi.

Hamile ağzımla ve yüreğimle rabbimden tek dileğim Allahım düşmanımı bile evlat kokusuyla sınamasın. Nerde evlat özlemiyle yanan varsa yüreğini söndürsün. Herkese hayırlı, sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin. Hamile olanlarada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. (Amin)

***KABIZLIK
Şişkinlik
***GÖĞÜS HASSASİYETİ
Evet hanımlar son olarak göğüs hassasiyetimi şöyle izah edeyim: Ben hayatımın hiç bir evresinde asla göğüs ağrısı ve hassasiyet yaşamadım. Adet öncesi, sonrası hiç yani. Hamile kaldığımın bir ay öncesi benim göğüsler nasıl şişti, etrafında tomurcuklar falan oluştu ben hamileyim sandım ama geçti. Adetime 10 gün vardı başlamıştı. Hamile kaldığım ay ise adetime yine 10 gün var yine şişti göğüslerim ama böyle bişey yok. Elbise giyemiyordum, kollarımı hareket ettiremiyordum, biriyle sarılırken bile acayip yanıyordu. Bu ağrıdan dolayı günlerce ağladım. İlk defa böyle olduğumda adet günümden 1 gün önce gitti. Ama hamile kaldığım ay 1 buçuk ay boyunca devam etti. Halada ediyor. Göğüsler kaşınıyor, geriliyor gibi oluyor.

Elimden geldiğince açıklayıcı bir şekilde sizlerle paylaştım. Bende buralarda çok belirtiler aradım ama hep hüsran oldu. Tam dedim ki "Allahım herşey senden ben elimden geleni yaptım demekki bir bildiğin var ki uzatıyorsun bu süreyi" o ay hamileydim. Ve ben hamile kaldığım ay b12 ve folik asit takviyesine başlamıştım.
Bu iş biraz üstüne düşmeyle birazda tevekkülle oluyor. Yani bizler elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi.

Hamile ağzımla ve yüreğimle rabbimden tek dileğim Allahım düşmanımı bile evlat kokusuyla sınamasın. Nerde evlat özlemiyle yanan varsa yüreğini söndürsün. Herkese hayırlı, sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin. Hamile olanlarada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. (Amin)

cok tesekkurler, amin. Sizinde hayirli olsun bebeginiz :) Peki kasik agriniz nasildi? Onu da tarif edebilir misiniz? Mesela ne kadar surdu? Nasildi?

***KABIZLIK
Şişkinlik
***GÖĞÜS HASSASİYETİ

Amin kardeşim duan için sağol :) benimde hiç göğüs hassasiyeti olmazdi geçen ay oldi bir tek hatta dedim ki kesin hamileyimdir sonra adet oldum bu ay ne olur bilmem herşeyin hayırlısı. Rabbim yüzümüzü güldürsün

Amin kardeşim duan için sağol :) benimde hiç göğüs hassasiyeti olmazdi geçen ay oldi bir tek hatta dedim ki kesin hamileyimdir sonra adet oldum bu ay ne olur bilmem herşeyin hayırlısı. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Benimde kasıkta ağri biraz bulantı gibi şeyler oluyor ara ara ama çok sık değil o yüzden bilemiyorun bide bi sinirlilik gerginlik var

Back
X