Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım beta 5 ve üzeri çıkarsa yükselme varsa gebelik belirtisi olarak kabul ediliyor.Kimi insanda üzerine görme denen olay yaşanabilir.Hamilelik le regl ağrısı arasında neredeyse hiçbir fark yok.Bazen yerleşme kanaması dediğimiz kanamalar yaşanabiliyor ve bu kanamalar kişiden kişiye değişkenlik gösterir.Kimisi 2 gün regl oluyor gibi yaşar kimisinden ara ara gelir.Kesin sonuç için bir kaç gün sonra kanaman kesilirse beta ya baktır ve ozamana kadar ağır işler yapmaktan kaçın.İnşallaj hamilesindir

meraba arkadaslar yardımınıza bilginize alırsam cok iyi olur. Adetim 28 ekimde başlamıstı bu kasım 28 de adet olmam gerkiyordu ve bugun 14. günüm hala adet olmadım. Ayıptır solemesi peçeteye silerken küçük damla kırmızı kan geldi peceteye galiba adet olcam o kan damlasından başka gelmedi bakalm adet olursam 1-2 güne gelir. sizce nedir. :(

arkadaşlar ben adet düzensizliği olan biriyim 57 gün oldu bugün 3 gündür göbek deliği altında sol kasıgımda gaz sancısı gibi agrı var göğüs kenarında meme uçlarında acı var yardım edin testmi yapayım evdee kanmı vereyim nezaman ne yapmalıyım ve cocuğum olmuyor tedavi falan gördüm gecen sene

arkadaşlar ben adet düzensizliği olan biriyim 57 gün oldu bugün 3 gündür göbek deliği altında sol kasıgımda gaz sancısı gibi agrı var göğüs kenarında meme uçlarında acı var yardım edin testmi yapayım evdee kanmı vereyim nezaman ne yapmalıyım ve cocuğum olmuyor tedavi falan gördüm gecen sene
Evde test yap canım önce

Merhaba kızlar benim adetime 2 gün var ara ara kasiklarima batma oluyor tüm ay boyunca ayaklarım hep üşüyorduu ama 2 gündür vucümda ateşlenme oluyor anlamadığım duygular içindeyim bu arada benim adetim hep normal tarihinden 3 gün önce olurdu adet olucakmisim gibi bacak ağrısı vardı bugün azaldı ama adet olmadım bide 3 gün önce acayip derecede akintim oldu sizce kızlar

Merhaba kızlar benim adetime 2 gün var ara ara kasiklarima batma oluyor tüm ay boyunca ayaklarım hep üşüyorduu ama 2 gündür vucümda ateşlenme oluyor anlamadığım duygular içindeyim bu arada benim adetim hep normal tarihinden 3 gün önce olurdu adet olucakmisim gibi bacak ağrısı vardı bugün azaldı ama adet olmadım bide 3 gün önce acayip derecede akintim oldu sizce kızlar
Test yap çıkar varsa

Korkuyorum negatif çıkar diye adet günümü bekliyim eğer negatif çıkarsa hayal kırıklığı olur

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım 18 kasım 2018 de evlendim 22 kasımda 2018 de adet oldum ve ondan sonra hiç adet olmadım şuan 12 ocak 2018 tarihindeyiz aralığın 18lerinde kasiklarimda batmalar ve cok hafif ara kanamalarim oluyordu fakat bende 6 cm miyom var adetim gecikirdi ama hiç bu kadar olmamıştım 3 kez kan tahlili birçok kez idrar tahlili yaptık hepsi negatif daha sonra doktorum ultrasona baktı miyomdan olmadığımı belirtti tarlusal verdi kullandım tık yok yine gittim sol yumurtada yumurtlama kistim olusmus şimdi bana progestan iğne verdi yalnız içinde 5 adet bulunan iğnenin sadece 3 tanesini aynı anda tek seferde vurulmami söyledi onuda yaptırdım 4 gün oldu hala adet olmadım belirti olarak karnim cok sis bel karın göğüs ağrısı yorgunluk çok uyku uyuma ve çok yemek yeme isteği var uykudan kastım gece 1 veya 2 gibi uyuyup ertesi gün 10bucukta kalkıp tekrar 11 den 1 e kadar uyuyorum ayrıca sık idrara çıkıyorum saatte bir neredeyse geceleri de uyanıyorum hiç hatırlamazdım geceleri idrara kalktığımı lütfen bilgi verin kızlar depresyona girdim sanki adet olamamak çok kötü birşey

Eğer kanda hamilelik yoksa. Muhtemelen yeni evlendiğinden hormonların duzensizlesti. Ilk evlendigin aylar karin kasik agrilari cok oluyor. Yeni bir duzen sonuçta. Uyku halin cinsel ilişkiden kaynaklı olabilir sonuçta halsizlik yapıyor. Hâlâ ben ertesi gün uyanmakta zorlanıyorum.

Kizlar merhaba, çok merak ediyorum bu konuyu. Şimdi ben genede 28. Veya 29. Gunlerde adet olurum. Ama gecen sene anyibiyotik kullanmıştım o zaman adetim 20 gun gecikti hatta kac test yaptim hatirlamiyorum kasiklarimda agrilar oldu goguslerim şişmişti falan hamilelik yoktu tam 20 gun sonra geldi. Bu ayda cok agir bi grip gecirdim farkli farkli 2 antibiyotik kullandim. Tabi bu esnada esimle geri cekme olarak korunduk bu ay için. Simdide adetime 10 gun var sadece ara ara kasiklarimda ve belde agrim, genital bolgede kaşıntım ve akıntım var onun haricinde bişey yok. Hatta galiba kaşıntı ve akıntı antibiyotik kaynaklı da olabilir o zaman geciktiğimde de yaşadım. Ama bu ay biraz şupheli ondanda korktum simdilik cocuk istemedigimden, başına boyle bisey gelen varmı merak ettim yani hamilelik midir yoksa antibiyotik yuzunden mi bilemedim sormak istedim yardimci olursaniz cok sevinirim :KK43:

Mrblar kızlar ben yeni katıldım. Benim bat günüm normalde 5 gün gelirdi 28-29 günde bir gelirdi, geçan ay 14 15 16 Aralık’ta geldi sonra 3 Ocak’ta yumurtlama gördüm ama akşam üstü kahve ren lekelemeler gelmeye başladı sonra biraz kana geçti ayni Aralık’ta batım gibi 3 gün geldi. Bu ay yumurtlama teste bakmadım ama ayın 12 dan 3 gündür kast sol tarafı, bacak, karın şışı, dizim, hep ağrıyor. Sizlerde böyle olan oldumu bat arası 17 gün? Yardımcı olurmusunuz?

Merhaba arkadaslar,
Bende hala beklemedeyim. Gecen ay da malesef tutmadi.

Bu ay kafamdan attim dedim nasilsa olmuyor.
Ama bazi tuhafliklar oldu bu ay da. Sizlerle paylasiyorum

38. Gun adet olmam gerekiyor bugun 33. Gunumdeyim.

1. Yumurtlama gununden bu yana sislik var karnimda ve iliski sirasi da da agri hissediyirum
2. Goguslerimde 3-4 gundur sislik ve agri var ayrica bu ay uclari cok hassas.
3. Dun aksam yani 32. Gununde sag kasigimda resmen yarim saat suren bir igne batmasi ysadim nefesim kesildi yarim saat boyunca araliksiz degildi bi igne batmasi oluyodu 2-3 saniye suruyodu geciyodu arkasindan yine ayni sekilde ve bu yarim saatten sonra hafifledi.
4. Adetimin olmasina 4-5 gun kaldi fakat beyaz akiskan bir akintim var sanki yumurtlama zamanimdaki gibi
5. Bugun sanki adet olcakmisim gibi ara ara sanci oluyo gibi ama sonrasinda geciyo ve daha 4-5 gun var adetime.

Acaba gercekten adet mi olucam merak icersindeyim

Merhaba arkadaşlar, açıkçası bütün yorumları tek tek oturup okuyamadım ama internette de araştırdığım kadarıyla gebe olduğu halde birkaç ay hala regl olanlar varmış. Bunun doğruluğu nedir, böyle bir şey yaşayan var mı? Varsa merak ettiğim normal regl gibi 5-7 gün mü sürüyor ve rengi vs herşeyiyle normal regl ile aynı mı? Bahsettiğim üstüne görme değil, onun ne olduğunu ve nasıl olduğunu biliyorum. Birebir regl ile aynı mı yaşadığınız?

Arkadaşlar Belki yardımcı olurum diye yazıyorum ilk gebeliğimde kızıma Hamile kaldığımda asla anlamadım nasıl olduğunu Adetim geçtikten sonra Göğüslerim de sizi oldu şimdi ikinciye hamileyim ve bu kadar erken belirti olmasına çok şaşkınım Adetim 5 gün geçtikten sonra pembe bir leke geliyor ve aynı anda yoğun bir beyaz akıntı geldi Adetim geçene kadar 20 gün boyunca çok şiddetli kasık sancıları mı oldu ve sağ tarafıma toplandı ağrılar en son kese orada oluştu

Merhaba arkadaşlar, açıkçası bütün yorumları tek tek oturup okuyamadım ama internette de araştırdığım kadarıyla gebe olduğu halde birkaç ay hala regl olanlar varmış. Bunun doğruluğu nedir, böyle bir şey yaşayan var mı? Varsa merak ettiğim normal regl gibi 5-7 gün mü sürüyor ve rengi vs herşeyiyle normal regl ile aynı mı? Bahsettiğim üstüne görme değil, onun ne olduğunu ve nasıl olduğunu biliyorum. Birebir regl ile aynı mı yaşadığınız?
Benim arkadaşim hamile.kalmiş 5.aya kadar adet gordugu için hamile oldugunu bilmiyordu 5 ci ayinda ogrendi yani boyle durumlar var annem de bana hamileyken adet gormus

Benim arkadaşim hamile.kalmiş 5.aya kadar adet gordugu için hamile oldugunu bilmiyordu 5 ci ayinda ogrendi yani boyle durumlar var annem de bana hamileyken adet gormus
Merhaba. Bunlar bana sehir efsanesi gibi geliyor. 5. ay biraz abarti degil mi? O aylarda karin buyur.Belirti olur heralde.Hamilelik yasamadim ama 5. aya kadar hamile oldugunu anlamamak bilincsizlik bence.Insan vucudunu,kendini tanimaz mi?Doktora gitmemis mi hic?

Teşekkür ederim. Test yaptım negatif çıktı ama ilk hamileliğimdeki her şeyi yaşıyorum resmen. Tek farkı regl oluyorum. O yüzden kafam karıştı.

Merhaba arkadaslar en son 26 aralikta adet oldum bu ay 20sinde adet olmam gerekiyodu ama 12 ocakta yumurtam catladi ve o gunu degerlendirdik hala adet olmadim sabah test yaptim negatif cikti sizce varmidir bisey yoksa yumurtlamadan sonra 14 gun gecmesi mi lazim adet icin

Back
X