Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaslar bende yeni uyeyim ara sira gelen sari akinti normal mi, sag kasikta cekilme hissi var idrarra sık cikiyorum, gogus agrisi yok. bat a 8 gun var

Amin kardeşim duan için sağol :) benimde hiç göğüs hassasiyeti olmazdi geçen ay oldi bir tek hatta dedim ki kesin hamileyimdir sonra adet oldum bu ay ne olur bilmem herşeyin hayırlısı. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Bu ay kesin değerlendir. Benim arkadaşım dedi ki eğer istiyosan bu ay kesinlikle boş geçirme. Kuzum bu ay iyi değerlendir ovülasyon gününü falan inşallah hayırlı haberlerini alırız :KK200:

cok tesekkurler, amin. Sizinde hayirli olsun bebeginiz :) Peki kasik agriniz nasildi? Onu da tarif edebilir misiniz? Mesela ne kadar surdu? Nasildi?
Çok sağol canım :) benim ağrılarım sürekliydi. Sanki böyle gün boyu ağır iş yapmışım gibi belim kopuyordu. Sadece dinlenmeyle geçiyodu. Kasık ağrılarım ise aynı adet sancısı gibi tıpatıp yani. Tek farklı şuydu benim adet ağrım sürekli olurdu kasıklarımda ama bu sefer kesik kesik böyle sanki içerden biri yumruk atıyor duruyor sonra tekrar atıyor gibiydi. Birde karnımda gerilme vardı. İçeriden birisi geriyor gibiydi

niye ne varmis ki bu ayda?:KK1:
Bende hamile kalmamdaki önceki ay böyle belirti yaşadım hamileyim sandım ama adet oldum arkadaşım dedi ki bende de böyle oldu bu ay değerlendir gelecek ay tutar. Vücut kendini hazırlama evresine mi giriyor napıyor artık bilmiyorum ama aynı hamilelik belirtileri oluyor ama adet oluyosun o yüzden yani bende öyle oldu. Deneyimim bu yönde oldu :)

Çok sağol canım :) benim ağrılarım sürekliydi. Sanki böyle gün boyu ağır iş yapmışım gibi belim kopuyordu. Sadece dinlenmeyle geçiyodu. Kasık ağrılarım ise aynı adet sancısı gibi tıpatıp yani. Tek farklı şuydu benim adet ağrım sürekli olurdu kasıklarımda ama bu sefer kesik kesik böyle sanki içerden biri yumruk atıyor duruyor sonra tekrar atıyor gibiydi. Birde karnımda gerilme vardı. İçeriden birisi geriyor gibiydi

tesekkur ederim cevabiniz icin rica etsem benim belirtilerime de bi bakabilir misiniz? Sizi etiketleyeyim

Bende hamile kalmamdaki önceki ay böyle belirti yaşadım hamileyim sandım ama adet oldum arkadaşım dedi ki bende de böyle oldu bu ay değerlendir gelecek ay tutar. Vücut kendini hazırlama evresine mi giriyor napıyor artık bilmiyorum ama aynı hamilelik belirtileri oluyor ama adet oluyosun o yüzden yani bende öyle oldu. Deneyimim bu yönde oldu :)

muhabbetin baslarini kacirmisim ben. Astrolojik bi seyler var sandim bu ayda:olamaz::oops::deli::-)

muhabbetin baslarini kacirmisim ben. Astrolojik bi seyler var sandim bu ayda:olamaz::oops::deli::-)
Ahahhaa yok kuzum astrolojik bişey :D ya bunlar deneme yanılma aslında ama bende işe yaradı. Mesela ben ilk defa burda enjektör yöntemiyle hamile kalanları gördüm. Nasıl şaşırmıştım ama oluyomuş meğer. Çok garip bir platform burası :D

Ahahhaa yok kuzum astrolojik bişey :KK70: ya bunlar deneme yanılma aslında ama bende işe yaradı. Mesela ben ilk defa burda enjektör yöntemiyle hamile kalanları gördüm. Nasıl şaşırmıştım ama oluyomuş meğer. Çok garip bir platform burası :KK70:

aynenn enjektorun etkisinden hala cikamadim, o yuzden her seyi bekliyorum bu platformdan:KK48:

İnşallah ya bide bir sey sorucam bu hamilelik belirtilerini illaki her gün mü yaşanıyor
Belli bir süre sürüyor canım. Mesela benim göğüs ağrım adetime 10 gün kala başladı 1 buçuk ay devam etti. Kabızlık ise adetime 2 hafta kala başladı oda aynı 1 ay devam etti. Evet her gün oluyor ama bir süre sonra ara ara oluyor. Mesela ben şuan kabızlık yaşıyorum ara ara. Bazen göğüslerim aşırı yanıyo kaşınıyor bazende hiç bişey olmuyor

Belli bir süre sürüyor canım. Mesela benim göğüs ağrım adetime 10 gün kala başladı 1 buçuk ay devam etti. Kabızlık ise adetime 2 hafta kala başladı oda aynı 1 ay devam etti. Evet her gün oluyor ama bir süre sonra ara ara oluyor. Mesela ben şuan kabızlık yaşıyorum ara ara. Bazen göğüslerim aşırı yanıyo kaşınıyor bazende hiç bişey olmuyor
Benimde mesela belirtiler vardi bugün kendimi iyi hissediyorum ama sadece kasıkda batma gibi oldu bide göğsümde öyle sızı gibi oldu başka da yok

Benimde mesela belirtiler vardi bugün kendimi iyi hissediyorum ama sadece kasıkda batma gibi oldu bide göğsümde öyle sızı gibi oldu başka da yok
O kasık ağrısı bende gidip geliyordu hep. Yani gün boyunca yaşanmıyor. Yaşansa hayatın aksar ama göğüs ağrısı hergün oluyordu. Azalarak gidiyor. Ama o ilk 1-1 buçuk ay çok fena yapıyor. Herkesin belirtisi farklı olur kuzum vücutlarımız farklı çünkü. Kabızlığına dikkat et çünkü o hormonlardan dolayı oluyor. Geçmeyen inatçı bir kabızlığın varsa şüphelenmelisin

Back
X