Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

simdi kafam karisti. bu adet kanamasi miydi? yumurtlama lekesi mi bilemiyorum.neye gore hesap yapip bekliycem.:(

Sen batı bekle canım, bana yerleşme kanaması gibi geldi, eğer diğer türlü olsaydı şimdiye kadar çoktan sökülmen lazımdı
canim insallah oyledir. hic adet belirtisi de yasamamistim. birden boyle bir sey oldu. ben de tam emin degilim. dedigin gibi bat tarihimi bekliycem.insallah yerlesme kanamasidir.

Selam benim bat 7 siydi 8 inde seffaf akinti geldi ve kasik agrim var ama hafif hala olmadim nedir bu 3 aydir gecikmelr oluyor

Selam kızlar ben psikolojik gebeyim her ay yumurtlamadan sonra kasık batmalarım başlar sağlı sollu batar durur ben de hamilelik psikolojisine girerim ve sonucunda adet görürüm:KK45: sizce bu kasık batmaları neden oluyor bilgisi olan var mı?

Selam kizlar benim adetim 3 aydir gecikmlerle geliyor bu ayda 7 sinde adet olmam lazimken olmadim ve yogun sefffaf akintim var sizce neden olabilir

Bat yarın dun test yaptım tertemiz bir negatif cıktı. Hiç adet olacakmışım gibi gelmiyor ama hayırlısı

Bat yarın dun test yaptım negatifti banyoda unutmuşum bugun atmak için baktım dalga dalga kırmızılıklar var ve ıkıncı cızgı baya sılık olarak gorunuyor acaba testın kendı cızgısı mı bozulmustur kac saat gecti sonucta dımı

Bat yarın dun test yaptım negatifti banyoda unutmuşum bugun atmak için baktım dalga dalga kırmızılıklar var ve ıkıncı cızgı baya sılık olarak gorunuyor acaba testın kendı cızgısı mı bozulmustur kac saat gecti sonucta dımı
İlk 10-15 dk dan sonraki sonuçlar önemsiz canım. Ciddiye alma sonrasını.

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.Benim normalde 18 inde adet olmam gerekiyordu (afetlerim düzenidir ) adetinden 2 gün önce şüpheli ilişkiden kaynaklı test yaptım negatif cıktı 2 gün gecikince yine yaptım test
negatif.Gelen giden yok. Şuan 7 gün gecikti sizce yapmalimiyim olurum diye bekledim ama merakta ediyorum.sali günü dahiliyeye gidip tiroidlerime baktircam acaba ona bakarken hamilelik varsa kan testinde oda çıkar mi.Sagolun şimdiden.

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.Benim normalde 18 inde adet olmam gerekiyordu (afetlerim düzenidir ) adetinden 2 gün önce şüpheli ilişkiden kaynaklı test yaptım negatif cıktı 2 gün gecikince yine yaptım test
negatif.Gelen giden yok. Şuan 7 gün gecikti sizce yapmalimiyim olurum diye bekledim ama merakta ediyorum.sali günü dahiliyeye gidip tiroidlerime baktircam acaba ona bakarken hamilelik varsa kan testinde oda çıkar mi.Sagolun şimdiden.
Cikar

Peki evde test yaptın mı canım,7 gün geçtiyse evdeki testte de çıkabilir

7 gün geciktiyse evdeki idrar testiyle de sonuc alırsın. Yine de bi kan testi yaptır için rahat etsin

Selam kizlar,
Belirtilerimi yazmak istiyorum. Bugun 27. Gunum ama adetim 36-37 gunu buluyor. 1 haftadir falan sag kasimda hafif ve ara ara giren agrilar oluyo ozellikle ani hareketlerimde sanki elektrik carpar gibi bi agri oluyo 2-3 saniye sonra geciyo. Tek trafli oldugunda. Bu ay daha cok emin oldum cunku gecen aylarda dda tek tarafli diyodum ama o zamanlar meger sol trfimda da hafif oluyomus bu resmen sol tarafimda hic bisey yok ama sag trafimda agri var. goguslerimde hic bisey yok. Birde 5 gun once idrar tahliline bakilacakti ona ornek verirken farkettim cok fazla tortu vardi. Bazen ozellikle de sabah cok hafif boyle midem tuhaf oluyo sanki bulaniyo gibi ama boyle kuscak ya da rahatsiz etcek gibi degil cok hafif. Sag kasigimin icinde bazen sanki bisey varmis gibi oluyo. Kendimi test yapmamak icin cok tutuyorum hep husrana ugradin yapma bekle diyorum daha 1 hafta var adetime ama bu ay erken yumurtlamisim 18.-19. Gunlerde yumurtlarken bu ay 19. Gunumde doktora gittigim de doktor coktan yumurtlamissin tuttuysa tutmustur dedi. Hamilemiyim acaba cok merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz lütfen benim en Son regl tarihim 4 kasım ve benim 5 gün günüm geçti 5 aralıkta kan testi yaptirdim beta hcg değerim 4.84 çıktı 6 aralık ta tekrar istediler yaptirdim onda da 5.00 çıktı ve 8 aralık da temizlik yaparken karnıma ağrılar girdi böyle regl olucakmisim gibi ilksen böyle pembe bi akıntı geldi ve akşam adet oluyormuşum gibi devam ediyor ben hamile miyim yoksa değil miyim bana bi yardimci olurmusunuz eğer hamile değilse neden beta hcg hormonu yüksek çıktı daha önceden de adet gecikmesi yasamiyordum

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz lütfen benim en Son regl tarihim 4 kasım ve benim 5 gün günüm geçti 5 aralıkta kan testi yaptirdim beta hcg değerim 4.84 çıktı 6 aralık ta tekrar istediler yaptirdim onda da 5.00 çıktı ve 8 aralık da temizlik yaparken karnıma ağrılar girdi böyle regl olucakmisim gibi ilksen böyle pembe bi akıntı geldi ve akşam adet oluyormuşum gibi devam ediyor ben hamile miyim yoksa değil miyim bana bi yardimci olurmusunuz eğer hamile değilse neden beta hcg hormonu yüksek çıktı daha önceden de adet gecikmesi yasamiyordum
Canım beta 5 ve üzeri çıkarsa yükselme varsa gebelik belirtisi olarak kabul ediliyor.Kimi insanda üzerine görme denen olay yaşanabilir.Hamilelik le regl ağrısı arasında neredeyse hiçbir fark yok.Bazen yerleşme kanaması dediğimiz kanamalar yaşanabiliyor ve bu kanamalar kişiden kişiye değişkenlik gösterir.Kimisi 2 gün regl oluyor gibi yaşar kimisinden ara ara gelir.Kesin sonuç için bir kaç gün sonra kanaman kesilirse beta ya baktır ve ozamana kadar ağır işler yapmaktan kaçın.İnşallaj hamilesindir

Back
X