Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen batı bekle canım, bana yerleşme kanaması gibi geldi, eğer diğer türlü olsaydı şimdiye kadar çoktan sökülmen lazımdıcanim 20 si kan testini 9 un da verdim.
canim insallah oyledir. hic adet belirtisi de yasamamistim. birden boyle bir sey oldu. ben de tam emin degilim. dedigin gibi bat tarihimi bekliycem.insallah yerlesme kanamasidir.Sen batı bekle canım, bana yerleşme kanaması gibi geldi, eğer diğer türlü olsaydı şimdiye kadar çoktan sökülmen lazımdı
İnşallah canım amincanim insallah oyledir. hic adet belirtisi de yasamamistim. birden boyle bir sey oldu. ben de tam emin degilim. dedigin gibi bat tarihimi bekliycem.insallah yerlesme kanamasidir.
şeffaf akıntın varsa bir test yap bence canımSelam kizlar benim adetim 3 aydir gecikmlerle geliyor bu ayda 7 sinde adet olmam lazimken olmadim ve yogun sefffaf akintim var sizce neden olabilir
Yapmayi dusunuyorm ama biraz daha gecsinşeffaf akıntın varsa bir test yap bence canım
İlk 10-15 dk dan sonraki sonuçlar önemsiz canım. Ciddiye alma sonrasını.Bat yarın dun test yaptım negatifti banyoda unutmuşum bugun atmak için baktım dalga dalga kırmızılıklar var ve ıkıncı cızgı baya sılık olarak gorunuyor acaba testın kendı cızgısı mı bozulmustur kac saat gecti sonucta dımı
CikarKızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.Benim normalde 18 inde adet olmam gerekiyordu (afetlerim düzenidir ) adetinden 2 gün önce şüpheli ilişkiden kaynaklı test yaptım negatif cıktı 2 gün gecikince yine yaptım test
negatif.Gelen giden yok. Şuan 7 gün gecikti sizce yapmalimiyim olurum diye bekledim ama merakta ediyorum.sali günü dahiliyeye gidip tiroidlerime baktircam acaba ona bakarken hamilelik varsa kan testinde oda çıkar mi.Sagolun şimdiden.
Peki evde test yaptın mı canım,7 gün geçtiyse evdeki testte de çıkabilirKızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.Benim normalde 18 inde adet olmam gerekiyordu (afetlerim düzenidir ) adetinden 2 gün önce şüpheli ilişkiden kaynaklı test yaptım negatif cıktı 2 gün gecikince yine yaptım test
negatif.Gelen giden yok. Şuan 7 gün gecikti sizce yapmalimiyim olurum diye bekledim ama merakta ediyorum.sali günü dahiliyeye gidip tiroidlerime baktircam acaba ona bakarken hamilelik varsa kan testinde oda çıkar mi.Sagolun şimdiden.
Canım beta 5 ve üzeri çıkarsa yükselme varsa gebelik belirtisi olarak kabul ediliyor.Kimi insanda üzerine görme denen olay yaşanabilir.Hamilelik le regl ağrısı arasında neredeyse hiçbir fark yok.Bazen yerleşme kanaması dediğimiz kanamalar yaşanabiliyor ve bu kanamalar kişiden kişiye değişkenlik gösterir.Kimisi 2 gün regl oluyor gibi yaşar kimisinden ara ara gelir.Kesin sonuç için bir kaç gün sonra kanaman kesilirse beta ya baktır ve ozamana kadar ağır işler yapmaktan kaçın.İnşallaj hamilesindirMerhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz lütfen benim en Son regl tarihim 4 kasım ve benim 5 gün günüm geçti 5 aralıkta kan testi yaptirdim beta hcg değerim 4.84 çıktı 6 aralık ta tekrar istediler yaptirdim onda da 5.00 çıktı ve 8 aralık da temizlik yaparken karnıma ağrılar girdi böyle regl olucakmisim gibi ilksen böyle pembe bi akıntı geldi ve akşam adet oluyormuşum gibi devam ediyor ben hamile miyim yoksa değil miyim bana bi yardimci olurmusunuz eğer hamile değilse neden beta hcg hormonu yüksek çıktı daha önceden de adet gecikmesi yasamiyordum